İnsallahhh aminnnDarısı bana inşallah :) başka ne belirtiler oldu adete kadar
Belirti olablir cnm bnde dha once bnlri yasadm hamilelgmdeKızlar merhaba. Yumurtlamadan 4 gün geçti. Ovulasyon testi ile takip ettim degerlendirdim.bugun kasiklarimda ara ara iki taraflı batma oluyor ve vajinada batmaya benzer zonklama gibi biseu yaşadım 1 dk falan sürdü . Bunlar belirti olabilir mi ya yasayan varmı merak ettim acaba döllenme falanmı diye.
Benim ikinci gebeliğim ama 4.5 sene geçti üstünden hatırlamıyorum neredeyse ve oğlumda daha 1 haftalıktı kanda öğrenmiştim tesadüfenBelirti olablir cnm bnde dha once bnlri yasadm hamilelgmde
Bnmde iki tne hamilelk gecrdim 2 sene gecti uzerinden inan bnde sanki hicbrsy blmior gbiym :))Benim ikinci gebeliğim ama 4.5 sene geçti üstünden hatırlamıyorum neredeyse ve oğlumda daha 1 haftalıktı kanda öğrenmiştim tesadüfen
demek ki tek değilmişim yarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim hayırlısı olur inşallahBnmde iki tne hamilelk gecrdim 2 sene gecti uzerinden inan bnde sanki hicbrsy blmior gbiym :))
İnsaallah gzl hberler alirsinizdemek ki tek değilmişim yarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim hayırlısı olur inşallah
Canim henuz pik olmamis bunun icin t c ile ayni renk ya da daha koyu olmasi gerekiyor. Asagidaki gibi ya da daha koyu. Kac gun oldu yapmaya baslayali kacinci gundesin?Kızlar benim ovu testlerin sapıtıyor mu acaba tekrar reklenmeye başlıyor gibi bir bakıp yorum yapar mısınız acaba pik olmuş mu yeniden mi yumurylayacagım yada hiç yumurtlamıypr muyum kafam karıştı tekli olanı şimdi yaptım yeniden koyulaşıyor
Yaa hadi inşallah . Sizinde yumurtlamadan hemen bir kaç gün sonra mı başladı batmalar ? Gün içinde oluyor ama aşırı sık ve ağrılı değil. Ama bildiğiniz batma var 1 dk veya daha kısa sürüyor.Belirti olablir cnm bnde dha once bnlri yasadm hamilelgmde
6 gündür yapıyorum canım peki daha takip edeyim bakalım teşekkür ederimCanim henuz pik olmamis bunun icin t c ile ayni renk ya da daha koyu olmasi gerekiyor. Asagidaki gibi ya da daha koyu. Kac gun oldu yapmaya baslayali kacinci gundesin?
Evet cnm catladigi gnden sonra suan 5.6. Gundu basladi ama ilk zmnlrda da hafif agri vrdi Bel agrm hemen basladi bugun baya belli ettiYaa hadi inşallah . Sizinde yumurtlamadan hemen bir kaç gün sonra mı başladı batmalar ? Gün içinde oluyor ama aşırı sık ve ağrılı değil. Ama bildiğiniz batma var 1 dk veya daha kısa sürüyor.
Et tabiki pes etme adete 3-4 gun kala bile yumurtlama olabiliyor. Ben bi oncekinde yumurtlamamistir mesela doktor olabilir dedi. Bazen o ay kadin yumurtlamayabilir. Ama dedigim gibi pes etme bakalim .6 gündür yapıyorum canım peki daha takip edeyim bakalım teşekkür ederim
Ben de yapmaya devam ediyorum canım bakalım olacak mı olmayacak mı yumurtlama göreceğizEt tabiki pes etme adete 3-4 gun kala bile yumurtlama olabiliyor. Ben bi oncekinde yumurtlamamistir mesela doktor olabilir dedi. Bazen o ay kadin yumurtlamayabilir. Ama dedigim gibi pes etme bakalim .
Hadi bakalim olur insallah, olmazsa da bir sonraki ay devam. Keske nokta atisi olabilse ama olmayabiliyorBen de yapmaya devam ediyorum canım bakalım olacak mı olmayacak mı yumurtlama göreceğiz
İnşaAllah canım Allah gönlümüzün muradını versin ben hala yapıyorum test bugünkü de dün ki gibi bakalım tam koyuluğu ne zaman görecem yazarım tabiki buraya da gelişmeleriHadi bakalim olur insallah, olmazsa da bir sonraki ay devam. Keske nokta atisi olabilse ama olmayabiliyoryilmak yok denemeye devam. Olursa burada paylas bizde gorelim. Eger yumurtlama gorursen o gun ve sonraki 3 gunu degerlendirin.
Umutsuzluk vermek istemem ama yumurtlama olduktan sonra kasik agrisi, gogus agrisi ve lekelenme olabiliyormus. O leke belki ondandir ama bence biraz daha bekleyip oyle yapin testiniziİçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu
Sağolun yaa ikinci kez yaptım o da çıktı hemen ama sevinemiyorumUmutsuzluk vermek istemem ama yumurtlama olduktan sonra kasik agrisi, gogus agrisi ve lekelenme olabiliyormus. O leke belki ondandir ama bence biraz daha bekleyip oyle yapin testiniziSonra insan hayalkirikligina ugruyor.
Ayyy hadi insallah o zaman gerci 7 gun varken de cikanlar var hemen bir kan testi yaptirin ozamanSağolun yaa ikinci kez yaptım o da çıktı hemen ama sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?