- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
Yani bazı günler azalma olmuyor, hep aynı oluyor öyle mi?Artmiyor duruyor en azindan benim oyle olmustu cok az agri oluyor birde sutlenme baslayinca oluyor birazda
Az demek yanlış olur ama zamanla şiddeti azalıyor.Kızlar selamlar, size bir sorum var, hamilelik başlangıcındaki göğüs hassasiyeti gittikçe artar mı? Yoksa bi fazla bi az mı olur?
Dayanmak zor. Sonunda negatif olunca da cok zor9 gün kaldıı
Kesnlikleee katılıyorumDayanmak zor. Sonunda negatif olunca da cok zor
Belrtiler ne alemde canımKesnlikleee katılıyorum
Şuanda belirtilerim sarı ve beyaz akıntı var bazen saydam sümüksü ağrım devam ediyor sol taraftaki şişliği hissediyorm vajinanın altına vuruyor bazen ağrı sadece solda değil ama ağırlıklı sol bazende sağda sağda şişlik yok aadece sol da var başım dönüyor bazen midem bulanıyor göğsüme bgn iki kere sancı girdi o kadar şu adet zamanım gelsede sonuç ortaya çıksa cuma günü gelsin test için gideceğim eğer devam ederseBelrtiler ne alemde canım
Benim de cok erken baslar belirtilerim.Şuanda belirtilerim sarı ve beyaz akıntı var bazen saydam sümüksü ağrım devam ediyor sol taraftaki şişliği hissediyorm vajinanın altına vuruyor bazen ağrı sadece solda değil ama ağırlıklı sol bazende sağda sağda şişlik yok aadece sol da var başım dönüyor bazen midem bulanıyor göğsüme bgn iki kere sancı girdi o kadar şu adet zamanım gelsede sonuç ortaya çıksa cuma günü gelsin test için gideceğim eğer devam ederseböyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba 10 gün öncesnde bu durumu yalnız mıyım öğrenmek isterim
Senin şu göbekteki çizgi nasıldı belli belirsiz mi.Hmm anldm cnm hayırlsi artıkbanda haftaya gel baklm dedi işte keseye 7 gün falan geçmiş oluyo i gün
Yani aynadan bakınca anlaşılan silik bir çizgi vardiSenin şu göbekteki çizgi nasıldı belli belirsiz mi.
Bende de cıktı simdi o.Yani aynadan bakınca anlaşılan silik bir çizgi vardi
Şuanda belirtilerim sarı ve beyaz akıntı var bazen saydam sümüksü ağrım devam ediyor sol taraftaki şişliği hissediyorm vajinanın altına vuruyor bazen ağrı sadece solda değil ama ağırlıklı sol bazende sağda sağda şişlik yok aadece sol da var başım dönüyor bazen midem bulanıyor göğsüme bgn iki kere sancı girdi o kadar şu adet zamanım gelsede sonuç ortaya çıksa cuma günü gelsin test için gideceğim eğer devam ederseböyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba 10 gün öncesnde bu durumu yalnız mıyım öğrenmek isterim
İhtimal tabi olabilirsin tarife göre.. Malesef kafa karıştırıcı Bi durum keşke erken öğrenebilsekMerhaba hanımlar. Geçen ay 24 ünde adet oldum. Bu ay daha olmadım. Adetim hep erken olur ama hiç gecikme olmadı. Göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum karnıma ara ara ağrılar giriyor ve belim bugün çok ağrıyor. Sizce hamile olabilirmiyim ne dersiniz ?
Bende kendime o şekilde söz verdim o yüzden yapmıyorum inşallah hissedilen bu ay bebeğe işarettie çok isterimCanım erken yumurtlamış olabilirsin ve erken döllenme olabilir. Ovülasyon testi yapmış mıydın? Belirtilerin benim yaşadığım belirtilere çok benziyor. Yalnız benim bat günü geçti, halen regl olmadım. 32.gündeyim. Geçen ay 31.günde gelmişti. Testi 2 gün sonra Çarşamba yapmaya karar verdim. 1 senedir uğraşıyoruz biz de.. Kendime artık söz verdim bat günüm geçmeden test yapmayacağım diye.. Hayırlısı diyelim hepimiz için..
Biraz şüpheliymiş bilemedimki keşke ilişkiye girildiği gibi ovulasyon olup olmadığını öğrenebileceğimiz Bi test falan olsa am a ne mümkün.. Sabredip görücez. İnşallah herkesin gönlündeki hayırlı ve sağlıklısıyla nasibi olur..Kızlar merhaba. Benim bazı sorularım olacaktı umarım cevaplayan olurUzun demeyin lütfen okuyun.
Adetime her zaman 28 günde bir oluyordu, düzenliydi. Normalde 2 gün sonra adet olmam gerekirken bugün adet oldum. Normal adetlerimden daha farklı.
Açıkça ifade etmem gerekiyor şimdiden kusura bakmayınDaha önceki adetlerim hep koyu renkle başlardı ve ilk gün çok kanama olmazdı. 2. gün kanama yoğun olurdu.
Bugünki ilk pembe kahverengimsiydi, sonradan rengi bir tık daha koyulaştı. Akıntılar pede ulaşmıyor sadece peçete ile alabiliyorum. Karnımda ve belimde ağrı var adeti gördüğümden beri. (Bu ağrılar yaklaşık 5-6 gündür var.)
Yerleşme kanaması olabilir mi? Fikri olan cevaplayabilir mi lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?