Yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif gördüm 21 mayısta bugun adet oldumKacinci günde pozitif görmüstün? Kacinci gün adet oldun?
Daha çok çok yeni gibi duruyor, ben de ilk öğrendiğimde böyleydi iki gün sonra koyulaşmıştı, ilk öğrendiğimden 5 gün sonra kan vermiştim, eğer adetiniz gecikmediyse her ihtimale karşı testi tekrarlayabilirsiniz, hayırlısı olsun şimdidenGünaydin arkadaslar bugün sabah test yaptim. Tekrar üc adet hepsinde cizgi cikti.
Yorumlarinizi merak ediyorum.
Esimde testleri gördü, simdiden seviniyor, hamilesin diyor. Sevinmemesini söyledim. Acayip merakli süpriz yapmaya dahi imkan vermiyor.
Normalde bir hafta on gün önce adet olmam gerekiyordu. Gecikti.Daha çok çok yeni gibi duruyor, ben de ilk öğrendiğimde böyleydi iki gün sonra koyulaşmıştı, ilk öğrendiğimden 5 gün sonra kan vermiştim, eğer adetiniz gecikmediyse her ihtimale karşı testi tekrarlayabilirsiniz, hayırlısı olsun şimdiden
üç testte de silik çizgi gözüküyor. normalde çk belirgin olmasa resim çekerken gözükmezdi biz bile görüyorsak hamilesin demektir :) tebrik ederim.Günaydin arkadaslar bugün sabah test yaptim. Tekrar üc adet hepsinde cizgi cikti.
Yorumlarinizi merak ediyorum.
Esimde testleri gördü, simdiden seviniyor, hamilesin diyor. Sevinmemesini söyledim. Acayip merakli süpriz yapmaya dahi imkan vermiyor.
tesekkür ederim. Her gün test yaptikca zaten cizgi koyulasiyor :))üç testte de silik çizgi gözüküyor. normalde çk belirgin olmasa resim çekerken gözükmezdi biz bile görüyorsak hamilesin demektir :) tebrik ederim.
Benim de 3 gün kahve bugün normal canım yerleşmedir inşallah.. test yaptın mıMerhaba arkadaşlar . Benim adetime 5 gün var. Dün kahverengi çok az lekelenme oldu bugün de beyaz akıntı oldu. Test için erken heralde ama var mı böyle belirti yaşayan.
Yapmadım değilimdir diye. Sen yaptın mi canımBenim de 3 gün kahve bugün normal canım yerleşmedir inşallah.. test yaptın mı
Evet çift çizgi canımYapmadım değilimdir diye. Sen yaptın mi canım
Yapmadım değilimdir diye. Sen yaptın mi canım
Ayy süper haberEvet çift çizgi canım
Ayy süper haberben de yaptım şüphesiz tek çizgi
Kaç gün var senin regl yeEvet çift çizgi canım
Hayırlısı olsun canım her şeyinAyy süper haberben de yaptım şüphesiz tek çizgi
Merhaba ben 6 ay önce düşük yaptım adetim saçma sapandi bı ay önce düzeldİ dün cinsel ilişki den sonra sol kasık ve karın altında çok sanci oldu bide kabızlık miğde bulantisi var 1 haftadır adetime 6 gün var sizce gebe olabilirmiyim lütfen yardım edinYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Benimde son 4 gün bekliyorum insallah sonuc olumlu olur hepimiz icinMerhaba kızlar, yorum oku oku bir hal oldum. Buraya yorum yazan arkasından hamileyim diyor. Totem yaptım hadi bakalım son 4 gün. Bekliyorum ve hiç bir belirtim yok
Bugün hiç bir belirti olmamasına rağmen sırf meraktan test yaptım tabi ki negatif :) inşallah bize de nasip olur hayırlı haberler vermekBenimde son 4 gün bekliyorum insallah sonuc olumlu olur hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?