• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bir sorun olacak yardımcı oln lütfen yumurtlama gününde ilişkiye girdik adetime şuanda 6 gün var ama ilişkiden bir sınraki gün akşamı sağ ve sol kasımta ağrı oluştu ağırlıklı olarak sağ tarafta ve batmalarım mevcut koku hassasiyeti mide bulantısı hatta yoğun baş ağrıları normalde baş ağrısı çeken insan değilim sizce bu neden oluyor inanın k günden beri hala devam ediyor ağrılar belim sağ ve bacaklarıma da vuruyor ara ara halsizlik uyku uzunca yazdım yardımcı olursanız sevinirim 🤲🏻😊

Merhaba arkadaşlar bir sorun olacak yardımcı oln lütfen yumurtlama gününde ilişkiye girdik adetime şuanda 6 gün var ama ilişkiden bir sınraki gün akşamı sağ ve sol kasımta ağrı oluştu ağırlıklı olarak sağ tarafta ve batmalarım mevcut koku hassasiyeti mide bulantısı hatta yoğun baş ağrıları normalde baş ağrısı çeken insan değilim sizce bu neden oluyor inanın k günden beri hala devam ediyor ağrılar belim sağ ve bacaklarıma da vuruyor ara ara halsizlik uyku uzunca yazdım yardımcı olursanız sevinirim 🤲🏻😊
Bende de aynı durum var sadece mide bulantısı yok belirtiler 10 12 gün önce başladı hala aynı beline kopuyor sanki test yaptın mı canım

Kızlar çatlatma iğnesinin 13.günü predictorda ilk 3 dk içerisinde çıktı sizce ne zaman kan vereyim?

Eklentiler

• CBCC04CA-03C3-48C4-BD25-7221703323CD.jpeg
    CBCC04CA-03C3-48C4-BD25-7221703323CD.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 72
  • 0A3F06D5-E510-4A2C-9459-CF7D48150C94.jpeg
    0A3F06D5-E510-4A2C-9459-CF7D48150C94.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba arkadaşlar ben de bugün sabahtan beei hiç bitmeyen koyu kıvamlı beyaz ve kokusuz akıntı var devam ediyor çok değil ama az az geliyor ve sık idrara çıkıyorum birde sürekli gaz çıkartıyorum afedersiniz de kabızlıkta var ama bnm rrglime daha 12 gün var hiç böyle olmamıştım bnm kuru olurdu akıntım oşmazdı adete kadar bilmiyotum bu bir belirti mi acaba

Merhaba arkadaşlar ben de bugün sabahtan beei hiç bitmeyen koyu kıvamlı beyaz ve kokusuz akıntı var devam ediyor çok değil ama az az geliyor ve sık idrara çıkıyorum birde sürekli gaz çıkartıyorum afedersiniz de kabızlıkta var ama bnm rrglime daha 12 gün var hiç böyle olmamıştım bnm kuru olurdu akıntım oşmazdı adete kadar bilmiyotum bu bir belirti mi acaba
Umarim belirtilir canım ben de aynı durumdaydım ama geçti şimdi sadece bel ağrım var regl 5 gun sonra pek cevap vermiyorlar

Canım bende aynıyım erken yumurtladım bu ay ondan benimki bugün 12. Gün dün erken gebellik yaptım ama negatf

Merhaba arkadaşlar bir sorun olacak yardımcı oln lütfen yumurtlama gününde ilişkiye girdik adetime şuanda 6 gün var ama ilişkiden bir sınraki gün akşamı sağ ve sol kasımta ağrı oluştu ağırlıklı olarak sağ tarafta ve batmalarım mevcut koku hassasiyeti mide bulantısı hatta yoğun baş ağrıları normalde baş ağrısı çeken insan değilim sizce bu neden oluyor inanın k günden beri hala devam ediyor ağrılar belim sağ ve bacaklarıma da vuruyor ara ara halsizlik uyku uzunca yazdım yardımcı. bu belirtilerin hepsi adet öncesi belirtiler baş ağrısı da öyle ayrıca mide. Bulantısı adet gecikmesi olduktan sonra oluşur.psikolojik bence.

