Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bazen geç cikabiliyor bence tekrar denemelisin. Adetlerin düzensiz midir? Düzenliyse belki de hamilesin Ayrıca belki geç döllenmedir. İnşallah hamilesindir canım benim Allah isteyen herkesi bebegine sağlıkla sihhatle kavustursun ❤❤❤

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben de bugün prodoctor testi yaptım adetime 4 gün var fakat bu ay ovulasyon testinde geç gördüm yumurtlamayı 18. Günde pik yaptı testim ve Birgün öncesi ve birgün sonrası değerlendirebildim sadece hiçbir belirtim yok ama adetten 1 hafta önce göğüslerim çok acırdı hep bu kez o acı yok sadece ondan sebep test yapayım dedim böyle çıktı 10dk içinde çok silik umutlanmalı mıyım acaba?

Eklentiler

• 76596454-EF24-4BF5-9E10-751B3515C58F.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 119
  • CA2BC1AC-E86F-4B01-A29E-452D3A3258E8.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 122
İkinci çizgiyi silikte olsa gördüm bence var inşallah yanılmam canım bence hamilesin kan vermelisin

İkinci çizgiyi silikte olsa gördüm bence var inşallah yanılmam canım bence hamilesin kan vermelisin
Ayy şuan benden sonra bu çizgiyi gören ilk kişisiniz çok teşekkür ederim bana mı öyle geliyor diye kafayı yedim resmen inşallah yanılmayız daha önce de hep bu testi kullandım tertemiz tek çizgi çıkıyordu 8 aydır deniyoruz ilk kez bu ay sadece 2 ilişki ile olduysa çok şaşırıcam

Merhaba kızlar, beni de gruba ekleyebılırmısınız rıca etsem, benim de bazı sorularım olucak, eger yardımcı olursanız cok sevınırım

Akıntı her hamılede oluyormu acaba, tarıf edermısınız devamlı bır akıntı mı yoksa ara ara mı gelıyordu, 6 gun var adetıme test yapamıyorum olumsuz bısey gormek ıstemıyorum, kendimce umutlanıyorum ınsallah umutlarım bosa cıkmaz

Evet hafif akıntılar oluyor canım ben de ara ara sürekli değil ben de test yapacağım. Son olarak implantasyon yerleşme kanamasi geldi 1 damla hala test yapmadım ama belirtiler çok belirgin 4 gün var reglime. Başta akıntı geldi hafif beyaz yumurta aki gibi bu da kiminde sarımsı olabiliyormus okumustum bugün 1 damlacık kahve leke hemen bitti. Kahve lekelenme herkeste olmak zorunda degil bu arada. Regl gününü bekliyorum test yapacagim. İnşallah hamişizdir ve güzelce tutunur bebişler kutlarız beraber sağlıkla inşallah

Tesekkurler canım Amınn bakalım ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze

Kızlar merhaba, bende ilk hamileliğimde lekelenmelerim ve akıntılarım olmuştu, şimdi 5. Haftadayım ama lekelenme-akıntı bişi yok. Resmen bildiğim her şeyi unutmuş gibiyim. :) Diyorum ki bu sefer de yerleşmiyor mu bebe? Sonra da diyorum ki mnayak mısın ne güzel yok işte bişi. Kararsızım :)

Kesinlikle yerlesiyordur bu konuyu çok arastirdim kimisinde hiç olmuyor birinde olup diğerinde olmamasının nedeni damar üstüne denk gelmemiştir hiç aklını bulandirma canım her şey çok güzel olacak inşallah

canım ben bugün bir test daha yaptım 2 gün var bat tarihine sankim bir tık koyulaşma var ama çok belirgin değil fotoda gözle görünce daha belirgindi o yüzden biraz fotoyu koyulaştırdım ama bu testle ilgili ben de kötü tecrübeler okudum pozitifken negatif çıkmalar falan kan testinden önce bat günümü bekleyeyim hastanelerde heder olmayayım dedim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-09-06 at 12.22.22.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 80
  • WhatsApp Image 2021-09-06 at 14.04.13.jpeg
    237,1 KB · Görüntüleme: 78
bu arada üstteki 4 gün kala alttaki bu sabah yaptığım yani bata 2 gün kala

