Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaşadım canım regl oluyor gibi kasık ağrısı hala var
5 gündür gögüs ağrısı 2 gündür kasık bel ağrısı. Aha diyorum hasta oldum bu sefer sökülecek bildiğin adet ağrısı çünkü gelen giden yok dün ağladım adet olucam sanıp sabah tık yok geliyor gidiyor. Adet sanarken akıntım var katı beyaz bir akıntı. Sizde var mı acaba

Felaket bir akıntı yaşadım ben hatta regl geldi sandım. Regl olacak gibi ağrılarım vardı. Yüksek ihtimal gebelik var sizde de :)

Felaket bir akıntı yaşadım ben hatta regl geldi sandım. Regl olacak gibi ağrılarım vardı. Yüksek ihtimal gebelik var sizde de :)
Yani inşallah çook isterim tabi ama ümitlenmekte istemiyorum bir yandan 2 gündür ağrı üzerine çoktan sökülürdü diyorum kendime sonra olsun emin değilsin diyorum bilmiyorum yani :) akıntı nasıldı sizde beyaz açık krem gibi bende

Adetimi beklediğim tarihten üç gün önce oldum ama çok az iki gün kan geldi farklıydı ama diğer günler kahverengi lekeli olmaya başladı o da çok az sizce hamile olabilirmiyim sürekli acıkıyorum uyanmakta zorluk çekiyorum halsizlik var

Benimde 6 gün önce oldu önce pembe leke geldi sonra kahve rengi adete üç gün kalada sümüğe benzer minik bir pıhtı geldi ve buara bende sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum ve hala ara ara kahve rengi leke geliyor bnde sürekli acıkıp ara sıra halsizlik var birde hafif mide bulantısı yaşıyorum yine ara ara bnde merak ediyorum kızlar bileğisin olan yok mu

Test yaptırmayı düşünüyorum ama tamamen ne zaman biter emin olamadım kahverengi leke şeklinde çünkü normal adet şeklinde değil

Test yaptırmayı düşünüyorum ama tamamen ne zaman biter emin olamadım kahverengi leke şeklinde çünkü normal adet şeklinde değil
Açıkçası Bn adet günümün gelip geçmesini bekliycem sanırım iki adet gebelik testi aldım fakat yapmaya cesaret edemedim içim içimide yiyor fakat garantiye almak için sabredicem biraz daha çokta sabırsızlanıyorum umut etmek çok güzel ama negatif sonuç görmekten de korkuyorum

Merhaba arkadaşlar, şimdi uyandım ve test yaptım, 1-2 gün var reglime sizce bu test pozitif mi

Oyle yapmak daha mantıklı sanırım

6 gündür gögüs ağrısından duramıyorum hala devam ve şimdide kaşınmaya başladılar uçları ne alaka ya regl ağrılarım da var 3 gündür ama sökülme yok kist dye korkmaya başladım sizce soğan suyu içeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…