• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar benimle aynı durumda olan var mı aceba yaklaşık 15 gün önce başladı herşey bel ve kasık ağrısı anlık baş dönmesi sonra ki gunler mide bulantısı daha adetim gecikmemisti göğüste aşırı hassasiyet ve sürekli uyku doktora gittim beta HCG 1.2 negatif progestron 4tu ve beklemeye aldık gecikene kadar dün tamamen bütün şikayetler yok oldu gibi oldu gece ögürerek uyandım bugünde mide bulantısı öğürme ama kusma yok normalde hemen kusan bir yapım var şimdi kusamiyorum ve bütün kokulara karşı aşırı bulantı mevcut yemek yiyemez oldum bugün hiç birşey yiyemedim yine kan testi verdim ama sanırım kizimdada geç çıkmıştı bundada çıkar gibi ama kızımda belirtim yok denecek kadar azdı şimdi deliriyorum çok zor geçiyor hamilemiyim onuda çözemedim

Seninle ayni durumdayım :) sat 25 nisan bat 23 24 Mayıs. Hala regl olmadım. Mide yanmam kaşık ağrım oluyor. Ozellikle hareketle. Erken gebelik testim normal gebelik testi hepsi negatif. Normalde adetim duzenlidir. Umudum tükendi :( pazartesi kan vericem
Ben yumurtlamadan 1 hafta sonra yaptım erken gebelik testi negatifti ..umudum yok hiç ama bukadar gecikmesi de normal mi bilmiyorum ..

Şuanda belirtilerim sarı ve beyaz akıntı var bazen saydam sümüksü ağrım devam ediyor sol taraftaki şişliği hissediyorm vajinanın altına vuruyor bazen ağrı sadece solda değil ama ağırlıklı sol bazende sağda sağda şişlik yok aadece sol da var başım dönüyor bazen midem bulanıyor göğsüme bgn iki kere sancı girdi o kadar şu adet zamanım gelsede sonuç ortaya çıksa cuma günü gelsin test için gideceğim eğer devam ederse 🙄😶 böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba 10 gün öncesnde bu durumu yalnız mıyım öğrenmek isterim
Benim de 10 gun önceden beri gogus agrıdan uyuyamıyorum. Bugun 1 gun gecikti yarına kdr olmazsam ilk idrarla yapacağım testi

Ben yumurtlamadan 1 hafta sonra yaptım erken gebelik testi negatifti ..umudum yok hiç ama bukadar gecikmesi de normal mi bilmiyorum ..
Merhabalar , bende yumurtlamadan sonra hatta adetten beş gün önce yapmıştım negatifti. Çok üzülmüştüm . Sonra aşırı göğüs hassasiyeti vardı ve adetim7 gün gecikti dedim herhalde stresten . Belirtiler de şöyleydi yumurtalıklarıma iğne batıyor gibiydi ama bu gecikmeden sonra oldu . Sonra test aldım ve çift çizgiyi gördüm .

Kesinlikle adetimizin geçmesini beklemeliyiz belki geç döllenmedir . Bir de gebelik önce kana,sonra idrara geçiyor diye okumuştum ( ben aşırı üzülmüştüm negatif çıkınca sizde üzülmeyin lütfen 🙏🏼)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Merhabalar , bende yumurtlamadan sonra hatta adetten beş gün önce yapmıştım negatifti. Çok üzülmüştüm . Sonra aşırı göğüs hassasiyeti vardı ve adetim7 gün gecikti dedim herhalde stresten . Belirtiler de şöyleydi yumurtalıklarıma iğne batıyor gibiydi ama bu gecikmeden sonra oldu . Sonra test aldım ve çift çizgiyi gördüm .

