Test yaptım bugün ama negatif çıktı anlamadım üzülmedim de eğer bi kaç gün daha olmazsam çarşamba kan vericem bakalımmTest yapın inşallah sonucu güzel çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım bugün ama negatif çıktı anlamadım üzülmedim de eğer bi kaç gün daha olmazsam çarşamba kan vericem bakalımmTest yapın inşallah sonucu güzel çıkar
Evet kanda kesin sonuç çıkıyormuş, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Test yaptım bugün ama negatif çıktı anlamadım üzülmedim de eğer bi kaç gün daha olmazsam çarşamba kan vericem bakalımm
Ben bir kaç gönderi üstte kendi belirtilerimi yazmıştım sizde de kasıkta batma olayı benimki gibi ama benim de daha 9 gün var bata bekliyorum umarım ikimizde de vardır :) sizin anlattığınız şekilde belirti görüp hamile olan varmış okudum burda ama yine de beklemek lazımKızlar böyle kasıkta seğerme hafif batmalar arada sırada hamilelikten olabilir mi ya . 9 gün var adete .
Bazı insanlarda 1 hafta önce bazılarında ise adet geçtiği halde çıkmıyor o yüzden adet olana kadar bekleyin bence olmazsa kan verirsiniz. Üzmeyin kendinizi ben de bir sürü belirti yaşadım ilk defa hemde dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı tabi ben baya erken yaptım dayanamadım:) biraz daha bekleyin bence belki vardır üzülmeyinBugun bat gunumdu test yaptim negatif maalesef. Butun bu belirtileri ya ben yarattim ya da hamilelige yordum . Neyse bi sonrakine insallah bugun yarin adet olurum heralde.
Mantıken bakınca adet olmadığı için kontrole gidip 1 aylık olduğunu öğrenmesi gerek ama bazı kadınlarda üstüne görme senilen olay oluyor ve adet oluyorlar kendileri bile hamile olduğunu anlamıyor burda böyle bir olay okumuştum. Belki öyledir ya da kendisi söylemek istememiştirKızlar doktorda hamileliği öğrendiğimiz zaman bebeğimiz en fazla ne kadarlık oluyor? Daha doğrusu şöyle sorayım; bir arkadaşımın 2 aylık hamile oldupunu duydum ve aynı gün bana da açıklMıştı. Ne kadar saklamış oluyor ki merak ettim
Cok tesekkurler cok tatlisiniz. insallah dediginiz gibi olur hayirlisiyla guzel haberler alalim hepimiz insallah. Olmadi adetimi bekliyorum hormon testlerimi yaptiricam. Esimde bi baktiracak. Hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin bebislersizin ne kadar var Bat a?Bazı insanlarda 1 hafta önce bazılarında ise adet geçtiği halde çıkmıyor o yüzden adet olana kadar bekleyin bence olmazsa kan verirsiniz. Üzmeyin kendinizi ben de bir sürü belirti yaşadım ilk defa hemde dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı tabi ben baya erken yaptım dayanamadım:) biraz daha bekleyin bence belki vardır üzülmeyin
Inşallah hayırlı haberler alırsınız benim de 9 gün kaldı bekliyorum bakalım.Cok tesekkurler cok tatlisiniz. insallah dediginiz gibi olur hayirlisiyla guzel haberler alalim hepimiz insallah. Olmadi adetimi bekliyorum hormon testlerimi yaptiricam. Esimde bi baktiracak. Hayirli zamanda hayirlisiyla gelsin bebislersizin ne kadar var Bat a?
