Merhaba herkese. 30 temmuzda evlendim.. Eşim de ben de çocuk istiyoruz. sadece ilk haftalarda 2 gün fire verdik.
Zaten düğünden 2 gün sonra regl oldum. 2 eylülde regl olmam gerek. bi kaç gündür bacaklarımda ağrı var. yani hani güçsüz olur ya bacaklarınız üstüne bastığınızda uyuşur düşecek gibi olursunuz. otururken birden kalktığımda öyle bir sızı oluyor bacaklarımda. reglime 13 gün varken kasıklarımda hafif ağrılar oldu. onun dışında belirtim yok. ben regli olurken de göğüslerim sızlamazdı belirgin bir şekilde. midem arada bulanıyor ama onun için erken ve belirgin bi bulantı değil. işin ilginç tarafı kendimi hamile gibi hissediyorum
psikolojik olma ihtimali çok yüksek. eğer bu ay hamile kalmazsam bir tane macun gördüm c life diye. lise arkadaşım söyledi. onun arkadaşı kullanmış bi kutu bitmeden hamile kalmış. kalanı bu arkadaşıma vermiş. kız da ilk ay hamile kaldı.. bitkisel bi macun sanırım yumurtaları çatlatıyor. normalde arkadaşımda pko falan vardı. bu ay doğal yolla olmazsa o macundan umutluyum.
belki isteyip de hamile kalamayanlar vardır vesile olmuş olurum.