Benim 3 gündür gögsümde damarlar pırtladı bu bir belirti olabilir mi😢
Hayır benim de damarlar beliriyor her ay ve meme ucum kararıyor ama adet oldum dün. Adet öncesi belirti diye de geçer zaten. Bence adet öncesi hamilelik belirtisi yok. Yorumların hepsini okudum yazılanların hepsini her adet öncesi yaşıyorum. Okuyup ta umutlanmayın. Adet günü yaklaşınca test alın emin olun bence.

Kızlar merhaba,3 gündür geçmeyen aşırı sırt ağrısı( daha önce hiç yaşamamıştım) ,bel ağrısı,3 4 gündür yüz yanması ateş çıkması,sabahları normalde güzel kalkarken artık sürünerek kalkmak sanki hiç uyumamış gibi,2 gündür geçmeyen migren ağrısı gibi baş ağrısı,çabuk sinirlenme,arada alttan 3 4 saniye kadar iğne batması hissi(aşırı can yakıyo) ,sağ yumurtalıkta hafif sancı. Kızlar bu saydıklarım sizce gebelik belirtisi mi yoksa tamamen psikolojik mi ya :KK43: yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti,çok mu erken belirti için acaba :/ adet tarihim 25 mart :oops: :KK51:
Bu belirtilerin hepsi adet öncesi belirti test yap bence garanti sonuç istiyorsan.

Hayır benim de damarlar beliriyor her ay ve meme ucum kararıyor ama adet oldum dün. Adet öncesi belirti diye de geçer zaten. Bence adet öncesi hamilelik belirtisi yok. Yorumların hepsini okudum yazılanların hepsini her adet öncesi yaşıyorum. Okuyup ta umutlanmayın. Adet günü yaklaşınca test alın emin olun bence.
Hamileyim 🧚‍♀️🙏

Tebrik ederim canım hayırlı olsun nekadarlik cnm doktora gttm mi yoksa idrar testimi yaptın inşallah
darısı bize bu mübarek gecede Allah'ım dualrimizi kabul etsin inşallah 🤲💜
Canım ovulasyon testimin sürekli pik çıkması sonucu test yaptım 2 gün sonrada doktora gittim şuan 5. Haftamdayım

Canım ovulasyon testimin sürekli pik çıkması sonucu test yaptım 2 gün sonrada doktora gittim şuan 5. Haftamdayım
Ayy ne güzel cnm çok sevindim senin adına Allah'ım sağ Saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adetim 5 gün geçti normalde düzensiz adet olurum ama.2gun önce test yaptm negatif çıktı inş bende hamile kalırım bu sefer olmazsa bidaki ay inş dua eder misin sen hamilesin şuan kabul olur 🤲🤲💜💜

Ayy ne güzel cnm çok sevindim senin adına Allah'ım sağ Saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adetim 5 gün geçti normalde düzensiz adet olurum ama.2gun önce test yaptm negatif çıktı inş bende hamile kalırım bu sefer olmazsa bidaki ay inş dua eder misin sen hamilesin şuan kabul olur 🤲🤲💜💜
Amiin Ederim canım inanki bu aralar bir sağlıklı kucagma almam icin 2 de çocuk isteyenleri ağzımdan düsürmüyorum yarın mübarek gündede edicem🙏 bende 1 hafta öncesi yaptıgımda nrgatif cıkmıstı hatta 1 ayda 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı 🧡🤲

Amiin Ederim canım inanki bu aralar bir sağlıklı kucagma almam icin 2 de çocuk isteyenleri ağzımdan düsürmüyorum yarın mübarek gündede edicem🙏 bende 1 hafta öncesi yaptıgımda nrgatif cıkmıstı hatta 1 ayda 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı 🧡🤲
Allah razı olsun cnm inşallah birbirimize dua edelim.hep çok sağol.cnm bende ediyrm emin ol 11tanemi 🥰doğrudur valla bende şuanda test yok.olsa bende durmam yaparm ama inş en kısa zmanda ypicam çıkmazda napaim nasip kısmet en kısa zmanda kalırım inşallah.sen ne zamandır deniyorsun cnm ilk denememi

Back