Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu
Dediğiniz zamanki lekelenme muhtemelen yumurtlama lekesidir çünkü reglden 11 12 gün öncesi oluyor dediğinize göre, bende de ara sıra oluyor yumurta çatladığında böyle pıhtı gibi ufacık bi kan geliyor akıntıyla beraber

Evet evet aynen

Sadece kasığıma arada hafif batma, başka olmadi diyebilirim. Lekelenme bi de eğer yumurtlama ise.

fakat feci sekilde kasiklari agriyor hicbir reglimde boyle olmadim. Goguslerime de el degmiyor,kalcam agriyor bunca belirtiyle adet mi olurum yok bebis mi gelir bilemedimsizde nasil olmusti belirtiler?
Belirti yoktı sanırım sadece akıntı farkı vardı. Hamilelikle beraber bulNtılar başlamıştı hemen. Göğüs hassasiyetini hep duyuyorum bana hiç olmadı :) ilk böyle olmuş inşaallah hamilesinizdir

Herkese merhaba, benim öncelikle göğüslerimde yumurtlamadan sonra şilik başladı, sonrasında ise kahverengi bölgenin büyüdüğünü farkettim. Yine de adetime 3 gün kala evde test yaptım negatif çıktı. Dün adet olmam gerekiyordu. İki gündür adet olacakmışım gibi sürekli karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Karın ağrısı aşırı dayanılmaz bir ağrı değil ama sürekli gece bile rahat uyuyamıyorum iki gecedir. Hamilelik belirtisi olabilir mi ? Böyle bir ağrı yaşayan var mı?

Bat a 2 gun kaldi ama sabrediyorum hala test yapmamak icin. Cunku ne olursa olsun belirtiler bana guven vermiyor dun kasigimin altina bir igne saplandi dayanilmaz bir sekilde oluyorum zannettim ilk defa yasadim bunu . Mesela normalde zaten kokulara hassasiyetim var ama sanki daha da hassaslastim kotu kokulara karsi olmayan kokular aliyorum Goguslerim cok agriyor ama adet doneminde de bazen dayanilmaz oluyor. Bacaklarim degilde kalcamda boyle cekiliyomus gibi hissediyorum. Bi an once adet olsam ayyy herseyi biseye yoruyorum bakalim neler olacak:)

Testim kalmadı ki nebiliyim umudum yok ya önemsemedim gelir gider diye hoş ağrım oluyor ha olcam galba diyorum yok sonra ağrı kesiliyor akıntım oluyor şeffaf ve az bilemedim sizce durum nedir :)))

Testim kalmadı ki nebiliyim umudum yok ya önemsemedim gelir gider diye hoş ağrım oluyor ha olcam galba diyorum yok sonra ağrı kesiliyor akıntım oluyor şeffaf ve az bilemedim sizce durum nedir :)))

Merhaba kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. Sat 21 aralık bat 18 ocak. Yumurtlama tarihimden iki gün sonra ciddi bir baş ağrım oldu ama kısa süreli iki kez ve geçti. Sonrasında feci halde belim ağırmaya başladı. 4 ocak'tan beri kasık agrım hic geçmedi, ara ara batma şeklinde devam ediyor. Çok fazla acıkmaya başladım. Göğüs hassasiyetim var ara sıra hafif midem bulanıyor ama yok denecek kadar az. Şişkinlik ve gaz problemiyle birlikte uyku hali de var. Normalde 1 saati geçerdi uykuya dalmam ama 2 gündür hemen uyuyorum. Bir de üst bacak agrım var. Adet belirtilerim hiç bu kadar erken olmamıştı. Sizce hamile miyim? Heveslenip hüsrana uğramak istemiyorum kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…