Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ovulasyon dönemi ve hemen sonrasında hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu? Daha 15 günlük gebelikte Belirti olur mu yoksa psikolojik mi?

Ovulasyon dönemi ve hemen sonrasında hamilelik belirtileri yaşayan oldu mu? Daha 15 günlük gebelikte Belirti olur mu yoksa psikolojik mi?

Olabilir canım bazıları yumurta döllenir döllenmez kasık ağrısı ile devam ediyorlar öğrenene kadar sürebiliyor ama bazı kadınlarda ilk belirti regl gecikmesi olabiliyor hayırlısı olsun kuzum

Olabilir canım bazıları yumurta döllenir döllenmez kasık ağrısı ile devam ediyorlar öğrenene kadar sürebiliyor ama bazı kadınlarda ilk belirti regl gecikmesi olabiliyor hayırlısı olsun kuzum
Bende salı gününden beri yumurtalık ağrısı var, salı günü sanırım çatlama oldu ufacık bir kan pıhtısı geldi ve ertesi gün sürekli karnım guruldadı. Ve akıntım devam ediyor bugün süt kıvamında beyaza yakın akıntı var ama genelde yapışkan ve beyaz. 2 gündür de acayip yorgunluk ve uyku hali var. Daha 3 gün önce yumurtlama oldu sanırım ama bu kadar erken belirti olması imkansız gibi geliyor

Canım psikolojik de olabilir belki evet ama ben oğlumda kalır kalmaz belirti gördüm bu şekilde.. gönlünce olsun inşaallah

Kızlar iyi geceler umarım yardımcı olabilirsiniz . Ekim 28 de aşılama yaptırdım. Tutmadı 9 kasım da adet oldum . Hala adet olmadım . Geçen hafta ultrason a bakıldı kist yokmuş ama gebelikte yokmuş . Var mı böyle bisey yaşayan

Merhaba kızlar bata 4 gun kaldı, yaklasik 4 gündür de kabız gibi bir durum yasiyorum. Daha dogrudu bagirsaklarim sıkıştırılmış gibi hatta afedersiniz makat agrisi ve batma hissediyorum. Sag kasiktan goguse kadar da bir batma oluyor şişkinlik gibi gebelik belirtisi olabilir mi

Merhabalar herkese,
Daha bugun uye oldum. Bende 1.5 senedir evliyim ve 5-6 aydir esimle korunmuyoruz ve cocuk dusunuyoruz. Ama sanirim yumurtlama gununu hic tutturamadik. 2 seferdir ovulasyon testi denedim ilkinde sanirim yumurtlamadim cunku hic koyu cizgi gormedim ,Aralik ayinda sonunda gorduk . Bende bir sorun gorunmuyor bir sonraki adet donemimimde de yumurtalik rezervlerime bakacagiz. Benim adetlerim genelde 8-9 gun suruyor ve 14. Gun Yumurtlama sonrasi catlama oldu teste gore. Henuz test yapmak icin erken sanirim cunku takvimime gore daha 7 gun var adetime fakat bende hepiniz gibi bazi belirtileri hissediyorum . Her ay mutlaka biseyler oluyor aslinda adet olacakmisim gibi agrilar hemde bi hafta onceden. Ilk defa muthis bir bel agrim oldu goguslerim zaten regli donemim gibi agriyor. Ama yemek yedikten yarin saat sonra sanki hic yemek yememis gibi ac hissediyorum kendimi bu benim icin normal degil cunku yemek yemeyi cok seven biri degilim. Tuvalete de cok cikiyorum gibi geliyor bir de 1 haftadir kasiklarimda muthis bir agri var ama hamile olmama ihtimalim cok yuksek umuda kapilinca hayal kirikligi yasamaktan da korkuyorum . Brklemek de cok izdirap. Ama bir kere 3 gun geciktim ama maalesef degilmis. Sizce ne yapmak lazim? Cok uzun yazdigim icin cok ozur dilerim .

Merhabalar, benim adetim düzensiz Aralık 26 sına olmam gerekiyodu 26 sına adet olmadım ama açık pembe renkte 4-5 damla akıntım oldu sonra birdaha olmadı 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı, pazartesi tekrarlamayı düşünyorum hayırlısı bakalım.daha adette olmadım bugün ayın 2 si hamile miyim aceba merak ediyorim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını,çokta ümit etmek istemiyorum sonradan üzülmek isemiyorum.

Ben cnm hamile kaldigm aksam karn agrisi oldu sabaha kadr ayrica ayaklrm buz kesti o gnden sonra ve git gide belrtiler artti ve adete iki gn kala test yaptm cikti ozmn bna kimse inanmamisti ama bn ovulasyn gnlerm btmedn hamikelgme emn olmstm

Ben cnm hamile kaldigm aksam karn agrisi oldu sabaha kadr ayrica ayaklrm buz kesti o gnden sonra ve git gide belrtiler artti ve adete iki gn kala test yaptm cikti ozmn bna kimse inanmamisti ama bn ovulasyn gnlerm btmedn hamikelgme emn olmstm
Darısı bana inşallah :) başka ne belirtiler oldu adete kadar

Ben bugün adet oldum, bu ay nasip değilmiş. Inşallah sizin hayırlı haberlerinizi alırız.
Merhabalar, benim daha gelmedi takvimde 5i gözüküyor bekliyorum karın ağrım başlamadı ama henüz benim sancılı geçer adetim ama bilemedim, umarım bidahaki ay da sizin haberinizi alırız inşallah bakalım bana da adet olurmuşum gibi geliyor aslında hiç bir his yok çünkü aksini gösteren

Kızlar merhaba adetim 4 gun gecikti sabah bebe time test yaptım ama güvenilir değil diyorlar sizce de öyle mi lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…