- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tane testte çok hafif çizgi görünüyor. geç döllenme olabilir. Allah gönlüne göre versin inş.Merhaba arkadaslar, bugün yine iki adet test yaptim.
Düsüncelerinizi merak ediyorum.
Son adet Tarihim 20. Nisandi.
iğne vs olmadıysanız benceee pozitiiifff inşallahhhMerhaba arkadaslar, bugün yine iki adet test yaptim.
yok hayir igne falan yok. Herseyin hayirlisi olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.iğne vs olmadıysanız benceee pozitiiifff inşallahhh
Bir testte var çizgi sanki gebelik var gibi.. bata kaç varMerhaba arkadaslar, bugün yine iki adet test yaptim.
Bat ne demek? Kusura bakmayinBir testte var çizgi sanki gebelik var gibi.. bata kaç var
Âdetin ne zamanBat ne demek? Kusura bakmayin
Aminn. Bu ay da kimyasal gebelik geçiriyorum. 4 ayda bu 2. Mayis ayından oldukça umutluydum, yine nasip değilmiş:)Kimyasal olması da insanı umutlandiriyo Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Reglim normalde 7-10 gün gecikti.Âdetin ne zaman
Himmm o zaman testi tekrar etmek lazımReglim normalde 7-10 gün gecikti.
Adet döngüm 39. Gününde
Zaten tekrar test yapacagim ama nedenini merak ettim :)Himmm o zaman testi tekrar etmek lazım
Evet bencede bebiş var gözünaydınGünaydin arkadaslar bugün sabah test yaptim. Tekrar üc adet hepsinde cizgi cikti.
Yorumlarinizi merak ediyorum.
Esimde testleri gördü, simdiden seviniyor, hamilesin diyor. Sevinmemesini söyledim. Acayip merakli süpriz yapmaya dahi imkan vermiyor.
Tesekkür ederim.Evet bencede bebiş var gözünaydın
Ya dünde sormuş olabilm kusura bakmayın ama adete kaç gün vardı ve testte yumurtlamanın kaçıncı günüde öğrendiniz? Özel bişey yaptınız mı bu ay? Biraz detaylı anlatır mısınızTesekkür ederim.
Ben de pozitig gördüm canım aynı bu şekilde ama bugun adet oldumGünaydin arkadaslar bugün sabah test yaptim. Tekrar üc adet hepsinde cizgi cikti.
Yorumlarinizi merak ediyorum.
Esimde testleri gördü, simdiden seviniyor, hamilesin diyor. Sevinmemesini söyledim. Acayip merakli süpriz yapmaya dahi imkan vermiyor.
Adetin geçmesini bekleBen de pozitig gördüm canım aynı bu şekilde ama bugun adet oldum
Kacinci günde pozitif görmüstün? Kacinci gün adet oldun?Ben de pozitig gördüm canım aynı bu şekilde ama bugun adet oldum
Yok ne kusuru. Adetim yaklasik 10 gün gecti. Dün yaptim ilk testi, mide bulantilarim vardi cünkü. Yumurtlama takibi falan yapmadim. Özel birsey yapmadim, sadece iliskiden sonra ayaklarimi yukari kaldirdim öyle bekledim. Birde karin üstünde yattim. Hamile gözüküyorum ama doktora gitmem gerekecek. Tam dogrulugunu ögrenmem icin.Ya dünde sormuş olabilm kusura bakmayın ama adete kaç gün vardı ve testte yumurtlamanın kaçıncı günüde öğrendiniz? Özel bişey yaptınız mı bu ay? Biraz detaylı anlatır mısınız
İnşallah iyi bir değer çıkarYok ne kusuru. Adetim yaklasik 10 gün gecti. Dün yaptim ilk testi, mide bulantilarim vardi cünkü. Yumurtlama takibi falan yapmadim. Özel birsey yapmadim, sadece iliskiden sonra ayaklarimi yukari kaldirdim öyle bekledim. Birde karin üstünde yattim. Hamile gözüküyorum ama doktora gitmem gerekecek. Tam dogrulugunu ögrenmem icin.