• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hatta birini görmüştüm hamile kalmış çok uğraşmış tuttuğu ay resmen stresten ne çarpıntısı kalmış ne sabahlara kadar ağlaması ne ayılıp bayılması hayatımda hiç bu kadar kafama taktığım bir konu olmamıştı demiş gayette sağlıklı hamile kalmış

aynen öyle bu insanın elinde değil ki ben 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl borç harç var çalışmamız lazım dedik işlerimizde iyiydi çok şükür düşünmedik korunduk hep sonra babamı kaybettim kanserden hiç torun göremedi diye çok suçladım kendimi ama hayat işte ölüm nasıl elimizde değilse doğum da değil sonra beni bir korku sardı annemlede bu mutlu duyguyu paylaşamazsam diye kendime mutluluğa çok geç kalmış hissettim ilk iş doktora gittim hamileliğe uygunmuyum diye kan değerlerime baktı tsh baktı d3e baktı herşey normal sadece d3 çok düşüktü d3 kullanıyorum hala 8-9 ay olacak nerdeyse folik asit verdi 5 ay kullandım ara verdim bu ay tekrar başladım smera testi yaptı bide yumurtalıklarıma vajinal ulturasonla baktı hiç sorun yok harika dedi hatta regl bitiminden 4 gün sonra gitmiştim 3mm yumurtan var büyüyen birtane demişti dediği günleri değerlendirdik ama olmadı sonra anladım ki bu elimizde olan bişey değil doğamız kimyamız ne zaman kabul ederse o zaman olacak bişey eskisi kadar üzülmüyorum tabiki ama kafamdan da söküp atacağım bişey de değil yani napıyım çocuk istemiyormuş gibi mi kandırayım kendimi çok saçma bu forumda bu konulara ilgisi olan hiçbir kadın istenmeyen gebelik dışındakiler illaki kafasında düşündüklerini arıyordur yada yazıyordur zaten
Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok iyi anlıyorum seni bence makul düşüncede mutluca mutlulukla düşünelim derim. O bayanın yaptığı gibi streste doğru değil bu defa stres hormonları etkiliyor bir de onunla uğraşırız hiç sebep yokken neden olmuyor kafasına sararsak çıkamayız. Ama mutlu bekleyişler güzeldir. Daha yolun çok başındasın inşallah olacaktır. Ben ekimde deneyeceğim eylülde evde yokum mecburen ailemin yanına gideceğim. Yalnız eğer gebelik olmazsa ki inşallah olur. Aksi durumda bu defa ovulasyon testi kullanmayı tavsiye ediyorum. Belirgin yumurtlama gününü tespit edersin öncesi ve sonrasını tam değerlendirirsin bu konuyla ilgili sayfalar var. Denemeni öneririm hem tam gününü bilirsek tam gününden itibaren kaç gün geçtiğinden tam emin oluruz.

Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok iyi anlıyorum seni bence makul düşüncede mutluca mutlulukla düşünelim derim. O bayanın yaptığı gibi streste doğru değil bu defa stres hormonları etkiliyor bir de onunla uğraşırız hiç sebep yokken neden olmuyor kafasına sararsak çıkamayız. Ama mutlu bekleyişler güzeldir. Daha yolun çok başındasın inşallah olacaktır. Ben ekimde deneyeceğim eylülde evde yokum mecburen ailemin yanına gideceğim. Yalnız eğer gebelik olmazsa ki inşallah olur. Aksi durumda bu defa ovulasyon testi kullanmayı tavsiye ediyorum. Belirgin yumurtlama gününü tespit edersin öncesi ve sonrasını tam değerlendirirsin bu konuyla ilgili sayfalar var. Denemeni öneririm hem tam gününü bilirsek tam gününden itibaren kaç gün geçtiğinden tam emin oluruz.
çok sağol canım Allah razı olsun ben 4 aydır ovu testi kullanıyorum zaten canım ama 2 ay günleri kaçırdık zaten 3 ay hep 14. gün gördüm bu ay sadece 18.gün gördüm pik hatta 17.gün 18.gün pik 19. çatlamaydı 17. ve 19 gün sadece 2 ilişki oldu bizde de bu arada senin yaş kaç ne zamandır bebek planı var?

