Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canım. Allah herkese gönlündekini versin.
Bu sabah test yaptım negatif çıktı.
Adet de devam ediyor sanırım yerleşme kanaması değil

Kızlar adetim 3 gün gecikti bulantım ve ara ara gelip giden kasık ağrım var ağrım olunca her an adet olcam sanıyorum hamilelik olabilir mi

Merhaba kizlar. Bende bilgi almak istiyorum Ben 2 yildir evliyim. Ve hic korunmadim. Cok doktor gezdim. En son tup bebek dediler. Sorun esimde degil benim adet gecikmelerimdeymis. Yumurtam catlamiyomus vs. 30 gunde bir adet goren ben 50 gune cikmisti. Incir ve havuc kuru denedim 2 ay. 15 gun sogan kuru ardina da 2 aydir c-life bitkisel macun kullandim. Adetim 5 aydir ayin 26 si olunca geliyodu. Duzene binmisti. Bugun ayin 27 ve hala adet olmadim. Yumurtalama gunlerinde ve sonrasinda kasiklarimda batma oldu. Son 4 gundur gun icerisinde asiri derecede mide bulantim var. Ara ara bas donmem oluyo. Adet sancim ara ara gelip gidiyor. Ha oldum ha olucam surekli lavaboya gidip geliyorum ama beyaz akinti geliyo. Bu arada yumurtlamadan sonra rahminde agri oldu sizlama seklinde. Su an neye yoracagimi sasiriyorum inanin. Cok istiyorum rabbim ne zaman kismet ederse o zaman olur elbet ama sizinde goruslerinizi alabilirmiyim. Uzun oldu hakkinizi helal edin

Daha once test yaptiniz mi? Belirti var miydi

Adetimden beş gün önce erken gebelik testi yapmıştım nefarif çıkmıştı. Sonra adetimi beklerken bir baktım gecikti . Bendeki tek belirli yoğun göğüs hassasiyetiydi. Bir de işte akıntım falan hiç yoktu başka da bir şey yoktu öyle aklıma gelen

Kızlar benim belirti olarak sadece çok fazla akıntım var ve sürekli uykum var acaba hamile olabilir miyim yoksa üşüttüm mü

Hayırlı olsunnnn darısı bizim başımıza. Belirtiler nelerdi :)
Benim en önemli belirtim kasık ağrısıydı. Ovulasyondan sonra belirli aralıklarla özellikle sabah ve akşamları kasık ağrıları yaşadım. Fazla akıntım olmadı. Göğüslerim bat tarihine kadar normaldi, bat geçtikten sonra ağırlaşmaya başladı ve uçları hassaslaştı. Çok sık tuvalete gider oldum, sol kasık bölgemde sanki bir torba varmış gibi şişlik hissediyorum. Mesela kesin hamileyim dediğim aylardan çok daha az belirti yaşadım ama gariptir ki içten içe de hissettim sanki.. Darısı tüm isteyenlerin başına..

Kızlar Yardım ???
Son adet tarihi 22 nisan Bat 20 mayıstı.. Fakat 15,16, mayıs ovulasyon testleri pozitifti..yapışkan akıntı da vardı..yani sanırım geç yumurtladım...ne olur ne olmaz diye 15,17 mayıs ilişki oldu değerlendirdim :) 24,25 mayıs erken ve normal gebelik testlerim negatif çıktı..
adet öncesi yumurtalıklarımda kasığımda sızlama olur gelceğini anlarım fakat o sızlama bi oluyor bi olmuyor.. halada olmadım 8 gün gecikmem var normal mi ? testler için erken davranmış olabilirmiyim ? geç döllenme olabilir mi ?

Seninle ayni durumdayım :) sat 25 nisan bat 23 24 Mayıs. Hala regl olmadım. Mide yanmam kaşık ağrım oluyor. Ozellikle hareketle. Erken gebelik testim normal gebelik testi hepsi negatif. Normalde adetim duzenlidir. Umudum tükendi pazartesi kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…