• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen herkesin hayırlı haber almasını. Ve hamile olan arkadaşlarında inşAllah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını dilerim :anneadayı: benim de adetime 4 gün kaldı ancak aşırı yorgunluk (dışarıdan başkası fark edecek kadar) 3 gündür geçmeyen baş ağrısı, kabızlık ve idrarda ara ara koku var bu şekilde yaşayan oldu mu Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hamile arkadaşlardan dua bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebek isteyen herkesin hayırlı haber almasını. Ve hamile olan arkadaşlarında inşAllah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını dilerim :anneadayı: benim de adetime 4 gün kaldı ancak aşırı yorgunluk (dışarıdan başkası fark edecek kadar) 3 gündür geçmeyen baş ağrısı, kabızlık ve idrarda ara ara koku var bu şekilde yaşayan oldu mu Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hamile arkadaşlardan dua bekliyorum.
Bu belirtiler hamilelik belirtisi hayırlısı olsun hakkınızda 🙏

Benim de bir hafta önce pembe lekelenmem oldu adetimden 5 gün önce dün kahve lekem oldu kanlı erken adet olucam sandım benim genelde adetim gecikir hiç erken olmadım. Ara ara sarı akıntılarim oldu suan kesildi.

Kızlar 28 Aralık'ta doğum yaptım bi iki gün lekendim ama regle olamadım kasıklarımda ağrı var idrarımda yanma baş dönmeleri iştahsızlık var lakin açlık hissi çok sıcak yer basıyor bazense çok nadir üşüme sizce bu test silinik ama hamilemiyim 😍

Eklentiler

• IMG_20200417_180445.jpg
    IMG_20200417_180445.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar 28 Aralık'ta doğum yaptım bi iki gün lekendim ama regle olamadım kasıklarımda ağrı var idrarımda yanma baş dönmeleri iştahsızlık var lakin açlık hissi çok sıcak yer basıyor bazense çok nadir üşüme sizce bu test silinik ama hamilemiyim 😍
Masallah yeni doğum yapmışsınız ama yine hamilesiniz test pozitif görünüyor 😀

ya benim ilişki olalı 10gün oldu negatif cıktıtest ve testi gün ortasında yaptım sabah idrarıyla yapmadım doğru olmama şansı var mı erken mi yapmısım
Benim ilk hamileliğimde testlerdr çıkma kan tahlilinde çıktı ve adettenolmuştum asla hamile olduğumu düşünmüyordum ama oldum

Benim ilk hamileliğimde testlerdr çıkma kan tahlilinde çıktı ve adettenolmuştum asla hamile olduğumu düşünmüyordum ama oldum
İnşallah benimde öyledir dayanamadım yaptım test negatif cıktı cok üzüldüm ama okuduğuma göre erken yapmısım daha adetime 6 gün var

Erken yapmışsın ben ilk hamileliğimde 13 tane test yapmıştım negatifti düşün yani
Ayyy acaba bende hamile.olabilirmiyim.adetm geçti benimde ama akıntım.cok.fazla testelrde negatif çıkıyor acana ihtimal varmı olabilirmiym

Ayyy acaba bende hamile.olabilirmiyim.adetm geçti benimde ama akıntım.cok.fazla testelrde negatif çıkıyor acana ihtimal varmı olabilirmiym
Benim bi tane kürtaj var ilk olan ondada çıkmamıştı testlerde adet falan da görmüştüm 2.sinde teste yine çıkmamıştı hatta beta kan testinde de ilk çıkmamıştı bir hafta sonra gittim ve 4 haftalıktım. İnşallah hamilesindir benim ilk defa yaptığım teste ikinci çizgiyi gördüm silinik bende şüpheliyim o yüzden covid19 nedeniyle hastaneye gitmeye de korkuyorum ama elinle kasık bölümüne bastır sertlik hissedersen hamilelik oranın yüksek

Back