- 3 Eylül 2015
- 106
- 109
- 103
Hiç takılmayın 2 gün sonra 2 katına yükselirse sorun yoktur inşallah kendinize stres yaşatmayınBENDE DÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM ADETİM 3GÜN GECİKİNCE 48.64 ÇIKTI ÇOK DÜŞÜK Bİ RAKAMA AMA BİLMİYORUM
Merhaba hamile misiniz?Testim kalmadı ki nebiliyim umudum yok ya önemsemedim gelir gider diye hoş ağrım oluyor ha olcam galba diyorum yok sonra ağrı kesiliyor akıntım oluyor şeffaf ve az bilemedim sizce durum nedir :)))
Merhablar yazınızı okudum acaba leklenmeniz nasıl oldu benim şu an ki adet tarihim 16 olcakti ama ben bu gün aDet olucak gibi kasıklarim ağrıyor ve belimde ağrıyor peçeteye kahverengi bi lekelmme oluyor sizin nasl olmuştu crvap verirseniz çok sevinirimKizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Test yaptın mı sonuç nedir? Aynı belirtiler bendede varMerhaba kızlar; bebek düşünüyoruz ama eşimin mesleğinden dolayı fırsatımız çok mümkün olmuyor iki senedir bebek istiyoruz doktora gittik ikimizdede bir sorun yok.bu ay çok bel ağrım var adetimede 7gün var daha ve ağzımda metalik bir tat var üç gündür beni mahvetti akıntımda yoğun hamilelik belirtisi olma ihtimali var mı? Test yapmak istemiyorum negatif çizgiyi görmekten bıktım artık psikolojimi bozmak istemiyorum
Kesinlikle hamilesisn bende atime 5 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim silik çizgi varsa hamilesindirKızlar BAT 8-9 şubat dün gece ve bugünki testler aşağıdaki gibi çıktı. 6-7 gün önce bu şekilde çıkması normal midir lütfen birileri bişeyler söylesin???
Eki Görüntüle 2584344
Eki Görüntüle 2584345
Çok merak ettim artti mi yoksa sonlandi mı ?Kızlar
Bata 2 gün kala test yaptım çok çok silik çizgi cıktı
1 gün kala yani dün akşam kan testinde beta 4.97 cıktı
Sizce artar mı
Varmı böyle olan??
Canım o kimyasal mış adet günümde adet olmustumÇok merak ettim artti mi yoksa sonlandi mı ?
Hadi darısı başıma adet gunüm geceli 24 gun olduCanım o kimyasal mış adet günümde adet olmustum
Hemen sonraki ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 1 yasında
Hadi darısı başıma adet gunüm geceli 24 gun olduherşey karma karısık suan Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin benimde 1.5 yasinda oglusum var
İnşallahİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Eğer varsa şu an idrar testinde çıkar silik de olsa ama kan testinde bikac gün sonra çıkar.merhaba arkadaşlar bende prolaktin yüksekliği cıktı ılac kullanıyorum kullanırkende korunmuyorum ılac prolaktinimi dusuruyo 23 gunde bır adet oluyorum yarın olmam lazım adet sancısı gıbı sancılarım var ama ara ara batmalar oluyor acaba hamılelık belırtısımı yoksa adet mi anlamadım ama olucak gibide değilim test yapsam mı yarın sızce erken olur mu
çarşamba gunu tekrar doktora gıdıcem kontrol için ama daha oncesı yapsam mı dıye dusundumde cesaret edemedım hemen olmaz dıye dusunuyorum cunkuEğer varsa şu an idrar testinde çıkar silik de olsa ama kan testinde bikac gün sonra çıkar.
Kan testi ver hemenAdetime 3 gün var. Az miktarda iki gündür devam eden kahverengi lekenme görüyorum . 7 yıl sonra ilk defa tutmuş olabilir mi
Herkes de farklı belirtiler.Ben bu gebeliğimde tam adete 10 12 gün kala şiddetli kasık ağrısı yaşadım. Hatta şaşırdım baya hissettim bacağıma vuruyordu ağrısı. Aşırı gaz olmuştu hala var hiç gitmiyor. Ve adet günü ve adeti 3 4 gün geçerken şiddetli adet ağrım oldu. Birde adete 5 gün kala falan değişik yoğun krem gibi yüksek bi akıntı geldi
Aynı kişinin iki gebeliğinde bile belirtiler farklı oluyor. İlk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım, ki öncesinde her ay trilyon tane belirti bulurdum kendimde. Adet günümde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu. Adet günümden bir gün önce erken gebelik testi yaptım, negatifti. Ertesi gün ise beta 340 küsürlerde çıkmıştı.Herkes de farklı belirtiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?