Bence belirginleşiyor ikincisi birinciye nazaran daha belirgin çok heyecanlı bence bu bebiş yolda geliyor canım regl günün gelince iyice belirginleşecek inşallah
Ayy ya ne kadar güzel bir insansın benim heyecanımı ne kadar içten paylaşıyorsun Allah yüzünü hep güldürsün inşallah bebiş olsada olmasada birilerine moral olmak çok güzel inşallah sen çok daha koyu çizgiler görürsün canım bu ay eğer ki olmazsa bişeyler yolunda gitmezse bile bu hevesi tatmak benim için güzel belki bir dahaki aya bebişlerimize daha da yaklaşmaya vesiledir bu duygular o yüzden testlerde hata varsa ya da negatif sonuçlar alırsak bile hiç moral bozmak yok elbet vardır bir hayırı bir zamanı

Aynen kuzum ya sen de çok güzel bir ınsansin çok harika bir enerjin var. Insallah tutunur Allah gönlüne gore versin. Bu ay her şey yolunda gidiyordu benim reglye 3 gün kala test çift cizgide görmüştüm ancak bugün teke düştü ve kimyasal gebelik yaşıyorum maalesef. Ama bunda da bir hayır olduğuna inanıyorum inşallah en doğru vakitte sağlıkli hamilelikler yasariz. İnsan ister istemez üzülüyor ama sonuçta en sağlıklı gebelik için sagliksızı vücut eliyor yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun.

Hiç ama hiç üzme kendini vücut kendini böyle hazırlıyor olabilir bazı kadınların vücudu spermi hatta bazen döllenen yumurtayı bile mikropmuş gibi algılayıp salgıladığı çok güçlü sıvılarla öldürebildiğini ve rahimden attığını söylemişti benim doktorum hatta hemen gebe kalanların çoğunun bağışıklığı düşük olan vücut savunması az olan kişiler olduğunu söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum o nedenle düzenli bir ilişki ve zaman önemli demişti çünkü zamanla vücut onun bir mikrop olmadığını algılıyor verdiği tepki azalıyormuş burda gördüm derler ya kimyasal geçirenler o ayın ardından daha çabuk kalıyor diye veya kilo verince kalanlar oluyor yine bağışıklık düşüyormuş böyle değişik bir teorisi vardı kendisinin yani bunu hamile kalma yolunda bir süreç olarak düşünebilirsin canım 1 yıl dolmadan o nedenle sorun aramak istemiyorlar zaten veya herhangi bir sorun çıkmasada yaş ileriyse vücut yıllarca alışık olmadığı bir sıvıyı tanıması daha da zaman alabiliyor tabi dediğim gibi bu bir teori zamana güven derim bu arada benim de senin gibi olabilir sankim çünkü bugün kaset test yaptım çok belirsiz bir çizgi var gibi ama baya belirsiz 10dk içinde çekerim hep fotoyu gözle göremedim ilk sonra fotoda gördüm gibi çok yanıltıcı bir görüntü gibi sanki çok umutlu değilim şuan kim çıkartmış şu testleri yaww sigara gibi hem bağımlılık yapıyor hem ömrünü yiyor

Eklentiler

• 628F8DC3-989E-401C-8FA2-485F23DFECC2.png
    479,2 KB · Görüntüleme: 94
Diğer resmî biraz koyulttum da gördüm burda çok dikkatli bakmadan görmek imkansız negatif testten zorla çizgi çıkartıcam o çizgi çıkacak

Eklentiler

• 6CB64102-C1E3-4798-8E59-BB8A59AD7AD8.jpeg
    193,6 KB · Görüntüleme: 96
Diğer resmî biraz koyulttum da gördüm burda çok dikkatli bakmadan görmek imkansız negatif testten zorla çizgi çıkartıcam o çizgi çıkacak
Canım benim guzel enerjilerin o kadar iyi geldi ki cok tesekkur ederim. Her seyin hayirlisi kesinlikle denemeye devam Yalnız bu defa test degisti bu erken gebelik testi değil önceki öyleydi erken gebelik olmayan normal testte bu sekilde belirmesi bence iyiye işaret. Kaç gün kaldı reglye ? Bence sen hamişsin canim normal testler bazen regl gününden sonra bile çift göstermiyor 4 5 gün geçiyor senin çok silikte olsa çıkmış bayagi. Hadi hayırlısı bakalım inşallah haklı çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…