Kesinlikle adetimizin geçmesini beklemeliyiz belki geç döllenmedir . Bir de gebelik önce kana,sonra idrara geçiyor diye okumuştum ( ben aşırı üzülmüştüm negatif çıkınca sizde üzülmeyin lütfen 🙏🏼)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Mrb cnm,öncelikle ben adete 3,4 gün kala yumurtladım.. Yumurtlamadan da 7 gün sonra test yaptım yani adetim de 4 gün kadar gecikmişti negatif çıktı..1 gün sonra yine yaptım negatifti. şuan gecikmenin 8 günü yumurtlamanın da 11 günü adet ağrılarım gelip gidiyor ha geldi ha gelcek derken 1 paket ped bitirdim hala da gelmedi :) ağrılarım umutsuzlandırıyor çünkü her adetim gelceğinde bu ağrının aynısı oluyor :(

Mrb cnm,öncelikle ben adete 3,4 gün kala yumurtladım.. Yumurtlamadan da 7 gün sonra test yaptım yani adetim de 4 gün kadar gecikmişti negatif çıktı..1 gün sonra yine yaptım negatifti. şuan gecikmenin 8 günü yumurtlamanın da 11 günü adet ağrılarım gelip gidiyor ha geldi ha gelcek derken 1 paket ped bitirdim hala da gelmedi :) ağrılarım umutsuzlandırıyor çünkü her adetim gelceğinde bu ağrının aynısı oluyor :KK43:

Şimdi anladım , sıkma canını diyemiyorum çünkü sıkıyoruz ister istemez 😕 Doktora gitsen o bir baksa olmaz mı ki 🙏🏼 Tez vakitte Allahım nasip etsin sana 🤲🏻

Şimdi anladım , sıkma canını diyemiyorum çünkü sıkıyoruz ister istemez 😕 Doktora gitsen o bir baksa olmaz mı ki 🙏🏼 Tez vakitte Allahım nasip etsin sana 🤲🏻
Adetim geldiğinde gidicem cnm en azından adetin 3.günü falan hormonlara falan bakarlar en azından die düşündüm... Dilerim ki gelmesin ama işte hayırlısıysa olsun :)

Kızlar merhabalar, adetime 7-8 gün var , deneyimli arkadaşlar belirti aramak için erken mi ?zamam hiç geçmiyor sanki bu benim tedaviden önce son şansım 😔

Merhaba kizlar reglime 4gun var belirti olarak akinti gogus ag4rim birde ek olarak bel agrisi var bilemedimumutlanmakta istemiyorum normalde akinti regli doneminde kesilir dimi bel agrisida hic regl onvesi cekmemişimdir bu yasima kadar off bilemedim 🤷‍♀️nediyosunuz ??

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba. Benim çok ağrım var adet olcam sandım kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var göğüs çevresi sivilcr gibi noktalar var Böyle belirti yaşayan oldumu Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adete iki gün var

Kızlar bende konu açtım ama birde burdan bakın

lütfen cevap verir misiniz ben burda bayağı belirtli okudum herkes de çeşit çeşit hepsini ister istemez kendime yordum gazım var aşırı beyaz bi akıntım var habire uykum var ve karnımda yumru gibi bişey var bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi kuruntu mu yapıyorum

Merhaba kizlar. Bende bilgi almak istiyorum Ben 2 yildir evliyim. Ve hic korunmadim. Cok doktor gezdim. En son tup bebek dediler. Sorun esimde degil benim adet gecikmelerimdeymis. Yumurtam catlamiyomus vs. 30 gunde bir adet goren ben 50 gune cikmisti. Incir ve havuc kuru denedim 2 ay. 15 gun sogan kuru ardina da 2 aydir c-life bitkisel macun kullandim. Adetim 5 aydir ayin 26 si olunca geliyodu. Duzene binmisti. Bugun ayin 27 ve hala adet olmadim. Yumurtalama gunlerinde ve sonrasinda kasiklarimda batma oldu. Son 4 gundur gun icerisinde asiri derecede mide bulantim var. Ara ara bas donmem oluyo. Adet sancim ara ara gelip gidiyor. Ha oldum ha olucam surekli lavaboya gidip geliyorum ama beyaz akinti geliyo. Bu arada yumurtlamadan sonra rahminde agri oldu sizlama seklinde. Su an neye yoracagimi sasiriyorum inanin. Cok istiyorum rabbim ne zaman kismet ederse o zaman olur elbet ama sizinde goruslerinizi alabilirmiyim. Uzun oldu hakkinizi helal edin 🤗
Canim merhaba adet oldunmu bendede ayni belirtiler var

Back