Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Daha çok çok yeni gibi duruyor, ben de ilk öğrendiğimde böyleydi iki gün sonra koyulaşmıştı, ilk öğrendiğimden 5 gün sonra kan vermiştim, eğer adetiniz gecikmediyse her ihtimale karşı testi tekrarlayabilirsiniz, hayırlısı olsun şimdiden

Normalde bir hafta on gün önce adet olmam gerekiyordu. Gecikti.

üç testte de silik çizgi gözüküyor. normalde çk belirgin olmasa resim çekerken gözükmezdi biz bile görüyorsak hamilesin demektir :) tebrik ederim.

Kızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?

Kizlar bir sey soracam adetimin 11. Gunu yumrtama baktrdim 18 mm. Kendiliginden catlar mi sizce. İgne kullanmayalm once boyke takip edelm dedi. Ovulasyon testi yapiyordm catlamam gorunuyordu doktora sordm yok dedi

Merhaba arkadaşlar . Benim adetime 5 gün var. Dün kahverengi çok az lekelenme oldu bugün de beyaz akıntı oldu. Test için erken heralde ama var mı böyle belirti yaşayan.

Aaa yok yapmadım. Çünkü değildir diye düşündüm. Sen yaptın mi

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba ben 6 ay önce düşük yaptım adetim saçma sapandi bı ay önce düzeldİ dün cinsel ilişki den sonra sol kasık ve karın altında çok sanci oldu bide kabızlık miğde bulantisi var 1 haftadır adetime 6 gün var sizce gebe olabilirmiyim lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…