Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de tam olarak aynı şikeyetlerle adetime 6 gün kala test yapmıştım böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim 15 çıktı :) kan verin inşallah güzel haber vardır:)

Yaa kizlar benim de adetim 4 5 gun gecikti
Bas dönmem bel agrim gögöslerde hassasiyetlik var acaba hamilemiyim ki

Son düzenleme:
İnsan belirti arayınca buluyor çoğu zaman yanıltıcı oluyor. Bendeki en belirgin şey adetten 3 gün önce başlayan göğüs hassasiyetiydi.

Ben regl oldum canım göğüs hassasiyeti önemli bi belirti sanırım inşallah rabbim daha fazla aratmasın

Merhaba , bahsettiğiniz belirtilerin hemen hemen hepsi şuan bende Mevcut . Vücut ısımı hiç ölçmedim ama ateş basmaları oluyor . Adetim den 5 gün önce test yaptım fakat negatif çıktı şuan adetime 2 gün kaldı . Negatif çıkınca üzüldüm ama yine de umudumu kesmek istemiyorum henüz afetim gecikmedi ve inşallah gecikir inşallah hamileyimdir Buraya yeni üye oldum ama katılmadan önce sürekli okuyordum .

Merhaba, yumurtlama dönemim 2 gün once bitti. Adet donemindeki belirtilerim var bel agrisi, şişlik, uyku hali gibi. Acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi. Yumurtlama doneminde hic bu kadar olmazdi bel agrisi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…