- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Ay inş sizin de olur çok heyecanlı yaaAyyy hadi insallah o zaman gerci 7 gun varken de cikanlar var hemen bir kan testi yaptirin ozamandarisi da basima 3 gun var benimde ama 5 gun varken negatif cikinca uzulmemek icin yapmadim
fakat feci sekilde kasiklari agriyor hicbir reglimde boyle olmadim. Goguslerime de el degmiyor,kalcam agriyor bunca belirtiyle adet mi olurum yok bebis mi gelir bilemedimAy inş sizin de olur çok heyecanlı yaa
Dediğiniz zamanki lekelenme muhtemelen yumurtlama lekesidir çünkü reglden 11 12 gün öncesi oluyor dediğinize göre, bende de ara sıra oluyor yumurta çatladığında böyle pıhtı gibi ufacık bi kan geliyor akıntıyla beraberİçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu
Ama 7 8 gün kala bile pozitifi gören var ben test yaptığınızı anlamamışım pardonİçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu
Evet evet aynenDediğiniz zamanki lekelenme muhtemelen yumurtlama lekesidir çünkü reglden 11 12 gün öncesi oluyor dediğinize göre, bende de ara sıra oluyor yumurta çatladığında böyle pıhtı gibi ufacık bi kan geliyor akıntıyla beraber
TeşekkürlerAma 7 8 gün kala bile pozitifi gören var ben test yaptığınızı anlamamışım pardon
Ne gibi belirtileriniz olduTeşekkürler
Ay pardon demin siz mi sormuştunuz belirtileri tamamen çıkmış aklımdanNe gibi belirtileriniz oldu
Belirti yoktı sanırım sadece akıntı farkı vardı. Hamilelikle beraber bulNtılar başlamıştı hemen. Göğüs hassasiyetini hep duyuyorum bana hiç olmadı :) ilk böyle olmuş inşaallah hamilesinizdirfakat feci sekilde kasiklari agriyor hicbir reglimde boyle olmadim. Goguslerime de el degmiyor,kalcam agriyor bunca belirtiyle adet mi olurum yok bebis mi gelir bilemedimsizde nasil olmusti belirtiler?
Adetim 3 gün gecikti bugün itibariyle ama gecikmeden başka bi belirtim yok ne dersiniz?Ben bugün adet oldum, bu ay nasip değilmiş. Inşallah sizin hayırlı haberlerinizi alırız.
Ben olsam coktan test yapmistimAdetim 3 gün gecikti bugün itibariyle ama gecikmeden başka bi belirtim yok ne dersiniz?
Testim kalmadı ki nebiliyim umudum yok ya önemsemedim gelir gider diye hoş ağrım oluyor ha olcam galba diyorum yok sonra ağrı kesiliyor akıntım oluyor şeffaf ve az bilemedim sizce durum nedir :)))Ben olsam coktan test yapmistim
Test yapın inşallah sonucu güzel çıkarAdetim 3 gün gecikti bugün itibariyle ama gecikmeden başka bi belirtim yok ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?