çok sağol canım Allah razı olsun ben 4 aydır ovu testi kullanıyorum zaten canım ama 2 ay günleri kaçırdık zaten 3 ay hep 14. gün gördüm bu ay sadece 18.gün gördüm pik hatta 17.gün 18.gün pik 19. çatlamaydı 17. ve 19 gün sadece 2 ilişki oldu bizde de bu arada senin yaş kaç ne zamandır bebek planı var?
Canım 33 yaşındayım daha 2 aydır bebek planı var ama bayağı sıkıntılı oldu ya bundan 10 ay önce 1 kez deneyelim dedik onda da dış gebelik oldu benim hikayem trajikomik hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez öyle bir şey dış gebelik olunca ben istemedim bir süre bıraktık doktor deneyebilirsiniz dedi ama biraz sıkıntılı bir süreç olunca gerçekten istemedim. Genetik testlerimiz temiz çıktı normalde 1 düşükte yapılmaz ama ben çok ısrarcı oldum peşini bırakmadım ve her şey temiz resmen sebepsizlikle ortada kaldım. Bir sebep olsaydı daha rahat olacaktım inan. Şimdi tekrar deniyoruz. Biz de aynı sizin gibi başta istemedik canım 3 senelik evliyiz borçlar bitsin falan derken zaman geçti. Şimdi 2 aydır deniyoruz hatta tam manasıyla 1 ay demek lazım önceki ay sadece 2 kez olmuştu yumurtlama günü de değildi şimdi tekrar deneme ve bu defa kimyasal gebelik hayırlısı bakalım ya vardır bunda da bir hayır. :KK75:

Medinecim kullanabilirsin. Tiroid hapı ayrı folik ayrı. Folik asit takviye vitamin zaten sanıyorum hamilesin veya tiroid problemlerin var hamile kalmaya hazırlık yapıyorsun öncesinde folik asit başladı. Folik asidin tiroidine olumsuz bir etkisi olmaz tam tersine Tiroid sıkıntısı çekenlere folik asit iyi gelir. Bak bu sayfadan bilgi alabilirsin:

Bende kullanıyorum folik asit aşılama yapıldığı için doktor kullanmam gerektiğini söyledi ama ben tok karnına içiyorum aç karnına içtiğim zaman midem ağrıyor benim
cevabiniz icin cok tesekkur ederim
7 agustosda dusuk yaptim
kurtaj gerekmedigi icin dr korunmana gerek yok dedi
folik asit verdi ayni zamnda 2 aydirda demir hapi kullaniyorum
demir hapinida tok karnima aliyorum
ac karnima aldigim zaman mide bulantisi yapiyo ve elim ayagim titriyo

Canım 33 yaşındayım daha 2 aydır bebek planı var ama bayağı sıkıntılı oldu ya bundan 10 ay önce 1 kez deneyelim dedik onda da dış gebelik oldu benim hikayem trajikomik hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez öyle bir şey dış gebelik olunca ben istemedim bir süre bıraktık doktor deneyebilirsiniz dedi ama biraz sıkıntılı bir süreç olunca gerçekten istemedim. Genetik testlerimiz temiz çıktı normalde 1 düşükte yapılmaz ama ben çok ısrarcı oldum peşini bırakmadım ve her şey temiz resmen sebepsizlikle ortada kaldım. Bir sebep olsaydı daha rahat olacaktım inan. Şimdi tekrar deniyoruz. Biz de aynı sizin gibi başta istemedik canım 3 senelik evliyiz borçlar bitsin falan derken zaman geçti. Şimdi 2 aydır deniyoruz hatta tam manasıyla 1 ay demek lazım önceki ay sadece 2 kez olmuştu yumurtlama günü de değildi şimdi tekrar deneme ve bu defa kimyasal gebelik hayırlısı bakalım ya vardır bunda da bir hayır. :KK75:
sanırım bende kimyasal yaşıyorum hala regl olmadım ama dayanamadım akşam bir 2 saat tutup idrarımı kaset test alıp yaptım tamamen negatifti herhalde ilk idrar olayı bu kadar bir fark yaratmaz olsa çıkardı bugünde bekliyorum yarın olmadı doktora gidicem geç yumurtlama adeti geciktirebilir yazıyor nette yani 1-2 gün daha bekleyeceğim sanırım

sanırım bende kimyasal yaşıyorum hala regl olmadım ama dayanamadım akşam bir 2 saat tutup idrarımı kaset test alıp yaptım tamamen negatifti herhalde ilk idrar olayı bu kadar bir fark yaratmaz olsa çıkardı bugünde bekliyorum yarın olmadı doktora gidicem geç yumurtlama adeti geciktirebilir yazıyor nette yani 1-2 gün daha bekleyeceğim sanırım
Geç yumurtlama olabilir canım ama doktora gidip bu bilinmezlikten kurtulmanda fayda var. Bir de yumurtlama aralığın fazla ise bu bebek aspirine sana çok iyi gelebilir hakikaten araştırdım o mevzuyu çok iyi.

