İnşallah bütün kalbimle dua ediyorumHeh aynisi boyle cok acimiyo ama hissettiriyo kendini batmalar bakalim insallah benimde pozitifle sonuclanir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bütün kalbimle dua ediyorumHeh aynisi boyle cok acimiyo ama hissettiriyo kendini batmalar bakalim insallah benimde pozitifle sonuclanir
Canım öncelikle hayırlı olsun iki gün önce bende beta baktırdım 2,39 çıktı şuan sağ alt kasığıma iğne batıyor ve sırtım insnılmaz ağrıyor süzce bebişmidirTestii yaptımmm pozitif inanamıyorum bin şükürr Tüm bekleyenlere pozitif sonuç nasip olsun inşallah. Adetime 4 gün var ben şimdi ne yapmalıyım. Ne zaman hastaneye gitmeliyim daha erken mi ne yapacağım. Ayy cok garibim
Benim adet tarihim ekimin 5i yani bugun ama brn 3 gün evvel 4 5 gün kasık ağrısıyla birlikte pembemsi kan geldi ama sonra gelmedi hamilelik varmıdır acabaİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Yeni gördüm maalesef. Ne yaptınız durum nedir:)Canım öncelikle hayırlı olsun iki gün önce bende beta baktırdım 2,39 çıktı şuan sağ alt kasığıma iğne batıyor ve sırtım insnılmaz ağrıyor süzce bebişmidir
Kızımı öyle anladım şimdi 11 aylık kucağımdaCanım öncelikle hayırlı olsun iki gün önce bende beta baktırdım 2,39 çıktı şuan sağ alt kasığıma iğne batıyor ve sırtım insnılmaz ağrıyor süzce bebişmidir
Sanki cok silik bir cizgi var gbi kaseti sokup bi baksaydnzRegl 1gun gecikti bel ağrısı ara ara miğde bulantısı var sizce var mı gebelik
Durdukca iyice belirginlesmis yinede geçersiz mi sayilirSanki cok silik bir cizgi var gbi kaseti sokup bi baksaydnz
Merhaba sonucunuz nedir merak ettimİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Son yazdıgımı okur musun sana da cevap olur.Arkadaşlar merhabalar açıkçası ben bir tedavi sürecindeyim hpv oldugumu öğrendim ama bir yıl ıcınde vucuttan atılan bir tür benimkisi ve kolposkopi ve biyopsi yapıldı temiz çıktı şükür hpv aşısı felan olucam fitil tedavisine başladım açıkçası adetim gecikmezdi benim ben biyopsi ye bağladım ama doktor adetin gelmemesine engel degil dedi garip bir sekilde adetim 7 gündür gelmiyor düzenli bir adet döngüm var normalde karnım şişer belim ağrır goguslerimde hassasiyet kasıklarım ağrır hafif bir iki sivilce cıkar he adetim gelcek der anlarım nerdeyse 8 güne giricem gecikme de acıkcası hamile oldugumu dusunmuyorum suanda olmakta istemiyorum tedavi süreçlerim oldugu için ama okadar yorum okudum şu zamana kadar bende kasık agrısı yok gögus hassasiyetim yok karnım hafif şiş ve beyaz akıntım fazla garip sekilde normalde okadar fazla olmaz hamile oldugumu dusunmuyorum tekrar yenileyeyim test almak istemiyorum hamile çıkarsam hayal kırıklığı yaşarım ben tamamen tedavi sürecim bitmesini beklemek istiyor idim hpv oldugumu bilmeden önce eşimle ne yazık ki birlikte olduk bebeğe de bulaştırmak istemiyorum tedavi aksamasını da istemiyorum sizce bu süreçte baya stres yaptım hamile vs değilimdir degil mi kasıkta kasılma agrı hiçbir şey yok gogusumde hassasiyet yok akıntım fazla ve 8 gün gecikti hamile miyimdir mide bulantısı yok uyku hali olmam cok fazla ama?
