• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, benim adetime şuan 6 gün var, 2 gündür et kesiği gibi kas ağrısı yaşıyorum. Saatlerce spor yapmışım gibi kollarım bacaklarım tutmuyor ağrıdan. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Test için erken olduğunu düşünüyorum
sizi telaşlandırmak istemem ama korona olabilirsiniz dikkat edin

Arkadaşlar bu şekilde çok az belli ikinci çizgi de hamile çıkan oldu muu

Eklentiler

• 53D94E9F-8128-4A04-BCDA-68E9449D1300.jpeg
    53D94E9F-8128-4A04-BCDA-68E9449D1300.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ben de bugün prodoctor testi yaptım adetime 4 gün var fakat bu ay ovulasyon testinde geç gördüm yumurtlamayı 18. Günde pik yaptı testim ve Birgün öncesi ve birgün sonrası değerlendirebildim sadece hiçbir belirtim yok ama adetten 1 hafta önce göğüslerim çok acırdı hep bu kez o acı yok sadece ondan sebep test yapayım dedim böyle çıktı 10dk içinde çok silik umutlanmalı mıyım acaba?
Merhaba bende bugün prodoctor yaptım adetime 7 gün var ve silik çizgi çıktı aynı sizinki gibi sizin sonucunuz ne oldu acaba ?

Merhaba bende bugün prodoctor yaptım adetime 7 gün var ve silik çizgi çıktı aynı sizinki gibi sizin sonucunuz ne oldu acaba ?
Bende predictor yaptım telefonla cekince bile belli olmayan cok cok derinlerde hayalet cizgi cıktı adetim gecmesine ragmen yaptıgım erken gebelik testiydi yine de hic görünmeyecek sekilde. Hamile değilim sanırım ama reglime de 5 güm oldu

Bende predictor yaptım telefonla cekince bile belli olmayan cok cok derinlerde hayalet cizgi cıktı adetim gecmesine ragmen yaptıgım erken gebelik testiydi yine de hic görünmeyecek sekilde. Hamile değilim sanırım ama reglime de 5 güm oldu
Adet oldun mu adet zamanın geçtimi canım predictor iyi diyorlar ama bilmiyorum

Herkese merhabalar 😊 son 2 aydır çatlama gördükten tam 14 gün sonra regl oluyordum bugün çatlamanin 16. Günü 1 haftadır bitmeyen göğüs hassasiyeti var bazen de kramp giriyor sizce bunlar belirti mi (4-5-6 Eylül yumurtlama görüldü 7 Eylül çatlama oldu)

Herkese merhabalar😊adetime 3 gün kaldı göğsümde hassasiyet baş ağrılarım karın ağrısı kas ağrısı var 1 haftadır birde beyaz yapiskansi akıntı geliyor.sizce hamilemiyimdir

Herkese merhabalar 😊 son 2 aydır çatlama gördükten tam 14 gün sonra regl oluyordum bugün çatlamanin 16. Günü 1 haftadır bitmeyen göğüs hassasiyeti var bazen de kramp giriyor sizce bunlar belirti mi (4-5-6 Eylül yumurtlama görüldü 7 Eylül çatlama oldu)
Bende de aynı şeyler var belirtilerde bunlar var herkeste farklı oluyor ama

Allah isteyen lere acil:KK66: versin mesela bana 25 inde olmam gerekiyordu bugün 27 si bakalım bekliyorum inş..ama hiç bir belirti yok bacaklarım ağrıyoo baskada bisey yok hayırlısını diliyorum herkeze..
Bende ayni durumdayım bir de göğüs hassasiyeti var 1 haftadır . Çatlamanin 16. Günü hala olmaidm
Bende de aynı şeyler var belirtilerde bunlar var herkeste farklı oluyor ama
Herkes yumurtlamayı baz alıyor ama ben 2 veya 3 gün yumurtlama gören biriyim bu durumda çatlamayi baz alıyorum çünkü ilk gün yumurtlamayı mi saymaliyim yoksa 3. Gün olan yumurtalamayi saymaliyim bilmiyorum

Bende ayni durumdayım bir de göğüs hassasiyeti var 1 haftadır . Çatlamanin 16. Günü hala olmaidm

Herkes yumurtlamayı baz alıyor ama ben 2 veya 3 gün yumurtlama gören biriyim bu durumda çatlamayi baz alıyorum çünkü ilk gün yumurtlamayı mi saymaliyim yoksa 3. Gün olan yumurtalamayi saymaliyim bilmiyorum
Belirtilerin varsa ilk yumurtlamayı baz almalısın.belirtiler hemen hemen 3 hafta sonra başlıyor

Peki adet olacağın zaman böyle ağrıların oluyormuydu olmuyorsa suphelenmelisin.eger oluyorsa da hastalığını beklemelisin.yok adet günün geçiyorsa bir test yap hemen
Adet öncesi göğüs ağrım olur 3-5 gün olur geçer adet gelmeden biterdi bugün 1 hafta oldu çok ağrım var dokunamiyorum bile. Evet test yapmak istiyorum ama iyice beklemek istiyorum belki üşütmüs olabilirim diye. Çünkü niyeyse test yapsam hüsrana uğramaktan korkuyorum

Back