Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben dr sorduğumda ilişki üzerinden tam 17 gün geçerse net öğrenirsin demişti.Benim de yumurtlama 17si o hafta az değerlendirdik ben de merakla bekliyorum , adet sürem uzun 31 günde oluyorum, 4 kasım bat günler geçmiyo ,test yapmak da istemiyorum ,2 defa kimyasal oldu 6 ay içinde İnşallah olur hepimiz için hayırlısı olsun .

Kızlar bilenler yardımcı olabilir mi kan verdim
21.10- 199
25.10- 574
28.10-2251 progesteron 80 degerlerim normalmi acaba ? Progesteron hakkında hiç bilgim yok yüksekmi normali ?

Ben de de aynı belirtiler var ve benim de adet tarihim 2 Ekim. Ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve silik çizgi gördüm bugün ama kend
Recel 2010 da yazmış kız
Sonradan farkettim ya ben yeniyim daha tam anlayamamıştım

Ben de de aynı belirtiler var ve benim de adet tarihim 2 Ekim. Ama ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve silik çizgi gördüm bugün ama kend

Sonradan farkettim ya ben yeniyim daha tam anlayamamıştım
Ya ben de test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 ekim bat ama ovulasyon testi yaptım 2.çizgi koyulaşmış ( ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler var da ,deneyim dedim )

Bende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinci çıktı çok koyu değildi ama belirgindi
Hergün aynı saatte tekrarlayın koyulaşma devam ederse ya gebelik var ya 2.defa yumurtlama ,ben yarın yine yapacağım bende beyaz akıntı var o şüphelendirdi normalde sadece yumurtlama haftasında olur biterdi bitmedi devam ediyor,kaşıntı yanma vs yok hani enfeksiyon desem değil sanırım .Aaaaaaaaaa beklemek ne zor

Ya ben de test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 ekim bat ama ovulasyon testi yaptım 2.çizgi koyulaşmış ( ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler var da ,deneyim dedim )
Bende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinci
Tamam canım tekrarlayayım evet beklemek çok zor geliyor bende de oluyor beyaz akıntı pazartesi kan vericem bakalım inşallah vardır güzel haberler alırız :)

Bende yaptım ovülasyon testi ama silik ikinci

Tamam canım tekrarlayayım evet beklemek çok zor geliyor bende de oluyor beyaz akıntı pazartesi kan vericem bakalım inşallah vardır güzel haberler alırız :)
Ben dayanamayıp acile gittim kan verdim adetime üç gün var hcg 35.24 sanırım hamileyim pazartesi sağlık ocağına gidip tekrar kan vericem sizden de güzel haber bekliyorum

Kızlar erken gebelik testi de yapsanız bazen adet günü geçmeden çıkmıyor benim ilk hamileliğimde 2 aylık gebeyken kaybettim bebeğimi adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim bu ay yine 4 gün kala yaptım negetif çıktı 2 gün kala erken gebelik testiyle yaptım yine negatif çıktı adet günüm geçti umutsuz bir şekilde yapmıştım pozitif geç döllenme olabiliyor o yüzden moralinizi bozmayın inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Ya merhaba bu ay ilk kez çalışmalara başladık yumurtlama öncesindeki 2 gün yumurtlama nın 4. Günü ve en pepapp da en yüksek görünen 6. Günü denedik son 4-5 gündür kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer sancı, dün sulu ishal durumu çok sürmedi allahtan bugün göğüs uçlarımda yanma gibi ve acıma var .adetime de 7 gün var hiç böyle olmamıştı

Hanımlar merhaba. Bgn adetim gecikeli 6 gün oldu bu kadar gecikmez genellikle gününde olurdum. Göğüslerimde hassasiyet bel ağrısı ve ara ara kasıklarda sancı hissediyorum. İdrar testinde ve kan testinde hamile olup olunmadığı kacıncı günden itibaren belli oluyor

2 defa gebelik 2 defa kimyasal 4ünde de erken gebelikte çıkmadı ,hep kaset testte çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…