Sağol canım önerilerin için dediğini deneyeceğim inşallah olur artıkCanim benim o dilator seti bana duyunca daha zor gelmisti bence eşinle aşmaya çalış yada doktora git ozel jinekologlara gidip aşan da var ama bana kalirsan aşmış biri olarak sana önerim kesinlikle fiziksel ve bedensel kendini zorlamadan yapmayınca olmuyor iliski esnasinda nefes egzersizi ile aştım derin nefes alip eşin ilk basini girdirdikten sonra nefesi bırak rahatla ve yavasca itsin sakin kalcani sikma kalcani yukari kaldırma o zaman kasiliyor olmuyor dediklerimi düşün ve dene. Yaşayan biri olarak cok zor günlerdi..
Kasım ayı sizin ayınız olsun umarım. Her şey gönlünce olsun, içini ferah tut.Arkadaşlar hissettiğim bütün belirtiler yanlış bugün adetime 4 gün kaldı bende erken gebelik testi yapayım dedim yaptım ama negatif çıktı hayal kırıklığına uğradım nasibim mi kapalı bilmiyorum daha ilk denememiz ama insan ister istemez üzülüyor kötü bişey sonuçta.
Merhaba, vajinismusla uğraşıyorsunuz sanırım. Burada daha önce herhangi bir başlık altında belirtmedim fakat hemen hemen bir buçuk sene sonunda yendim ben kendilerini.İki farklı şehirde farklı zamanlarda tedavi aldım. Umarım en kısa zamanda yenip “pozitif” haberini de istediğin zamanda en güzel şekilde alırsın.Az önce test yaptım negatif çıktı kızlar. Bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim. Çünkü vajiyi halletmeden çocuk yapmak istemiyordum. İnşallah kısa sürede çözer çoccuk sahibi olurum. Burda kimin içinden ne dileği duası varsa kabul olsun inşallah hepinize duacıyım
Eğer regl olmadıysanız hala ümit vardır. Ben 2 kez erken gebelik testi yaptım birini dayanamadım çok erken yaptım birini yanlış hatırlamıyorsam 6 gün varken yaptım negatif çıktı. 4 gün kalmıştı regl günüme kasık ağrısı sikayetim vardı enfeksiyon mu yoksa gebelik mi diye dayanamadim gittim kan verdim ve değerim 38 çıkmıştı. Dogum yaptım ve suan oğlum 1 aylık oldu darısı size ve tüm bekleyenlere olsun.Arkadaşlar hissettiğim bütün belirtiler yanlış bugün adetime 4 gün kaldı bende erken gebelik testi yapayım dedim yaptım ama negatif çıktı hayal kırıklığına uğradım nasibim mi kapalı bilmiyorum daha ilk denememiz ama insan ister istemez üzülüyor kötü bişey sonuçta.
Göbek deliğini bilmiyorum ama benim hamilelik çizgisi belirmişti erkenden. O şekilde emin olmustum neredeyseArkadaşlar göbek deliğinde kararma hamilelik belirtisimi bilgisi olan varmı korunmuyoruz
evet cnm bende bı kez hamıle kaldım ama herhalde ozaman dıkkat etmemısım sadece goguslerımın cok agrıdıgını bılıyorum yarın hastalanmam gerek belkıde bu geceden baslıcak.. bılmıyorum ıns vardır bıseyler
Arkadaşlar merhaba 3 ayı geckin evliyim yumurtlama zamanımda korunmalı geri çekme yöntemi ile ilişki yaşadık eşimde bebek bi istiyor bi istemiyor anlamadım yok maddiyat yok gelecek hazırlayalım ya hersey daha kötüye giderse diyorum hayat daha pahalılaşırsa ve 29 a girdim geç yasta istemiyorum doğum zorlaşıyor bebek sağlıksız olabiliyor gençlik dermanı olmuyor herşey tadında zamanında güzrl diyorum ama yok iki haftayı geçti sonra bu belirtiler başladı şimdilik adetim 3 gün gecikti akşamları oturduğum yerde uyuya kalıyorum bir halsizlik bir yorgunluk var göğüslerim çok şiş gibiydi ve o iki hafta süresince belim ağrıyordu akıntım vardı açık sarı sonra hafif beyaz ve sonrasında da ara ara oldu. Gazda vardı baş ağrısı oluyor arada hafif kabızlık öfkelenme aşırı sinirlilik bu hafta birgün çok üşümüştüm midemden ağzıma kadar yanma hissi acı su gelmesi ne yesem sürekli öyle oluyor ama bulantı kusma yok adetimde 3 gün gecikti belim ve kasıklarım çok ağrıyor hala adet olmadım