- 24 Ağustos 2020
- 27
- 12
- 3
- 31
Bunlar beliryi olabilir bende öyleydim hiç düşünmedim ama oysaki 1 buçuk aylık hamileymişimya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Benimde çok canlı kırmızı sonucun cıktı mı canım
Tam anlamıyla adetim canım nolsun valla mucizeydi zatenNegatif benim . Senin durumlar nasıl ?
Tam anlamıyla adetim canım nolsun valla mucizeydi zaten
Ya benm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmmİnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz güzel haberler verirsin sen. 0.1 çıktı yokun yoku resmen
Yok nerde canım başka çocuğum olsa yeminle sesim çıkmaz ama işte evlatsız olma korkusu çok acı. 2 yıl bitti. Sen kaç yıllık evlisin senin bir evladın var sanırımHayırlısı . Kaç senelik evlisin ?başka çocuk var mi ilk mi olacak ?
Yok nerde canım başka çocuğum olsa yeminle sesim çıkmaz ama işte evlatsız olma korkusu çok acı. 2 yıl bitti. Sen kaç yıllık evlisin senin bir evladın var sanırım
Belirtileriniznelerdiii Allahm sağlkla kucağınza almayı nasip etsinn bizede evlat versin :)))Merhaba bayanlar bende cuma günü evlilik yıldönumümde hamile oldugumu ögrendim 4 haftalik. Direk doktoruma gittim ve muayene oldum orda gördüm bebegimizirabbim isteyen herkese nasip etsin kucagimz boş kalmasin
Amin amin. Belirtilerim 1 hafta reglm gecikti gögüslerim şiş ve cok hassas hafifte uclari büyüdü gibi bide fazlasiyla yorgun ve bitkinlik vardi uyku hali gibi anlamstm biseyler oldugunu cünkü reglm hic gecikmez adetlerim hep düzenlidirBelirtileriniznelerdiii Allahm sağlkla kucağınza almayı nasip etsinn bizede evlat versin :)))
Valla bununla ilgili bilgim yok ben gecen yil bozuk gebelik gecirmistm o zamanda degerim beta hcg cok yüksek cikmsti 1500 kusurlerde falanda galiba pek de aklimda kalmadi ama yüksekti deger ama saglikli gebelik degilms kendi kendine düstü insallah bu sefer herşey güzel olcakbenm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmm
Canım hamile olabilirsin. 2-3 gün sonra tekrardan test yaptır istersen mutlaka ozaman netleşir.Hamile olmayan bir kadında hcg 0-10 mlU/ml değerleri arasındadır.Ya benm ara kanamam olmştu hiç farketmeden dr gittik hcg yaptı 3.5 çıktı ne demek bu hcg ben hiç anlamadm tek duydugum 5 üstü gebe olunuyomuş nedir bu test sıfır çıkanlarda neden sıfır bende neden 3.5 çktı bilgi verirsenz valla çok sevncmm
Canım benim sonucum da seninkisi gibi yükseldimi acaba senin bende adetime bir hafta barken yaptırdımKızlarr bugün kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı sonuç ama bat aya 8gün var daha.çok bel ağrım ve kasık ağrım karın şişkinliğim olduğu için gitmiştim ama negatif değer artarmı acaba daha günüme var..doktor ultrasyonla baktı solda kitle var dedi korkuttu beniböyle olan varmıydı değeri sonradan yükselen oldumu bilgili arkadaşlar lütfen bakarmısınız
Naptin canim yarin son gun varmi bi gelisme merak ettimBu belirsizlik insani mahfediyor zatenDun gece yine berbat kasik agrilarim var diye baska doktora gittim alttan muayene oldum enfeksiyondan baska bisi gormedi Ama yumurtaliklarin gayet iyi ve hic kistin yok dedi ki zaten hic kist olusmadi bende bugune kadar. Enfeksiyon icin ilaclar verdi gebe kalirsan bile bu ilaclar zarar vermez dedi.Kullanmaya basladim. Hersey bu kadar normalken nerde hata yapiyorum anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?