- 16 Nisan 2020
- 140
- 214
- 53
- 27
Bu belirtiler hamilelik belirtisi hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen herkesin hayırlı haber almasını. Ve hamile olan arkadaşlarında inşAllah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını dilerimbenim de adetime 4 gün kaldı ancak aşırı yorgunluk (dışarıdan başkası fark edecek kadar) 3 gündür geçmeyen baş ağrısı, kabızlık ve idrarda ara ara koku var bu şekilde yaşayan oldu mu Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hamile arkadaşlardan dua bekliyorum.
Umarım öyledir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumBu belirtiler hamilelik belirtisi hayırlısı olsun hakkınızda
Masallah yeni doğum yapmışsınız ama yine hamilesiniz test pozitif görünüyorKızlar 28 Aralık'ta doğum yaptım bi iki gün lekendim ama regle olamadım kasıklarımda ağrı var idrarımda yanma baş dönmeleri iştahsızlık var lakin açlık hissi çok sıcak yer basıyor bazense çok nadir üşüme sizce bu test silinik ama hamilemiyim
Silinik çıkması beni tereddütte bıraktı ve aslında boşanmak üzereydiMasallah yeni doğum yapmışsınız ama yine hamilesiniz test pozitif görünüyor
Test silik değil. C kontrol çizgi T hamilelik çizgisi. Hamilelik çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu çıkmış Muhtemelen kese gözükürSilinik çıkması beni tereddütte bıraktı ve aslında boşanmak üzereydi
Yaaâ çok teşekkür ederim Allah herkese gönlüne göre versinTest silik değil. C kontrol çizgi T hamilelik çizgisi. Hamilelik çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu çıkmış Muhtemelen kese gözükür
İlk hamileliğümde adet günümden 5 gün sonraKızlar merhaba siz ilişkiden ne kadar sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz acaba
İlk hamileliğümde adet günümden 5 gün sonra
Yok yok gayet netSilinik çıkması beni tereddütte bıraktı ve aslında boşanmak üzereydi
Bence erken yapmışsınızya benim ilişki olalı 10gün oldu negatif cıktıtest ve testi gün ortasında yaptım sabah idrarıyla yapmadım doğru olmama şansı var mı erken mi yapmısım
Bence erken yapmışsınız
Benim ilk hamileliğimde testlerdr çıkma kan tahlilinde çıktı ve adettenolmuştum asla hamile olduğumu düşünmüyordum ama oldumya benim ilişki olalı 10gün oldu negatif cıktıtest ve testi gün ortasında yaptım sabah idrarıyla yapmadım doğru olmama şansı var mı erken mi yapmısım
İnşallah benimde öyledir dayanamadım yaptım test negatif cıktı cok üzüldüm ama okuduğuma göre erken yapmısım daha adetime 6 gün varBenim ilk hamileliğimde testlerdr çıkma kan tahlilinde çıktı ve adettenolmuştum asla hamile olduğumu düşünmüyordum ama oldum
Erken yapmışsın ben ilk hamileliğimde 13 tane test yapmıştım negatifti düşün yaniİnşallah benimde öyledir dayanamadım yaptım test negatif cıktı cok üzüldüm ama okuduğuma göre erken yapmısım daha adetime 6 gün var
Ayyy acaba bende hamile.olabilirmiyim.adetm geçti benimde ama akıntım.cok.fazla testelrde negatif çıkıyor acana ihtimal varmı olabilirmiymErken yapmışsın ben ilk hamileliğimde 13 tane test yapmıştım negatifti düşün yani
Benim bi tane kürtaj var ilk olan ondada çıkmamıştı testlerde adet falan da görmüştüm 2.sinde teste yine çıkmamıştı hatta beta kan testinde de ilk çıkmamıştı bir hafta sonra gittim ve 4 haftalıktım. İnşallah hamilesindir benim ilk defa yaptığım teste ikinci çizgiyi gördüm silinik bende şüpheliyim o yüzden covid19 nedeniyle hastaneye gitmeye de korkuyorum ama elinle kasık bölümüne bastır sertlik hissedersen hamilelik oranın yüksekAyyy acaba bende hamile.olabilirmiyim.adetm geçti benimde ama akıntım.cok.fazla testelrde negatif çıkıyor acana ihtimal varmı olabilirmiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?