Canım aynı şeyleri yaşamışız.senden tam 1 ay önce 14 Mart’ta düşük yaşadım ..akşama kadar karın ağrısı çektim ve akşam düşük oldu.progestan kullandım ama işe yaramadı kürtaj bende olmadım çok şükür..ve ertesi ay yine denedim ama olmadı.bu ay ovülasyon testi denedim 21.gün yumurtlama oldu hiç tahmin etmediğim ve pas geçeceğim bir tarihte tesadüfen gördüm ve günü değerlendirdim..bugün adet günüm ve olmadı bekliyorum..bu arada düşükten sonra 33.gün regl oldum..ama şöyle birşey var düşükten sonraki 33 gün eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık ve kavganın üstüne regl oldum..daha geçmi olurdum bilemiyorum ama tam o gün düşük sonrası regl oldum..bu ayda düşükten sonrası 2.ay doldu ama adet olmadım.elimde 30 tane gebelik testi var ama yapmıyorum en az 1 hafta geçsin öyle yaparımMerhabalar. Geçen ay bebek aslında aklımızda çok da yokken denemede bulunduk. 2 kez. 14 nisanda 3 günlük gecikmeden sonra testim pozitifti. Ne yazık ki 18 nisanda yoğun bir kanamayla çok şiddetli ağrılarla düşük yaptım. Daha acı bir şey yaşamadım henüz hayatta. Allah kimseye yaşatmasın bunu. Gözünüzle göremeyeceğiniz miniklikte de olsa o bağ kuruluyor. İleriki haftalarda yaşamak kısmını hiç düşünemiyorum. Rabbim herkesin yavrusunu korusun sağlıkla kavuştursun.Henüz 5 haftalık olduğu için kürtaj falan olmadı. Bu yüzden korunmama gerek olmadığı söylendi. Şimdi tabi yeni adet düzenim nasıl olur bilemiyorum. Biz normal adet takvimimdeki yumurtlama dönemini ve akıntıyı takip ederek denedik yine. 3 4 gün var beklenen adet tarihine. Geçen sefer hissettiğim hiçbir belirti yok bu da umutlarımı kırıyor. sadece geceleri sıtma tutuyor donuyorum. İşin tuhafı adet belirtilerim adet öncesi ağrılarım şişkinliğin de yok. İçimdeki o büyük tekrar kaybetme korkusuna rağmen nasıl bu kadar istediğime şaşırıyorum doğrusu. Geçen ay da böyleydi bu ay da yine bu günler gelince siteden çıkamıyorum ne olmuş ne yaşamışsınız... Umutlanmadı seviyoruz ama sonra hüsran da büyük oluyor. Allah gönlümüze göre versin inşallah