Recel 2010 da yazmış kızBen de de aynı belirtiler var ve benim de adet tarihim 2 Ekim.Ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve silik çizgi gördüm bugün ama kendimi de heveslendirmek istemiyorum pazartesi kan vermeye gidicem
Ben dr sorduğumda ilişki üzerinden tam 17 gün geçerse net öğrenirsin demişti.Benim de yumurtlama 17si o hafta az değerlendirdik ben de merakla bekliyorum , adet sürem uzun 31 günde oluyorum, 4 kasım bat günler geçmiyo ,test yapmak da istemiyorum ,2 defa kimyasal oldu 6 ay içindeKızlar merhaba 17 ekim yumurtlama günüm aradan 12 gün geçti. Adetim de 2 gün geçti. Geç yumurtladım sanırım o yüzden adet gecikmesini pek kafama takmayıp yumurtlamanın üstünden geçen süreye göre 12 gün de idrar da belli eder mi kendini ? Sabah normal kaset testte negatif çıktı adet olacak gibi ağrım geliyor geri gidiyor hafif beyaz akıntım var sizce beklemeli miyim
Ben de de aynı belirtiler var ve benim de adet tarihim 2 Ekim.İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Sonradan farkettim ya ben yeniyim daha tam anlayamamıştımRecel 2010 da yazmış kız
Ya ben de test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 ekim bat ama ovulasyon testi yaptım 2.çizgi koyulaşmış ( ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler var da ,deneyim dedim )Ben de de aynı belirtiler var ve benim de adet tarihim 2 Ekim.Ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve silik çizgi gördüm bugün ama kend
Sonradan farkettim ya ben yeniyim daha tam anlayamamıştım
Bende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinci çıktı çok koyu değildi ama belirgindiYa ben de test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 ekim bat ama ovulasyon testi yaptım 2.çizgi koyulaşmış ( ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler var da ,deneyim dedim )
Hergün aynı saatte tekrarlayın koyulaşma devam ederse ya gebelik var ya 2.defa yumurtlama ,ben yarın yine yapacağım bende beyaz akıntı var o şüphelendirdi normalde sadece yumurtlama haftasında olur biterdi bitmedi devam ediyor,kaşıntı yanma vs yok hani enfeksiyon desem değil sanırım .Aaaaaaaaaa beklemek ne zorBende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinci çıktı çok koyu değildi ama belirgindi
Bende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinciYa ben de test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 ekim bat ama ovulasyon testi yaptım 2.çizgi koyulaşmış ( ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler var da ,deneyim dedim )
Tamam canım tekrarlayayım evet beklemek çok zor geliyor bende de oluyor beyaz akıntı pazartesi kan vericem bakalım inşallah vardır güzel haberler alırız :)Hergün aynı saatte tekrarlayın koyulaşma devam ederse ya gebelik var ya 2.defa yumurtlama ,ben yarın yine yapacağım bende beyaz akıntı var o şüphelendirdi normalde sadece yumurtlama haftasında olur biterdi bitmedi devam ediyor,kaşıntı yanma vs yok hani enfeksiyon desem değil sanırım .Aaaaaaaaaa beklemek ne zor
Ben dayanamayıp acile gittim kan verdim adetime üç gün var hcg 35.24 sanırım hamileyim pazartesi sağlık ocağına gidip tekrar kan vericemBende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinci
Tamam canım tekrarlayayım evet beklemek çok zor geliyor bende de oluyor beyaz akıntı pazartesi kan vericem bakalım inşallah vardır güzel haberler alırız :)
Ya merhaba bu ay ilk kez çalışmalara başladıkya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
benim gebelik silik cikinca ovulosyonda denedim daha koyu cikmistiYa ben de test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 ekim bat ama ovulasyon testi yaptım 2.çizgi koyulaşmış ( ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler var da ,deneyim dedim )
Aaaaaa çok güzel maşallah ,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBen dayanamayıp acile gittim kan verdim adetime üç gün var hcg 35.24 sanırım hamileyim pazartesi sağlık ocağına gidip tekrar kan vericemsizden de güzel haber bekliyorum
Amin inşallah bugün yine verdim kan 372 çıktı inşallah sağlıkla alalım Allah isteyen herkese nasip etsinAaaaaa çok güzel maşallah ,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızAmin
Hemen çıkar bence kan verinHanımlar merhaba. Bgn adetim gecikeli 6 gün oldu bu kadar gecikmez genellikle gününde olurdum. Göğüslerimde hassasiyet bel ağrısı ve ara ara kasıklarda sancı hissediyorum. İdrar testinde ve kan testinde hamile olup olunmadığı kacıncı günden itibaren belli oluyor
2 defa gebelik 2 defa kimyasal 4ünde de erken gebelikte çıkmadı ,hep kaset testte çıktıKızlar erken gebelik testi de yapsanız bazen adet günü geçmeden çıkmıyor benim ilk hamileliğimde 2 aylık gebeyken kaybettim bebeğimi adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim bu ay yine 4 gün kala yaptım negetif çıktı 2 gün kala erken gebelik testiyle yaptım yine negatif çıktı adet günüm geçti umutsuz bir şekilde yapmıştım pozitif geç döllenme olabiliyor o yüzden moralinizi bozmayın inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?