Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben 10 aydır deniyorum 1 ay önce ovulasyon testi aldım merak edip oda tutuverdi bende şaşrdım sen ne zamandır istiyorsun

Ben 10 aydır deniyorum 1 ay önce ovulasyon testi aldım merak edip oda tutuverdi bende şaşrdım sen ne zamandır istiyorsun
Hadi ya maşallah ne güzel cnm bende 4aydir deniyorum cnm ama.bu ayda olmazsa bende bidaki ay almayı düşünüyordum hiç kullanmadım daha önce ama bilmiyorum inş olur hyirlisiyla.

Laboquick marka aldım 35li adetimin bitiminden 4 gün sonra basladım yapmaya her gün günün 2. Çişimle yaptım saat 1 de yaptım 1 e kadar asla su icmedim doğru sonuc versin diye hatta şöyle diyim geçtiğim ay o kadar az su tüketmişim ki doktora kan vermeye gittiğimde doktor hiç su icmiyomusun damarların küçülmüş dedi

Hadi yaaa cnm bende hemn siparis vericem şimdi günde kac kere yaptn cnm 1keremi. Hicmi şu icmicen cnm test yapmaya başladıktan itibaren ben yapmaya baslaynca seni etiketlerim burdan atarım yardmci olur musun bana çok kafanı sisirdm ama kusura bakma cnm bende şimdi vericem.sipris nolur nolmaz dursun

Yardımcı olurum tabi özel mesajda atabilirsin ordanda konusuruz mesela saat 1 e kadar su icmiuordum 1 de testi yaptıktan sonra iciyordım günde 1 kere yapıyordum yumurtladıgım tarihte 2 kere falan yapmıstım

Yardımcı olurum tabi özel mesajda atabilirsin ordanda konusuruz mesela saat 1 e kadar su icmiuordum 1 de testi yaptıktan sonra iciyordım günde 1 kere yapıyordum yumurtladıgım tarihte 2 kere falan yapmıstım
Anladım canım çok sağol ozaman öyle yaparım. Atarim tabi ya daha iyi olur valla ben yaptığımda atarım sana yardmci olursun cnm şimdi hasta olmayı bekliyrm olu.bitince baslarm cnm

Peki adete yakın belirtileriniz var mıydı neydi ??

Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Adetinize 6 gün kala mı 31 çıktı değeriniz

Okadar erken belli oluyor mu peki belirtileriniz neydi ??
Beklenen aderimden 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu. Kasik agrisi. Göğsün kahverengi kısmında büyüme oldu ve dokunurken acıyor . Sivilcelerim çıktı adet olacakmış gibi. Mide bulantısı ve koku hassasiyeti olmaua basladi.

Merak ettim hamilemisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…