5 gündür gögüs ağrısı 2 gündür kasık bel ağrısı. Aha diyorum hasta oldum bu sefer sökülecek bildiğin adet ağrısı çünkü gelen giden yok dün ağladım adet olucam sanıp sabah tık yok geliyor gidiyor. Adet sanarken akıntım var katı beyaz bir akıntı. Sizde var mı acabaYaşadım canım regl oluyor gibi kasık ağrısı hala var
Felaket bir akıntı yaşadım ben hatta regl geldi sandım. Regl olacak gibi ağrılarım vardı. Yüksek ihtimal gebelik var sizde de :)5 gündür gögüs ağrısı 2 gündür kasık bel ağrısı. Aha diyorum hasta oldum bu sefer sökülecek bildiğin adet ağrısı çünkü gelen giden yok dün ağladım adet olucam sanıp sabah tık yok geliyor gidiyor. Adet sanarken akıntım var katı beyaz bir akıntı. Sizde var mı acaba
Yani inşallah çook isterim tabi ama ümitlenmekte istemiyorum bir yandan 2 gündür ağrı üzerine çoktan sökülürdü diyorum kendime sonra olsun emin değilsin diyorum bilmiyorum yani :) akıntı nasıldı sizde beyaz açık krem gibi bendeFelaket bir akıntı yaşadım ben hatta regl geldi sandım. Regl olacak gibi ağrılarım vardı. Yüksek ihtimal gebelik var sizde de :)
Kesinlikle sökülürdü kan testi verin benceYani inşallah çook isterim tabi ama ümitlenmekte istemiyorum bir yandan 2 gündür ağrı üzerine çoktan sökülürdü diyorum kendime sonra olsun emin değilsin diyorum bilmiyorum yani :) akıntı nasıldı sizde beyaz açık krem gibi bende
Canım sonuç neKan testi yaptırdım sonuç almaya gidiyorum daha kesin sonuç diye haber veririm birazdan
Yoo hayır kırılmadım öyle olsa sert bi tepki verirdim forumdaki yorumların tarihine bakmadım açıkçası inşallah rabbim o Sevinci ansızın yaşatır bizlereÖyle tabi canım şakasına yazdım kırdıysam kusura bakmayıninşallah bizlerede nasip eder
Benimde 6 gün önce oldu önce pembe leke geldi sonra kahve rengi adete üç gün kalada sümüğe benzer minik bir pıhtı geldi ve buara bende sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum ve hala ara ara kahve rengi leke geliyor bnde sürekli acıkıp ara sıra halsizlik var birde hafif mide bulantısı yaşıyorum yine ara ara bnde merak ediyorum kızlar bileğisin olan yok muAdetimi beklediğim tarihten üç gün önce oldum ama çok az iki gün kan geldi farklıydı ama diğer günler kahverengi lekeli olmaya başladı o da çok az sizce hamile olabilirmiyim sürekli acıkıyorum uyanmakta zorluk çekiyorum halsizlik var
Test yaptırmayı düşünüyorum ama tamamen ne zaman biter emin olamadım kahverengi leke şeklinde çünkü normal adet şeklinde değilBenimde 6 gün önce oldu önce pembe leke geldi sonra kahve rengi adete üç gün kalada sümüğe benzer minik bir pıhtı geldi ve buara bende sabahları uyanmakta güçlük çekiyorum ve hala ara ara kahve rengi leke geliyor bnde sürekli acıkıp ara sıra halsizlik var birde hafif mide bulantısı yaşıyorum yine ara ara bnde merak ediyorum kızlar bileğisin olan yok mu
Açıkçası Bn adet günümün gelip geçmesini bekliycem sanırım iki adet gebelik testi aldım fakat yapmaya cesaret edemedim içim içimide yiyor fakat garantiye almak için sabredicem biraz daha çokta sabırsızlanıyorum umut etmek çok güzel ama negatif sonuç görmekten de korkuyorumTest yaptırmayı düşünüyorum ama tamamen ne zaman biter emin olamadım kahverengi leke şeklinde çünkü normal adet şeklinde değil
Sonuçççç nedirr haydi bize güzel haber verrrKan testi yaptırdım sonuç almaya gidiyorum daha kesin sonuç diye haber veririm birazdan
Sonuç negatif çıktı nasıl oldu anlamadım değerim 2.35 çıkmış ama hala adet olmadımSonuçççç nedirr haydi bize güzel haber verrr
Bencede dün gecede zor uyudum ağrıdan bugün yok hiç bir şey. Erken gebelik testi yapıcam yarın alıp salı günü olmazsa kan vericem canımKesinlikle sökülürdü kan testi verin bence
Oyle yapmak daha mantıklı sanırımAçıkçası Bn adet günümün gelip geçmesini bekliycem sanırım iki adet gebelik testi aldım fakat yapmaya cesaret edemedim içim içimide yiyor fakat garantiye almak için sabredicem biraz daha çokta sabırsızlanıyorum umut etmek çok güzel ama negatif sonuç görmekten de korkuyorum
Benim de ilk yaptığım test böyleydi bence pozitif sizinki de hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar, şimdi uyandım ve test yaptım, 1-2 gün var reglime sizce bu test pozitif mi Eki Görüntüle 2960321
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim , pozitif olmasına sevinemedim bileBenim de ilk yaptığım test böyleydi bence pozitif sizinki de hayırlı olsun inşallah
Ama 1,2 gün varsa gebelik çıkabilir yani illa ki kimyasal olacak değil iyi düşünün iyi olsunGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim , pozitif olmasına sevinemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?