En son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısımBugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sırf meraktan test yaptım tabi ki negatif :) inşallah bize de nasip olur hayırlı haberler vermek
Bende bu defa yapmadim bekliyorum gunumun gecmesini insallah hayirli haberler alirizBugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sırf meraktan test yaptım tabi ki negatif :) inşallah bize de nasip olur hayırlı haberler vermek
Gecen ay bende ovulasyon testiyle yaptim t pik yapti regle birgun vardi diger gün regl.oldumEn son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısımBugun adet olacakmış gibi belim agrımaya basladı ben cok negatif gordum o yuzden hevesim yok test yapmaya bekleyelim gorelım senın gıbı belirtim olmadan test yapardım sımdı belirtim olsa da yapmıyorum
Bence adete 1 gun kala adetlıyken yada adetten 1 gun sonra lh de yukselıa oluyor o yuzden ovulasyon testleri o donem hep pik cıkıyorGecen ay bende ovulasyon testiyle yaptim t pik yapti regle birgun vardi diger gün regl.oldum
3-5 aydır deniyoruz acemi hevesi işteEn son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısımBugun adet olacakmış gibi belim agrımaya basladı ben cok negatif gordum o yuzden hevesim yok test yapmaya bekleyelim gorelım senın gıbı belirtim olmadan test yapardım sımdı belirtim olsa da yapmıyorum
3-5 aydır deniyoruz acemi hevesi işteEn son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısımBugun adet olacakmış gibi belim agrımaya basladı ben cok negatif gordum o yuzden hevesim yok test yapmaya bekleyelim gorelım senın gıbı belirtim olmadan test yapardım sımdı belirtim olsa da yapmıyorum
İnşallahhh son 2Bende bu defa yapmadim bekliyorum gunumun gecmesini insallah hayirli haberler aliriz
Benimki de
Önümüzde ki aya artık nasipseBenimki de
Aynı belirtiler bende de var test yaptınız mı acaba ?En son 14 temmuzda adet oldum 7 agustosta cok az kahve leke geldi erken olacagım dedim ama o gunden sonra bırdaha hıcbır sey gelmedı ısın tuhafı 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım son 1 tane kalmıstı yapıyım bakiyim dedim pik cıktı Ikı cızgı de aynı renk 2 dk adet gorup yumurtlamaya gecmısımBugun adet olacakmış gibi belim agrımaya basladı ben cok negatif gordum o yuzden hevesim yok test yapmaya bekleyelim gorelım senın gıbı belirtim olmadan test yapardım sımdı belirtim olsa da yapmıyorum
Yaptım canım her zaman ki gibi negatıfAynı belirtiler bende de var test yaptınız mı acaba ?
Yok canım endişelenmeMerhabalar bende 1.5 aylik evliyim temmuz 8 de evlendim hemen iliski yasiyamadim yaklasik 5 gün filan.
Sonra 21 temmuza da adet oldum.
İliski yasarken prezervatif kullandık
Adet olmadim bazen gecikir adetim acaba hamile olma ihtimalim varmi
Cok erken cok korkuyorum nasil anlarim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?