Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar 9 gündür adet olmuyorum geri çekilme ile korunduk hamile olabilir miyim testim yok sipariş verdim gelicek gelince yapıcam belirtiler neler oluyor

Himm inşallah olmazsın hayırlısıyla hamilesindir inşallah

Merhabalar arkadaşlar,
26 Ağustosta regl olmuştum bu ay 23ünde olmam gerekiyordu 3 gün gecikme yaşadım az evvel lavaboda afedersiniz peçeteye sildiğimde kahverengi bi leke tarzı bişey geldi ped koydum ama pedde bişey yok sadece sildikçe geldi ve akıntıyla birlikte sanki tekrar sildim ıslaklık var ama akıntı bi damla ise leke gibi kahverengi kan gibide değil.. Hamilemiyim bilmiyorum bu ay sadece 2 kere birlikte olduk ve onlarında yumurtlama gününe gelip gelmediğinin takibini yapmadım doğrusu. Bu tarz bir şey yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi en azından ne yapmam lazım ne anlama geliyor?

Merhaba, Ben 7 Eylülde başlayıp 5 gün Famera kullandım bu sabah gebelik testi yaptım ve 2.cizgi belirdi çok ince sonra kan verdim Beta hcg 19 çıktı doktorum evet bir pozitiflik var ama 2 sonra tekrar kan ver 2 katına çıkması gerekiyor dedi. Çok ümitlenme yine de dedi.

Bu doktorlarda anca heves kirsin Gözun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah deger 5 olup bile ogrenen var yabu Allahin izniyle 2 katina cikar gönlünü ferah tut bat a ne kadar vardi

Bat a 9 gün kaldi doktor takibinde yumurtlamayi gorduk butun gunleri degerlendirdik yumurtlama gününden beri sağ kasıkta batma oluyo boyle saniyelik bi acı gelip gidiyor ve göğüs uclarim dokununca acıyor sutyen bile acitiyor şu anlik belirtilerim bunlar insallah 9 gun sonra guzel haberleri de yazmak nasip olur

Bu doktorlarda anca heves kirsin Gözun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah deger 5 olup bile ogrenen var yabu Allahin izniyle 2 katina cikar gönlünü ferah tut bat a ne kadar vardi
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah :) Ben Pkoluyum bazen 35 gün bazen 40 gün sonra bazen 1-2 ay regli olmadığım oluyor bu nedenle bat günü ile ilgili ne söylesem yalan olur. İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alırız.

Benimde sağ kasığımda böyle iğne batması gibimi desem daha hissedile bilir bir acı geliyor özellikle öğlene doğru canım onun dışında şuan için pek bir belirtim olmadı gece uyurken mide ağrısı ve mide bulantısı gibi birşey olmuştu bende yediğim yemeğe yordum uyumadan ovilasyon testi yapmıştım birde ve bakmadan yattım sabaha doğru lavaboya kalkınca bi baktım 2 çizgide koyulaşmış allah allah dedim yumurtlamam çoktan oldu hemen gebelik testi yaptım 2 tane, kaset teste gölge çizgi çıktı erken gebelik testinde biraz daha belirgin çizgi çıktı. Sabahın 5 inde kan vermeye gittim hemen ,:)orda 19 çıktı :)

Heh aynisi boyle cok acimiyo ama hissettiriyo kendini batmalar bakalim insallah benimde pozitifle sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…