- 29 Kasım 2020
- 104
- 35
- 13
- 27
Yarın çatlamanin 17. Yumurtlamanin 20. Günü olacak totalde hafta sonu da gelmezse pazartesi test yapicamPeki adet olacağın zaman böyle ağrıların oluyormuydu olmuyorsa suphelenmelisin.eger oluyorsa da hastalığını beklemelisin.yok adet günün geçiyorsa bir test yap hemen
Bende pazar günü gelmezse pazartesi test yapacam.Hakkimizda hayırlısı olsun.karnina birşeyler saplanıyor gibi oluyor muYarın çatlamanin 17. Yumurtlamanin 20. Günü olacak totalde hafta sonu da gelmezse pazartesi test yapicam
Himm inşallah olmazsın hayırlısıyla hamilesindir inşallahAdet öncesi göğüs ağrım olur 3-5 gün olur geçer adet gelmeden biterdi bugün 1 hafta oldu çok ağrım var dokunamiyorum bile. Evet test yapmak istiyorum ama iyice beklemek istiyorum belki üşütmüs olabilirim diye. Çünkü niyeyse test yapsam hüsrana uğramaktan korkuyorum
Karnıma değil de bazen sağ da kasikta batma oluyor ama bundan ziyade rahim kısmında da batma oluyorBende pazar günü gelmezse pazartesi test yapacam.Hakkimizda hayırlısı olsun.karnina birşeyler saplanıyor gibi oluyor mu
İnşallahHimm inşallah olmazsın hayırlısıyla hamilesindir inşallah
9 gün baya çok olmuş bence hamile olabilirsiniz belirtiniz var mıKızlar 9 gündür adet olmuyorum geri çekilme ile korunduk hamile olabilir miyim testim yok sipariş verdim gelicek gelince yapıcam belirtiler neler oluyor
Akıntım oluyor adet olucakmış gibi ağrım oluyor bazen Kasıklarımda hafif batmalarım var bilemiyorum adet mi olucam yoksa hamile miyim9 gün baya çok olmuş bence hamile olabilirsiniz belirtiniz var mı
Bence hemen test yapın muhtemelen öyle görünüyor inşallah aksi bir durum yokturAkıntım oluyor adet olucakmış gibi ağrım oluyor bazen Kasıklarımda hafif batmalarım var bilemiyorum adet mi olucam yoksa hamile miyim
İnşallah testim pazartesi gelecek hemen yapıcam inşallah bebeğim vardırBence hemen test yapın muhtemelen öyle görünüyor inşallah aksi bir durum yoktur
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah testim pazartesi gelecek hemen yapıcam inşallah bebeğim vardır
Adet oldum canım benİnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Hadi ya hayırlısı buymuş demek kiAdet oldum canım ben
Bu doktorlarda anca heves kirsinMerhaba, Ben 7 Eylülde başlayıp 5 gün Famera kullandım bu sabah gebelik testi yaptım ve 2.cizgi belirdi çok ince sonra kan verdim Beta hcg 19 çıktı doktorum evet bir pozitiflik var ama 2 sonra tekrar kan ver 2 katına çıkması gerekiyor dedi. Çok ümitlenme yine de dedi.
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah :) Ben Pkoluyum bazen 35 gün bazen 40 gün sonra bazen 1-2 ay regli olmadığım oluyor bu nedenle bat günü ile ilgili ne söylesem yalan olur. İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alırız.Bu doktorlarda anca heves kirsinGözun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah deger 5 olup bile ogrenen var yabu Allahin izniyle 2 katina cikar gönlünü ferah tut bat a ne kadar vardi
Benimde sağ kasığımda böyle iğne batması gibimi desem daha hissedile bilir bir acı geliyor özellikle öğlene doğru canım onun dışında şuan için pek bir belirtim olmadı gece uyurken mide ağrısı ve mide bulantısı gibi birşey olmuştu bende yediğim yemeğe yordum uyumadan ovilasyon testi yapmıştım birde ve bakmadan yattım sabaha doğru lavaboya kalkınca bi baktım 2 çizgide koyulaşmış allah allah dedim yumurtlamam çoktan oldu hemen gebelik testi yaptım 2 tane, kaset teste gölge çizgi çıktı erken gebelik testinde biraz daha belirgin çizgi çıktı. Sabahın 5 inde kan vermeye gittim hemen ,:)orda 19 çıktı :)Bat a 9 gün kaldi doktor takibinde yumurtlamayi gorduk butun gunleri degerlendirdik yumurtlama gününden beri sağ kasıkta batma oluyo boyle saniyelik bi acı gelip gidiyor ve göğüs uclarim dokununca acıyor sutyen bile acitiyor şu anlik belirtilerim bunlar insallah 9 gun sonra guzel haberleri de yazmak nasip olur
Heh aynisi boyle cok acimiyo ama hissettiriyo kendini batmalar bakalim insallah benimde pozitifle sonuclanirBenimde sağ kasığımda böyle iğne batması gibimi desem daha hissedile bilir bir acı geliyor özellikle öğlene doğru canım onun dışında şuan için pek bir belirtim olmadı gece uyurken mide ağrısı ve mide bulantısı gibi birşey olmuştu bende yediğim yemeğe yordum uyumadan ovilasyon testi yapmıştım birde ve bakmadan yattım sabaha doğru lavaboya kalkınca bi baktım 2 çizgide koyulaşmış allah allah dedim yumurtlamam çoktan oldu hemen gebelik testi yaptım 2 tane, kaset teste gölge çizgi çıktı erken gebelik testinde biraz daha belirgin çizgi çıktı. Sabahın 5 inde kan vermeye gittim hemen ,:)orda 19 çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?