Hadi ya cnm öncelikle kürtajına üzüldüm ama inş seninde varise benimde nerdeyse 5test yaptm.cikmadi ama ins vardr bende saglik ocağına gitmkten korkuyom negatif çıkar diye canım yaa inş vardr.ama senin silinik ciktysa vardr cnm bende tamamen negatif çıkıyor adetime düzensiz bide sık ilişki olunca acaba olmusmudur diyorum işte bı umutBenim bi tane kürtaj var ilk olan ondada çıkmamıştı testlerde adet falan da görmüştüm 2.sinde teste yine çıkmamıştı hatta beta kan testinde de ilk çıkmamıştı bir hafta sonra gittim ve 4 haftalıktım. İnşallah hamilesindir benim ilk defa yaptığım teste ikinci çizgiyi gördüm silinik bende şüpheliyim o yüzden covid19 nedeniyle hastaneye gitmeye de korkuyorum ama elinle kasık bölümüne bastır sertlik hissedersen hamilelik oranın yüksek
İnşallah hamilesindir ama göz kararmaların falan oluyormu kalkarken falanHadi ya cnm öncelikle kürtajına üzüldüm ama inş seninde varise benimde nerdeyse 5test yaptm.cikmadi ama ins vardr bende saglik ocağına gitmkten korkuyom negatif çıkar diye canım yaa inş vardr.ama senin silinik ciktysa vardr cnm bende tamamen negatif çıkıyor adetime düzensiz bide sık ilişki olunca acaba olmusmudur diyorum işte bı umut
Evet cnm ya özellikle 2gundur oluyor başım dönüyor sanki kararıyor gözlerim baya bayaİnşallah hamilesindir ama göz kararmaların falan oluyormu kalkarken falan
İnşallah canım çok.sagol aminnnnnnn yaaİnşallah hamilesindir ama göz kararmaların falan oluyormu kalkarken falan
Bence hamilesin hadi hayırlısı olsunEvet cnm ya özellikle 2gundur oluyor başım dönüyor sanki kararıyor gözlerim baya baya
Ayyy canım benim. Hadi insalah ya cok sağol valla yaa inşallah amin. Olursam hemn yazicam sanaBence hamilesin hadi hayırlısı olsunmutlu haberlerini bekliyorum
Tamam bekliyorum ozaman dualarım sizlerleAyyy canım benim. Hadi insalah ya cok sağol valla yaa inşallah amin. Olursam hemn yazicam sana
Sağol cnm bende senin için edicem inş eende hamilesindrTamam bekliyorum ozaman dualarım sizlerle ❤
Net olarak ay sonunda yap birdaha kesin sonuç verebilir diye düşünüyorum ama bazı insanların idrarda çıkmıyor benimde çıkmamıştı ay sonuna kadar bekleyin derim ama iki üç gün içerisinde regle olmazsanız gebesinizdirKızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
Adete kaç gün kala yaşadınızBen yaşadım
hEn fazla9 gün civarları öncesinde yaşadım adete yakın lekelendim sonrasında yine akıntılar olmaya devam ettiAdete kaç gün kala yaşadınız
Umarım catlatma iğnesinin etkisi değildir ve hamikesindir canımKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Umarım catlatma iğnesinin etkisi değildir ve hamikesindir canım
Bence gebelik çizgisi pembişş gözüküyorKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Yapıcamm canım inşallahh öylesdirrBence gebelik çizgisi pembişş gözüküyor
Aynısından yarın yin yap karşılaştıralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?