Kızlar merhaba, çok önemli aklıma takılan bir soru ile karşınıza geldim, 5 senelik evliyim bir tane de oğlum var. Oğlum doğdu doğalı korunuyoruz, ikinci çocuğu da düşünüyoruz fakat taşınma işkerimiz çıktığı için Kasım gibi planladığım gebeliği seneye falan erteledim. Fakat bir yandan da deli gibi biyolojik saatim bebek bebek deyip duruyor, buna istinaden adetimden 2 gün önce (olmayacak düşüncesi ile) korunmadık ben 3 gün sonra adet oldum şimdi diyeceksi ki e adet olmuşsun ihtimal yok ama şöyle ki benim adetim lekelenmesi o son damlanın gelmesi falan derken 7-8 günü bulurdu bu 3. Gün bitti 3. Günün akşamı sabaha kadar bir damla bile gelmemiş ve bütün günü 1 ped ile geçirebilecek azlıkta geldi. Olayın üzerinden 14 gün geçti, oğlumda da çok hasta olduğum için hastaneye gitmiştim ve orada rica üzerine yaptırmıştım daha 1 haftalık falandı karnımda öğrendiğimde ve onda işaret falan gelmedi, erken öğrendiğim içinde beklemedim, arada sol kasığıma ağrı giriyor ve hep adet olacakmış gibi hissediyorum acaba ihtimal var mıdır? Olursa çok sevinirim ama olmazsa taşınma için sevineceğim zorlanmam diye. Aklım çok karışık lütfen bir fikir verin. He bu arada Bat: 20.09.2020