Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam herkese, ben temmuz ayi hamilesiyim, burada da yasamis oldugum belirtileri (ya da olmayan belirtileri) paylasmak istedim sizlerle. Umarim hepiniz guzel haberler alirsiniz.

Öncelikle istedigimiz ama hamile olmadigim 4 ayda cok fazla belirti yasadigimi dusundum cunku kendimi cok fazla dinliyordum. Yok bi batma mi hissettim yok şöyle mi oldu boyle mi oldu diye daha ovulasyondan itibaren hemen basliyodum. 5. ay bunu yapmamaya karar verdim ve herhangi bir belirti hissetmedim. Bata 5 gun kala regl oncesi sancilarim basladi hafiften. Pek umutlu degildim ama yine de evde kaset gebelik testlerden vardi onlardan yaptim ve negatifi gördüm. Ertesi gun yani bata 4 gun kala buradan gaza gelip bir test daha yaptim yine negatif. Ama bir arkadas sagolsun testin icini acip ışık falan tutup filtre yapip fotografini cekmek gibi bi yontemle gorunmeyen bir cizgiyi gormeyi basarmisti, ben de bunu yapip ayni sekilde 2. Cizgiyi gördüm zar zor ama inanmadim hepsinde oluyodur dedim. (O arkadas da hamileymis) o gun anlik bir bulantim oldu, acliktan sekerim dustu ondandir dedim. Bu sırada hala ara ara sancim devam ediyor.. ertesi gun yani bata 3 gün kala yine kaset test yaptim ve bu sefer zar zor gorunen silik cizgi isik tutmadan, filtre yapmadan da görününce kan tahlili yaptirmaya gittim ve beta 62 cikti. sonra bir 10 gun boyunca yasadigim tek sey bulantiydi ve regl olacakmis gibi sanci ara ara yine yasadim. Bir de karnim cok şişti gazim varmis gibi ama gaz hissetmiyordum. Göğüs hassasiyeti ve şişliği adet gecikmesinden bir hafta sonra falan basladi. Halsizlik ve uyku hali de ayni sekilde. Sık idrara çikma da gecikmeden cok sonra basladi. Gogus halkasinda renk değişimi hala bile yok. Bu belirtiler hamile olmadigim aylarda var gibi geliyordu mesela. Ha bir de hissettiğim şöyle bir degisik his oldu sanirim bat günüydü ve kasiklarimda kelebekler kanat cirpiyomus gibi bi sey oldu sanirim rahim genislerken olabiliyomus.

Kızlar selam, BAT dün idi, bugün test yaptım sonuç bu. 1 haftadır ishalim, göğüslerim çok acıyor ve belimde ağrı var ve halsizim çok, uykum da var. Bizimki pek planlı olmadı açıkçası, 4 yaşında bi kızım var. Daha önce 2 kere kimyasal gebelik geçirmiştim, kızıma hamile kalmadan. Bugün kan da verdim, sonucunu yazarım. Tutunmasını bekleyip öyle doktora gitmeyi düşünüyorum.

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın çok tebrik ederim

Teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun
Çok amin Ben henüz beklemedeyim test için ayın 9unu bekliyorum. Eminim benim gibi bekleyenler vardır ben de üye değildim ama hep okuyordum bugünlere kadar. Belirtim reglden farklı olan çok şey oldu buna istinaden şüpheyle araştırmaya düştüm ve iyi ki bu forum var Benim gibi bekleyen bütün hanımların inşallah dilekleri gerçek olsun. Dileyen isteyen herkes bebeklerine sağlıkla sıhhatle kavuşsun

Merhaba kızlar, yaptıgım ovulasyon testlerine bi bakarmısınız. Böyle 3-4 gün hep koyu çıktı bugün silikleşti ne manaya geliyor acaba. Neden o kadar gün koyu çıktı yumurta bugün yeni mi çatlamış oluyor

Eklentiler

• 384FAE6D-D0A3-4AD3-9080-D80E1A6D44C2.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba sizlere de. evet ama insan kendine mani olamıyor. eşim benden beter. bana adetime 15 gün kala test yaptıracaktı konuyla alakalı hiç fikri yok neyseki karar aldık üstüne düşmeyeceğiz her akşam meditasyon yapacağız. Bu ay 24 gün sürdü adet döngüm. Erken oldum... ovulasyon testi aldım en azından kaçıncı günde yumurtluyorum onu öğreneceğim.

kızlar tekrar merhaba,
BAT'ta HCG 1180 geldi. umarım çoklu gebelik falan değildir. TSH'ım da yükselmiş, ilacımda düzenleme yaptık hemen.

kızlar tekrar merhaba,
BAT'ta HCG 1180 geldi. umarım çoklu gebelik falan değildir. TSH'ım da yükselmiş, ilacımda düzenleme yaptık hemen.
Değerin epey yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var mı acaba ailede var mı sonucunu bize de bildir. İnşallah gönlüne göre olsun kuzum.

Canım diğer sayfalarda ovulasyon testi nasıl yapılır ne nedir şeklinde arkadaşlarımızın çok güzel paylaşımları var oraları okumanı tavsiye ederim. Bak mesela şu sayfa sana yardımcı olacaktır:

Değerin epey yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var mı acaba ailede var mı sonucunu bize de bildir. İnşallah gönlüne göre olsun kuzum.
eşimin de benim de ailemizde yok ikiz gebelik. valla 1 kızım var zaten, çoklu gebelik fikri korkutuyor beni de. geçen sene bi arkadaşımızın ikizleri oldu. ayyyy içim fena oldu düşününce bile :)

eşimin de benim de ailemizde yok ikiz gebelik. valla 1 kızım var zaten, çoklu gebelik fikri korkutuyor beni de. geçen sene bi arkadaşımızın ikizleri oldu. ayyyy içim fena oldu düşününce bile :)
Bazen yüksek çıkıp sonra rayına girebiliyormuş önemli olan 2 gün sonra yaklaşık iki katına çıkması ikiz gebelikte bu oran çok daha yüksek oluyor yani 2 kat değil de 3 katına çıkıyor bildiğim kadarıyla. Gönlünden geçtiği gibi olur inşallah sağlıkla.

Herkese merhaba. Prodoctor erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var. Bu şekilde silik çizgi çıktı hemen. Netten araştırınca bu markayı kötüleyen yorumlar gördüm. Başına gelen var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20210902_143631.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 88
Herkese merhaba. Prodoctor erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var. Bu şekilde silik çizgi çıktı hemen. Netten araştırınca bu markayı kötüleyen yorumlar gördüm. Başına gelen var mı acaba
Valla genellikle hep doğru ben de aynı testi yapmak için gün sayıyorum. Hayırlı uğurlu olsun canımm hamilesin. Bugüne kadar etrafımda kim bu markayı yaptıysa doğru çıktı. Günden güne koyuluğu artacaktır gidip kan testi vermeni tavsiye ederim. Çok tebrik ediyorum.

Teşekkür ederimm. Çok heyecanlandımm

Ah çok teşekkür ederim bakıcam hemen

Kizlarr iyi akşamlar benim adetim 4 gün oldu geceli halsizlik kaşık ağrısı uyku belirtiler söz konusu bide şeffaf akıntı 2 gün gecikmede test yaptım negatif çıktı tekrar test yapmaya korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…