Canım Allah en yakın zamanda sağlıklı hamiş kalmayı nasip etsin bize en zoru bir umutla geldiğin yoldan boşa dönmek galiba ya.. Psikolojisi zormuş hakikaten.. Millet çift çizgiyi görür sevinir benim 2. kez hüsran oldu artık o çift çizgilerin hiç anlamı kalmadı bu saatten sonra gebelikte 3. ayı doldurmadan zor inanırım ben hamile olduğuma. Hiç evhamlı bir tip değilimdir ama bundan sonra olacağım o maalesef spring08 spring08 :110: Bir de ilk dış gebelikte bana ikiz gebelik yaşıyorsun falan dedi doktor ben başka doktora daha gittim çünkü tek taraflı yoğun ağrım vardı gitmesem tüpüm patlayacaktı bir de onunla uğraş. Yani düşünsene doktorun seni ikiz gebelik bu çok yüksek ihtimalle diye umutlandırıyor benimki keseli dış gebelikti çok tehlikeli versiyonu dış gebelikte kese görülmez öyle teşhis konulur normalde bende olduğu için doktor hiç anlamadı ikiz gebelik bu dedi hormonların o yüzden bu kadar yüksek çıkıyor dedi. Eşimle umutlandık sevindik ama sonrasında yaşanan ağrılarla tekrar hüsran ondan sonra da çok soğudum gebelik işinden. Şimdi ise çift çizgilerin anlamsız olduğu bir noktaya geldim belli bir süreyi sağlıkla tamamlamadan artık adam akıllı sevinemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
01DCB934-B50D-485A-81E5-68BFEA33EEF8.jpeg
Kızlar bunu yorumlayabilir misiniz erken hamilelik testi değil ilk yaptığımda tek çizgiydi sonra negatif diye bıraktım köşeye böyle olmuş bata dört gün var

Hanımlar merhaba, bugün çok kısa süreli kasığımda batma oldu göğüslerim de çok hassas dokunsam ağrıyor ayın 3ve 6 snda geri çekilme ile birleşme oldu hamile olabilir miyim kan versem varsa çıkar mı ilaç kullanıyorum hamilelik varsa bırakmam lazım yardımcı olabilir misiniz? Bu arada regle 13 gün var

Merhaba Ben doktora başvurdum hamile kalmıyorum diye 6 aylık evliyim. Ovulasyon oluyomuyum diye baktı ve progesteron 0.14 çıktı yani aşırı düşük. Tabi benim çok moralim bozuldu ilaç falanda vermedi. Adetinin 2. Günü gel hormon testi yapalım dedi. Benden 3 gün önde koyu kahve leke geldi bordomsu. Regl oldugumu düşündüm ama sonra hiç bir şekikde kan gelmedi. Normalde çok düzenlidir reglim bugun olmam gerekiyodu ama geciktim. Progesteronum bu seviyelerdeyken hamılemiyim acaba diye düşünemiyorum bile. Bunu yükseltmem için ne yapmam gerekir

Bende hamile kalmak istiyorum fakat bitürlü olmuyor ve bu ay geciktirici kullandım 2 gündür kasıklarım ağrıyo olabilirmi acaba

Bu genelde kuruduktan sonra cıkıyor kuruma cızgisi diyorlar ilk 5 dk da cıkarsa dikkate alın bende de 20 dk sonra boyle 2. Çizgi çıkmıştı ama hamile değildim

Kızlar özellikle sabahları olan ağızda acı tat hamilelik belirtisi olabilirmi

Ben hamile olabileceğimi soyle anlamıştım. Gecikmem vardi zaten ama aklıma hic gelmiyordu. Adetten once kasik agrım olurdu ama bacaklarıma doğru yayılan bi ağrı vardi . Yoksa goguslerde acı dolgunluk kasikagriisu her adetten once standart

Arkadaşlar merhaba, benim adetime şuan 6 gün var, 2 gündür et kesiği gibi kas ağrısı yaşıyorum. Saatlerce spor yapmışım gibi kollarım bacaklarım tutmuyor ağrıdan. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Test için erken olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar ben adet oldum ama hamile olduğumu anlamadım adetim bittikten bir iki gün sonra düşük yaptım ama düşükten sonra kanamam olmadı.bu konu hakkında sizden fikir almak istiyorum

Back