Teşekkür ederimMantıken bakınca adet olmadığı için kontrole gidip 1 aylık olduğunu öğrenmesi gerek ama bazı kadınlarda üstüne görme senilen olay oluyor ve adet oluyorlar kendileri bile hamile olduğunu anlamıyor burda böyle bir olay okumuştum. Belki öyledir ya da kendisi söylemek istememiştir
Aa evet aynı gün bekliyoruz :) buraya yaz olur.mu bakalım.belirtiler doğru cikicakmi:) ama bugün mesela hiç olmadi bende batma .Ben bir kaç gönderi üstte kendi belirtilerimi yazmıştım sizde de kasıkta batma olayı benimki gibi ama benim de daha 9 gün var bata bekliyorum umarım ikimizde de vardır :) sizin anlattığınız şekilde belirti görüp hamile olan varmış okudum burda ama yine de beklemek lazım
Yazarım tabi benim de sanki dün ve bugün batmalarım geçmiş gibiydi ama az önce çok az hissettim. Sanki tüm belirtilerim kaybolmuş gibi hissetmeye başlamıştım ama karnimdaki gerginlik hissi hiç geçmiyor yani nasıl tarif etsem böyle bir rahatsızlık hissim var bir şeyler rahatsiz ediyor. Bir de az önce fark ettim boğazım ve midem çok yanıyor. Her şey birbirine girdi valla artık adet mi soğuk algınlığı mi hamilelik mi bilemiyorumAa evet aynı gün bekliyoruz :) buraya yaz olur.mu bakalım.belirtiler doğru cikicakmi:) ama bugün mesela hiç olmadi bende batma .
Vallahi bak inanırmısin benimde aynı adet olucak gibi bir his geliyor geçiyor sonra :) insanin içine doğar aslında ama günümüz var daha ya yanılıyoruz belkide . Ben ameliyat oldum kistimi aldırdım o engelliyordu 2 sene olmadi.4 ay önce oldum ameliyat hala gebelik olmadi . Siz ne zamandır istitosunuzYazarım tabi benim de sanki dün ve bugün batmalarım geçmiş gibiydi ama az önce çok az hissettim. Sanki tüm belirtilerim kaybolmuş gibi hissetmeye başlamıştım ama karnimdaki gerginlik hissi hiç geçmiyor yani nasıl tarif etsem böyle bir rahatsızlık hissim var bir şeyler rahatsiz ediyor. Bir de az önce fark ettim boğazım ve midem çok yanıyor. Her şey birbirine girdi valla artık adet mi soğuk algınlığı mi hamilelik mi bilemiyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle. Bende bütün belirtileri yaşayınca baya ümitlendim 10 gün olmasına rağmen test yaptım çıkmadı tabi bekliyorum takmamaya çalışıyorum sonra üzülüyorum diye. Benim cok yeni henüz ilk denemem o yüzden heyecanımı bastırmakta zorluk çekiyorum inşallah sizde en kısa zamanda beğeninize kavuşursunuzVallahi bak inanırmısin benimde aynı adet olucak gibi bir his geliyor geçiyor sonra :) insanin içine doğar aslında ama günümüz var daha ya yanılıyoruz belkide . Ben ameliyat oldum kistimi aldırdım o engelliyordu 2 sene olmadi.4 ay önce oldum ameliyat hala gebelik olmadi . Siz ne zamandır istitosunuz
Oo daha yeni istiyosunuz :) inşallah çok aratmadan allah verir sizede :) erken gebelik testi yapalim 2 gün sonra yani 1 hafta kalaÇok geçmiş olsun öncelikle. Bende bütün belirtileri yaşayınca baya ümitlendim 10 gün olmasına rağmen test yaptım çıkmadı tabi bekliyorum takmamaya çalışıyorum sonra üzülüyorum diye. Benim cok yeni henüz ilk denemem o yüzden heyecanımı bastırmakta zorluk çekiyorum inşallah sizde en kısa zamanda beğeninize kavuşursunuz
Evet daha yeni :) Çok teşekkür ederim amin inşallah size de nasip olur erkenden. Ben biraz daha beklemek istiyorum aslında ama fikrim değişirse yaparım bende. Siz de sunucunuzu yazın inşallah pozitif olurOo daha yeni istiyosunuz :) inşallah çok aratmadan allah verir sizede :) erken gebelik testi yapalim 2 gün sonra yani 1 hafta kala
Inşallah canım olurda yaparsam yazayım . Başka belirtilerin varmı?Evet daha yeni :) Çok teşekkür ederim amin inşallah size de nasip olur erkenden. Ben biraz daha beklemek istiyorum aslında ama fikrim değişirse yaparım bende. Siz de sunucunuzu yazın inşallah pozitif olur
Şuan sadece baş ağrısı ve hafif karın ağrısı var ama eskisi kadar çok değil, sanki bütün belirtilerim yok oldu gibi. Bir de dediğim gibi bugün ilk defa boğazımda yanma oldu bunu da bir başkası yasamış belirtiler arasında okumuştum. Nasip artıkInşallah canım olurda yaparsam yazayım . Başka belirtilerin varmı?