Çok teşekkür ederim anladığım kadari ile herkeste aynı etkileri göstermiyor ben bu süreçte cok fazla stres yaptım ondanda gecikmiş olabileceğini hissediyorum bugun hafif kasık agrısı olmaya başladı galiba adetim gelecek sinyalleri vermeye başladı benim kafamda hamilelik düşüncesi yoktu doktor öyle diyince imkansız vs dedim ama annemde direk olabilirsin vs diyince ben stresli bir dönem geçirdim hpv olayı yüzünden smdi bebeğe bulaştırmak istemiyorum tedavide aksamasın vucudumdan tamamen atmak istiyorum iyileşince tamamen hamilelik üzerine yogunlaşmak istiyorum benim yüzümden dünyaya böyle iğrenç bir hastalıkla gelmesini istemiyorum o yüzden korkum var yoksa başka birşey değil hamile oldugumu öğrenirsem cok üzüleceğimden eminim ama stresten de gecikme yaşamış olabilirim en iyisi 10 gün sonunda gelmezse test alıcam galiba çok teşekkürler tekrardanMerhaba. Dün yaptıgım testte ilinci çizgi silik çıktı. Günlerdir şu belirti mi bu belirti mi bu bende yok şu var derken delirdim. Faydalı olması adına yazıyorum. Bir hafta öncesine kadar asla hamile olduguma ihtimal dahi vermiyordum. Çünkü hep söylenen 14. Günde beraberlik olmadı. Adet bitimi 9. Ve 11. Gün oldu.bir hafta sonra kasık ağrısı oldu birgün ama herhalde yumurtlama dedim geçtim. Akıntı yok. İdrar renginde değişme yok. Göğüste hafif şişlik dısında hiç bişey yok. Ama ne olur ne olmaz diye bi test yapayım dedim ve 26. Günde silik çıktı. Tabi pozitif anlamına gelmiyor yarın testi tekrarlayıp kan vericem ama akıntım yok göğsüm acımıyo hamile değilim demeyin sakın.
Evet olabilir. Benim daha önce 10 gün gecikme oldu hamileyim sanıyordum ama strestenmiş. Olabilir yani. Hakkınızda hayırlısı olsun. Doğru zamanda, mutlu olacağınız zamanda olsun inşallahÇok teşekkür ederim anladığım kadari ile herkeste aynı etkileri göstermiyor ben bu süreçte cok fazla stres yaptım ondanda gecikmiş olabileceğini hissediyorum bugun hafif kasık agrısı olmaya başladı galiba adetim gelecek sinyalleri vermeye başladı benim kafamda hamilelik düşüncesi yoktu doktor öyle diyince imkansız vs dedim ama annemde direk olabilirsin vs diyince ben stresli bir dönem geçirdim hpv olayı yüzünden smdi bebeğe bulaştırmak istemiyorum tedavide aksamasın vucudumdan tamamen atmak istiyorum iyileşince tamamen hamilelik üzerine yogunlaşmak istiyorum benim yüzümden dünyaya böyle iğrenç bir hastalıkla gelmesini istemiyorum o yüzden korkum var yoksa başka birşey değil hamile oldugumu öğrenirsem cok üzüleceğimden eminim ama stresten de gecikme yaşamış olabilirim en iyisi 10 gün sonunda gelmezse test alıcam galiba çok teşekkürler tekrardan
Çok teşekkür ederim hayırlı ugurlu olsun tekrardan adınıza cok sevindim uzun ömürlü olsun inşallahhEvet olabilir. Benim daha önce 10 gün gecikme oldu hamileyim sanıyordum ama strestenmiş. Olabilir yani. Hakkınızda hayırlısı olsun. Doğru zamanda, mutlu olacağınız zamanda olsun inşallah
Idrar bir kapta 4 saat bekletikten sonrami testi yapiyoruz?sabah yapmak daha ii diyorlar 4 saat durması gerekiyormuş idrarın.bir daha test yap sabah.ben kan testi yaptırmaya gittim bugün ordaki hemşire neden kan testi yaptırmak istiyorsunuz dedi.ben de emin olmak için dedim o da dedi ki:yanılma payı negatif çıkarsa olur dedi pozitifse kesindir dedi. sen de adet olmazsan kan testi yaptır testte negatif çıkan pozitif olabiliyormuş.
Merhaba ben de aynı şeyi yaşadım adetim bir gün gecti adet oldum bes gün sonra tekrar peçeteye silince kanamam oldu toz pembe seklınde iki gün sürdü bitti yerleşme kanaması yada üstüne görme diolar amaMerhabalar arkadaşlar,
26 Ağustosta regl olmuştum bu ay 23ünde olmam gerekiyordu 3 gün gecikme yaşadım az evvel lavaboda afedersiniz peçeteye sildiğimde kahverengi bi leke tarzı bişey geldi ped koydum ama pedde bişey yok sadece sildikçe geldi ve akıntıyla birlikte sanki tekrar sildim ıslaklık var ama akıntı bi damla ise leke gibi kahverengi kan gibide değil.. Hamilemiyim bilmiyorum bu ay sadece 2 kere birlikte olduk ve onlarında yumurtlama gününe gelip gelmediğinin takibini yapmadım doğrusu. Bu tarz bir şey yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi en azından ne yapmam lazım ne anlama geliyor?