Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sırf meraktan test yaptım tabi ki negatif :) inşallah bize de nasip olur hayırlı haberler vermek
En son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısım Bugun adet olacakmış gibi belim agrımaya basladı ben cok negatif gordum o yuzden hevesim yok test yapmaya bekleyelim gorelım senın gıbı belirtim olmadan test yapardım sımdı belirtim olsa da yapmıyorum

Gecen ay bende ovulasyon testiyle yaptim t pik yapti regle birgun vardi diger gün regl.oldum

3-5 aydır deniyoruz acemi hevesi işte ama sanırım seninki gebelik o şekilde kanama yaşayıp pozitif gören çok var. Hadi inşallah

3-5 aydır deniyoruz acemi hevesi işte ama sanırım seninki gebelik o şekilde kanama yaşayıp pozitif gören çok var. Hadi inşallah
Bende bu defa yapmadim bekliyorum gunumun gecmesini insallah hayirli haberler aliriz
İnşallahhh son 2

yumurtlamanın üstünden sadece 3 gün geçti ama o günden sonra da grip ya da covid benzeri semptomlardan kurtulamadığım için hiçbir şeyi takip edemeyecekmişim gibi görünüyor

Aynı belirtiler bende de var test yaptınız mı acaba ?

Yardımınıza ihtiyacım var kızlar 17 Ağustos normal şartlarda bat idi. Fakat pcos öyküm var bu nedenle tam günü gününe adet göremiyorum. 17sinden beri kahverengi lekelenme oluyor. Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti. Bu ay sadece yumurtlama döneminde bir kez ilişkim oldu. Benzer öyküye sahip biri var mı acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Merhabalar bende 1.5 aylik evliyim temmuz 8 de evlendim hemen iliski yasiyamadim yaklasik 5 gün filan.
Sonra 21 temmuza da adet oldum.
İliski yasarken prezervatif kullandık
Adet olmadim bazen gecikir adetim acaba hamile olma ihtimalim varmi
Cok erken cok korkuyorum nasil anlarim bilmiyorum

Belim ve kasıklarım ağrıyor. Akıntı yok. Daha 1 hafta var bakalım ne olacak

Yok canım endişelenme

Merhaba kızlar.. forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bende 3 aydır deniyorum ama tık yok delireceğim. Her ay önümüzdeki maçlara bakarız demekten sıkıldım valla

Merhaba herkese. 30 temmuzda evlendim.. Eşim de ben de çocuk istiyoruz. sadece ilk haftalarda 2 gün fire verdik.
Zaten düğünden 2 gün sonra regl oldum. 2 eylülde regl olmam gerek. bi kaç gündür bacaklarımda ağrı var. yani hani güçsüz olur ya bacaklarınız üstüne bastığınızda uyuşur düşecek gibi olursunuz. otururken birden kalktığımda öyle bir sızı oluyor bacaklarımda. reglime 13 gün varken kasıklarımda hafif ağrılar oldu. onun dışında belirtim yok. ben regli olurken de göğüslerim sızlamazdı belirgin bir şekilde. midem arada bulanıyor ama onun için erken ve belirgin bi bulantı değil. işin ilginç tarafı kendimi hamile gibi hissediyorum psikolojik olma ihtimali çok yüksek. eğer bu ay hamile kalmazsam bir tane macun gördüm c life diye. lise arkadaşım söyledi. onun arkadaşı kullanmış bi kutu bitmeden hamile kalmış. kalanı bu arkadaşıma vermiş. kız da ilk ay hamile kaldı.. bitkisel bi macun sanırım yumurtaları çatlatıyor. normalde arkadaşımda pko falan vardı. bu ay doğal yolla olmazsa o macundan umutluyum. belki isteyip de hamile kalamayanlar vardır vesile olmuş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…