testte yapmak istemiyorum üzülürüm diye çok istiyorum bebek ve hcg düşük çıkıp yeni olduğu için kendini göstermeyebilir diye acaba biraz daha mı gecse bi 4-5 gün sonra mı yapsam testi adet olmassam sizce hamile olabilirmiyimYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Arkadaşlar merhaba 3 ayı geckin evliyim yumurtlama zamanımda korunmalı geri çekme yöntemi ile ilişki yaşadık eşimde bebek bi istiyor bi istemiyor anlamadım yok maddiyat yok gelecek hazırlayalım ya hersey daha kötüye giderse diyorum hayat daha pahalılaşırsa ve 29 a girdim geç yasta istemiyorum doğum zorlaşıyor bebek sağlıksız olabiliyor gençlik dermanı olmuyor herşey tadında zamanında güzrl diyorum ama yok iki haftayı geçti sonra bu belirtiler başladı şimdilik adetim 3 gün gecikti akşamları oturduğum yerde uyuya kalıyorum bir halsizlik bir yorgunluk var göğüslerim çok şiş gibiydi ve o iki hafta süresince belim ağrıyordu akıntım vardı açık sarı sonra hafif beyaz ve sonrasında da ara ara oldu. Gazda vardı baş ağrısı oluyor arada hafif kabızlık öfkelenme aşırı sinirlilik bu hafta birgün çok üşümüştüm midemden ağzıma kadar yanma hissi acı su gelmesi ne yesem sürekli öyle oluyor ama bulantı kusma yok adetimde 3 gün gecikti belim ve kasıklarım çok ağrıyor hala adet olmadım testte yapmak istemiyorum üzülürüm diye çok istiyorum bebek ve hcg düşük çıkıp yeni olduğu için kendini göstermeyebilir diye acaba biraz daha mı gecse bi 4-5 gün sonra mı yapsam testi adet olmassam sizce hamile olabilirmiyim
çok teşekkür ederim çok istiyorum çok iyiMerhaba. Bende yeni katıldım. Ilk bebegime hamile kalmadan once surekli buradaki yazilari okuyodum. Iliskiden ortalama 1 hafta sonra sanci hissetmen cok normal cunku bebek yerlesmeye calisiyor ve bu esnada rahim kasilmasi oluyor ya da yumurtlama yasiyorsun Akinti genelde yumurtlama doneminde oluyor. Fazla siddetli agri cok iyiye isaret degil. Bide acaba hamilemiyim insallah adet olmam dusuncesiyle gercekten adet gecikmesinede sebep olabiliyoruz. Test yapmani oneririm ama predictorun erken gebelik testi var. Hcg 10 degerine kadar algilayabiliyor net sonucu verir.
Ben de de aynı belirtiler var ve benim de adet tarihim 2 Ekim.İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Benim tam 4 gün var bugün yaptım erken gebelik testi negatif çıktıEğer regl olmadıysanız hala ümit vardır. Ben 2 kez erken gebelik testi yaptım birini dayanamadım çok erken yaptım birini yanlış hatırlamıyorsam 6 gün varken yaptım negatif çıktı. 4 gün kalmıştı regl günüme kasık ağrısı sikayetim vardı enfeksiyon mu yoksa gebelik mi diye dayanamadim gittim kan verdim ve değerim 38 çıkmıştı. Dogum yaptım ve suan oğlum 1 aylık oldu darısı size ve tüm bekleyenlere olsun.
Amin inşallahKasım ayı sizin ayınız olsun umarım. Her şey gönlünce olsun, içini ferah tut.
Bazen testlerde çıkmıyor inşallah vardır biraz daha dayanın yine yaparsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤Benim tam 4 gün var bugün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı
Amin inşallah 4 gün sonra güzel haberle gelirimBazen testlerde çıkmıyor inşallah vardır biraz daha dayanın yine yaparsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤
Ayy inşallah ben de senin gibi yenerim güzel dileklerin için teşekkür ederimMerhaba, vajinismusla uğraşıyorsunuz sanırım. Burada daha önce herhangi bir başlık altında belirtmedim fakat hemen hemen bir buçuk sene sonunda yendim ben kendilerini.İki farklı şehirde farklı zamanlarda tedavi aldım. Umarım en kısa zamanda yenip “pozitif” haberini de istediğin zamanda en güzel şekilde alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?