Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. Aslında vajinusmusluyum, eşimin penisinin sadece baş kısmını alabiliyorum. Yaklaşık 15 gün önce içime boşaldı ilk defa böyle bir şey oldu. Cumartesi günü adet olmam gerekiyordu olmadım ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün çarşamba ve hala adet olmadım 4 gün gecikti. Tekrar test yapmalı mıyım sizce? Garip hissediyorum bazen heh adet geliyo diyorum tık yok, bazen de çok midem bulanıyor psikolojik mi bilmiyorum. Bel ağrısı çok oldu. Bebek varsa düşük yaşarım diye maydonoz soğan kürü vs de yapmak istemiyorum. Bana bir yol gösterin

Yumurtlama günün zamanın da olduysa test negatifse hamile degilsindir ama yumurtlama bazen adete cok az kala olursa buna geç döllenme diyorlar ve son ilişkinden en az bir hafta on gün sonra sonra kanda cikar

Yumurtlama günün zamanın da olduysa test negatifse hamile degilsindir ama yumurtlama bazen adete cok az kala olursa buna geç döllenme diyorlar ve son ilişkinden en az bir hafta on gün sonra sonra kanda cikar
Açıkçası şuan çocuk düşüncemiz yoktu yani planlı bir şey değildi o yüzden yumurtlama dönemi vs. takip etmedim bilmiyorum. Ama tahmini 15 gün önce falan gerçekleşti bu ilişki. İdrar testinde çıkmaz mı 4 gün gecikti adetim normalde en fazla 1-2 gün gecikmeler olur

Canım gebelik testin varsa dene yap bakalım en azından için rahatlasın

Evde hazır test yok canım mecbur dışarı çıkıp alıcam. Bu belirsizlik de insanı mahvediyormuş ilk deneme ve aklımızda olmamasına rağmen negatif çıkar diye bi korku ve üzüntü bastı içimi. Allah bekleyen, isteyen herkesin yardımcısı olsun çok zor süreçler.

Aynen öyle canım benim adetime 5 gün var belirti var ama insan ister istemez belirsizlikten korkuyor ve beklemek yoruyor

Idrarda Silikte olsa 10.gün de bile cikiyor canim benim ya ..Eger gebelik istiyorsan labouck ovulasyon testi al adet bitince genelde 7.yumurtlama oluyor kimi daha erken kimi daha gec görüyor ben bu yumurtlama testiyle yakaladim gebeliği...Ben de ilk bir kac ay vajinusmus olmustum zorlayarak korkumun üzerine giderek ve kayganlastirici jellerle yendim jel gebeligi engelliyor diye sonra onu da bıraktım hala cok kolay olmasada ikiskide zorlaniyorum ama aştım hatta rahim ameliyatı flmi bile oldum .sen de korkunun uzerine git ucunda ölüm yok her kadin nasil yapabiliyirsa ben niye yapamiycam diye düşün yoksa bu iş uzar gider yillarini alir.

Ben de bu sitede dilatör ve kegel egzersizi duydum ilk defa vajinismus için bunları deneyeceğim canım inşallah işe yarar bu sefer başaracağım sonra da çocuk sahibi olmak istiyorum inşallah Allah nasip eder

Ben de bu sitede dilatör ve kegel egzersizi duydum ilk defa vajinismus için bunları deneyeceğim canım inşallah işe yarar bu sefer başaracağım sonra da çocuk sahibi olmak istiyorum inşallah Allah nasip eder
Canim benim o dilator seti bana duyunca daha zor gelmisti bence eşinle aşmaya çalış yada doktora git ozel jinekologlara gidip aşan da var ama bana kalirsan aşmış biri olarak sana önerim kesinlikle fiziksel ve bedensel kendini zorlamadan yapmayınca olmuyor iliski esnasinda nefes egzersizi ile aştım derin nefes alip eşin ilk basini girdirdikten sonra nefesi bırak rahatla ve yavasca itsin sakin kalcani sikma kalcani yukari kaldırma o zaman kasiliyor olmuyor dediklerimi düşün ve dene. Yaşayan biri olarak cok zor günlerdi..

merhbalar; kızlar 2 tüpümde tıkalıydı 1 ay once ıkı tupumude operasyonla actırdım ama yumurtlamada sorun vardı benım neyse normaldede adetlerım 3-4 ayda bır olur .. 1 hafta once test yaparken ıcındekı ıdrar toplama seyı lvaboya dustu bende elımde ıdrarı koydum teste negatıf cıktı ama ara ara sancılar goguslerde asırı buyume sıskınlık ve gaz var .. acaba testı elle yaptıgım ıcın olmamıs olabılırmı 4 yıldır ugrasıyorum test yapmaya korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…