• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim bi tane kürtaj var ilk olan ondada çıkmamıştı testlerde adet falan da görmüştüm 2.sinde teste yine çıkmamıştı hatta beta kan testinde de ilk çıkmamıştı bir hafta sonra gittim ve 4 haftalıktım. İnşallah hamilesindir benim ilk defa yaptığım teste ikinci çizgiyi gördüm silinik bende şüpheliyim o yüzden covid19 nedeniyle hastaneye gitmeye de korkuyorum ama elinle kasık bölümüne bastır sertlik hissedersen hamilelik oranın yüksek
Hadi ya cnm öncelikle kürtajına üzüldüm ama inş seninde varise benimde nerdeyse 5test yaptm.cikmadi ama ins vardr bende saglik ocağına gitmkten korkuyom negatif çıkar diye canım yaa inş vardr.ama senin silinik ciktysa vardr cnm bende tamamen negatif çıkıyor adetime düzensiz bide sık ilişki olunca acaba olmusmudur diyorum işte bı umut

Hadi ya cnm öncelikle kürtajına üzüldüm ama inş seninde varise benimde nerdeyse 5test yaptm.cikmadi ama ins vardr bende saglik ocağına gitmkten korkuyom negatif çıkar diye canım yaa inş vardr.ama senin silinik ciktysa vardr cnm bende tamamen negatif çıkıyor adetime düzensiz bide sık ilişki olunca acaba olmusmudur diyorum işte bı umut
İnşallah hamilesindir ama göz kararmaların falan oluyormu kalkarken falan

Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
Net olarak ay sonunda yap birdaha kesin sonuç verebilir diye düşünüyorum ama bazı insanların idrarda çıkmıyor benimde çıkmamıştı ay sonuna kadar bekleyin derim ama iki üç gün içerisinde regle olmazsanız gebesinizdir

Kızlar adetime 9 gün var belim çok ağrıyor şöyle bişi oldu bir kuzım var gecen yıl mayıs ayında sütten kesmiştim 1 yıl oldu sütten keseli gögüslerim şuan şiş gögüs uclarımın ikisini de sıkınca süt gelmeye başladı hamilelikle alakası olabilir mi

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 254A589C-9C4B-4CD7-BDC5-6FB281A07C03.jpeg
    254A589C-9C4B-4CD7-BDC5-6FB281A07C03.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Umarım catlatma iğnesinin etkisi değildir ve hamikesindir canım

Bence gebelik çizgisi pembişş gözüküyor 🙏
Aynısından yarın yin yap karşılaştıralım.

Back