• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba adetime altı gün var adet olucak gibi biraz sancım var bu ay denemeye başladık ilk denememiz olduğu için çok sabırsızlık yaşadım ve test yaptım yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• A3AB7F16-F7BB-422D-BDE5-47AAEFD4C3F0.jpeg
    A3AB7F16-F7BB-422D-BDE5-47AAEFD4C3F0.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 113
  • B4CBA855-992C-4A81-9D89-CC63E828ADE9.jpeg
    B4CBA855-992C-4A81-9D89-CC63E828ADE9.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 120
Çok teşekkür ederim anladığım kadari ile herkeste aynı etkileri göstermiyor ben bu süreçte cok fazla stres yaptım ondanda gecikmiş olabileceğini hissediyorum bugun hafif kasık agrısı olmaya başladı galiba adetim gelecek sinyalleri vermeye başladı benim kafamda hamilelik düşüncesi yoktu doktor öyle diyince imkansız vs dedim ama annemde direk olabilirsin vs diyince ben stresli bir dönem geçirdim hpv olayı yüzünden smdi bebeğe bulaştırmak istemiyorum tedavide aksamasın vucudumdan tamamen atmak istiyorum iyileşince tamamen hamilelik üzerine yogunlaşmak istiyorum benim yüzümden dünyaya böyle iğrenç bir hastalıkla gelmesini istemiyorum o yüzden korkum var yoksa başka birşey değil hamile oldugumu öğrenirsem cok üzüleceğimden eminim ama stresten de gecikme yaşamış olabilirim en iyisi 10 gün sonunda gelmezse test alıcam galiba çok teşekkürler tekrardan ❤️
Arkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.
bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyimdir?

Arkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.

Merhaba, yumurtlama günümüz aynı. Bizim ilk denememiz bu ay.Ve bahsettiğiniz belirtilerin tamamen aynısını yaşıyorum🙄. Umarım gebeliktir. 💕

1 Kasım’da regl olmam gerekiyor. Gerçi çıkmayabilirmiş araştırmalarıma göre ama bi deneyeceğim. Haber veririm sana. Sen yapmayı düşünüyor musun?
Benimde 1 kasımda regl olmam gerekiyor benim elimde sadece bir tane erken gebelik testi var o yüzden bugün yapmayacağım senin bir kaç tane varmış yinede ihtimali göze alarak bi dene istersen ☺️

Naptın canım test yaptınmı sonuç nedir?

Günaydıın, yarım saat önce yaptım. Testin markası Freely. İlk dakikalardan itibaren bir gölge oluştu ışıkta belli belirsiz gözüküyor. Acaba çok mu erken yaptım diyeceğim de bilemedim. Eğer varsa gebelik kendini daha belli eden bir çizgi oluşur diye düşünmüştüm. Belki de tamamen negatif🤷🏻‍♀️ Yarın sabah da yapacağım tekrar 🤨

Günaydıın, yarım saat önce yaptım. Testin markası Freely. İlk dakikalardan itibaren bir gölge oluştu ışıkta belli belirsiz gözüküyor. Acaba çok mu erken yaptım diyeceğim de bilemedim. Eğer varsa gebelik kendini daha belli eden bir çizgi oluşur diye düşünmüştüm. Belki de tamamen negatif🤷🏻‍♀️ Yarın sabah da yapacağım tekrar 🤨
Belli belirsiz gölge oluştuysa var diyolar ama resim atabilirsen bakayım

Son 20 dakikadır fotoğrafla uğraşıyorum asla belli olmuyor fotoğrafta. Yarın sabah yaptığımda daha mı belirgin olur bilemedim. Elimde bir de Predictor test var onu yarına sakladım😂
Tamamdır genelde silik çizgi çıktığında var diyolar da inşallah hadi hayırlısı yarın bakalım nolacak ☺️😁

Back