Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba , benimde reglime 7 gün var kasıklarım ve ara ara bacaklarımda sızı oluyor normalde olmaz böyle ama yinede bilemiyorum bende instada adım adım annelik diye sayfa var orads görmüştüm bioes diye bir macun

Merhaba , benimde reglime 7 gün var kasıklarım ve ara ara bacaklarımda sızı oluyor normalde olmaz böyle ama yinede bilemiyorum bende instada adım adım annelik diye sayfa var orads görmüştüm bioes diye bir macun
ben google dan akıl edip bakayım dedim tonlarca şikayet var. arkadaşım denediği için güvenmiştim bi an ama zaten problemi olmayıp kullananlar çok sıkıntı yaşamış. korktum o yüzden ayrıca gece benim de sol bacağım aşırı huzursuzlandı yatakta sinir oldum yarım saat uyuyamadım normalde olmazdı.... hadi inşallah şu alt kısımda bebeğimizin doğacağı muhtemel tarih yazısını görelim sağlıkla

Amin canım inş sabırszlkla bekliyoruz işte allahım en kısa sürede bizede bebiş nasip etsin zamanda geçmiyor gibi böyle bekleyince acaba erken gebelik testi alsam denesem mi diyorum

Canım merhaba hayırlı olsun hamilelik belirtilerin nelerdi ne zaman başlamıltı
Ben henüz hamile miyim bilmiyorum. Takvimi totem olarak koydum şans için. Ama ilk gebeliğimden hatırladıklarımı söyliyim sana.
ilişkiden 1 hafta sonra sol kasıkta yerimden zıplatan bir sancı oldu iğne batması tarzında. Ama akıntı falan yoktu. Son birkaç gün kala ağzıma acı su gelmişti eğilince. O da hormonlardan dolayı mide kapakçığının gevşemesinden olurmuş. Bir de idrarım ne kadar su içersem içeyim koyuydu. Ve garip bir kokusu vardı. Ha bir de birkaç gün kala hani idrar yolu enfeksiyonu olursun acır ya içerisi öyle olmuştu. Baş ağrılarım ve kasık ağrılarım vardı ama o dönem ben reglden önce ağrı çekerdim doğumdan sonra kalmadı o. Bu yüzden belirti olduğunu anlamamıştım. Memelerde hiçbir belirti yoktu.

Bunda ise aynı iğne batması oldu. İdrar yolu enfeksiyonu hissi oldu. Bir de memelerde ağrı şişme var. Akıntım da fazla. Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama beyaz bir akıntı geliyor sadece veya şeffaf. Bakalım son 4 gün kaldı.

İnşallah hamilesindir benim pik üzerinden 7 gün geçti çok sık tuvalette gidiyorum sol kasığımda batmalar var akıntım yok gögüslerim şişti bat Eylülün 3 bakalım

Merhaba,

Ben de az önce test yaptım reglime 6 gün var. Erken gösterenlerden yaptım ama çıkmadı umudum kırıldı açıkçası. 13 gün kalayken kasık ağrılarım başlamıştı. dün de birden g noktanın olduğu bölgede kaşıntı ve yanma oldu. hafiften kaşıntı var hala.. beklicez bakalım ama moralim çok bozuldu :/ erken testlerde çıkmayıp adet günü geçip kan testinde çıkanlar oldu mu acaba :/

Merhaba, adet gününden önce test yapmamaya çalışın en doğru sonuç o zamanlar da veriyor testler. Hamilelik belirtirleri ve adet belirtileri birbirine çok yakın. İnsan hamilemiyim değil miyim diye düşünüp dururken psikolojik tüm belirtileri oraya yoruyor. Psikolojik adet bile gecikiyor stresten. En iyisi sakince bekleyip adet günü test yapmak belirtileri boşverin ben o kadar ay karnımda ki minik ağrıyı bile oraya yordum hiç bir sonuç alamadım en dikkat etmediğim dere depe dolaşıp durduğum ay hamile kaldığımı öğrendim. En önemlisi psikoloji :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…