1 haftadır gazda var bende başlarda üşüttüm sanmıştım hatta. Şuan felaket mide bulantım var. Baktığım da gebeliğe benzer çok belirtim var ama kendini dinlememek en güzeli sonra ki üzgünlük zor oluyor. İnşallah yükselir değeriniz ki bence yükselir 5 ve üstü gebeliktir bizede haber verin tekrar kan verince bebeğiniz sizinledir inşallahYani benimde adet olur gibi ağrılarım var ama gazını çıkardıktan sonra bişeyim kalmıyor beta da bu şekilde çıkınca bilemedim işte bekliyorum pazar günü adet günü gebelik testleri de pozitif çıkıyor hep geçen ay da böyle olmuştu gene adet geldi ama bu ay ki ağrılar geçen ay ki gibi değil geçen ay çok şiddetli ağrılarım vardı şimdi öyle değil
Herkese merhabalar bnde uzun süredir tedavi görüyordum bu ay başlangıcı adet bitimi gün aşırı ilişki devam ve gonal-f diye bir iğne kullandık aşılama tedavisi için fakat yumurtalık yeteri büyüklükte değil iğneyi bırak ilişkiye bırakıyorum dedi doktorum ve dediği gibi yaptık iki aşılama yapıldı tutmadı bu üçüncüydü fakat adet günlerim normal olurdu tedavi başlangıcından beri 28 +6 gün olarak fakat bu ay adetime 6 gün varken önce pembe sonra kahverengi bir leke geldi dünde adet oldum sandım fakat nokta şeklinde bir pıhtı geldi sonrasında çok az pembe leke adet mi oldum hamilemiyim kızlar lütfeninşallah yerleşme kanamasıdır o canım.
ümitlendirmek istemem ama sizinki de yerleşme kanamasına benziyor. İnşallah öyledir ve hamilesinizdir. İsterseniz kan testi yaptırıp kesin sonuç öğrenebilirsiniz, ya da biraz daha bekleyip idrar testi yaptırın bakalım.
Ben bunları bayağı araştırdım adetin 5 gün geçtiğinde idrar testi net sonuç veriyormuşbende test yaptım dün akşam ama negatif çıktı. adetim geçeli 3. günüm. bakalım olmazsa kan testi yaptırcam. bide sabah yapmak gerekiomuş gebelik testini?? ben akşam yaptım ama ondan negatif olabilirmi:S
Tebrikler çok sevindim bir umut daha ne güzelŞenizarkadalsar HA--Mİ--LE--YİMMMMMMMMMMMMMMMM.....
böyle bı mutluluk olamaz yaa.4.gectı ve testte pozitif cıktı.ben evde yapmadım doktorum hastanede yaptı .sonra kan tahlılılerımı yaptı ppozıtıf....yemek listemı verdı neler yemelıyım dıye..
pazartesı ultrasona gırecem ınş.herhangı bı sorun olmaz,düşük riski falann:)))))
beklemıyodum yaa lekem gelmıstı hastalanacam sandım yerlesme kanamasıymıs oleeeeeeeeeeey melegım gelecekkk
allahım ısteyen herkese ver rabbım aratma kımseyeee....ilk denemede basarılı olduk cok sukur...arkadaslar sevıncten aglıyorummmm
2010da yazmış kız :))Tebrikler çok sevindim bir umut daha ne güzel
Ne zaman yazdığı önemlimi çocuk her zaman bir umuttur2010da yazmış kız :))
Öyle tabi canım şakasına yazdım kırdıysam kusura bakmayınNe zaman yazdığı önemlimi çocuk her zaman bir umuttur
Yaaa hayırlı olsun canımm belirtilerin neler :)Kızlar evet benden de bir haber hamileyim
10 dakikadan sonra çıkan testleri ciddiye alma canım kuruma çizgisi ile ayırt etmek için suya tut kaset testi giderse kuruma çizgisidirMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Suya tuttum çizgiler gitmedi canım10 dakikadan sonra çıkan testleri ciddiye alma canım kuruma çizgisi ile ayırt etmek için suya tut kaset testi giderse kuruma çizgisidir
Teşekkür ederim canım benimYaaa hayırlı olsun canımm belirtilerin neler :)
Kuruma çizgisi değil o zaman ama yine de tekrarla testi sabah ilk idrarınla yap ama biraz normal az bir şey kalanını Pet bardak olabilir yap onu damlat tuttuğun idrarla daha net sonuç alırsınSuya tuttum çizgiler gitmedi canım
Kan testi yaptırdım sonuç almaya gidiyorum daha kesin sonuç diye haber veririm birazdanKuruma çizgisi değil o zaman ama yine de tekrarla testi sabah ilk idrarınla yap ama biraz normal az bir şey kalanını Pet bardak olabilir yap onu damlat tuttuğun idrarla daha net sonuç alırsın
Gögüs ağrısı bende de var 5 gündür felaket durumdalar. Regl ağrısı oldu mu peki kasık bel ağrısıTeşekkür ederim canım benimSol kasık batması yaşadım 3 4 saniye iğne batması gibi oluyordu,göğüslerde şişlik göğüs ucunda morarma şeklinde koyulaşma göğüste damarların regldekinden daha fazla belirginleşmesi ayrıca göğüs çevresinde süt bezleri belirginleşti büyüdü bu gebelikte oluyor ilk hamileliğimde de yaşadım. Baş dönmesi oldu ama nasıl diyeyim hani tansiyonun düşünce böyle bir göz kararması gibi olur ya o şekilde, parfümlerimin kokusu bozuk gelmeye başladı yeni aldığım parfümler bir de yani. Durup dururken ağladım birkaç kere . Kendimi sersem gibi hissediyorum mesela halim yok hiçbir şey yapasım yok. İştah açıldı ben de bir de
Yaşadım canım regl oluyor gibi kasık ağrısı hala varGögüs ağrısı bende de var 5 gündür felaket durumdalar. Regl ağrısı oldu mu peki kasık bel ağrısı
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)Kan testi yaptırdım sonuç almaya gidiyorum daha kesin sonuç diye haber veririm birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?