Bende aynı cnm bizde 2.ciyi düşünüyorz inş Allah'ım hepimize nasip etsinSelamlar kızlar zamanında ilk bebegime hamile kalmak için buralarda yazdık. Güzel dostluklar kurduk. Şimdi 2.'yi düşünüyoruz hayırlısıyla. Inşallah sorunsuz şekilde 2.ye hamile kalırım
Yok ilk idrarim değildi canimmCanım gözükmüyor ama ilk idrarınla mı yapmıştın?
Çok sevindim canm ilki kaç yaşındaBende aynı cnm bizde 2.ciyi düşünüyorz inş Allah'ım hepimize nasip etsin
Adetin geçikti mi peki?Merhaba bayanlar bana da yardımcı olabilecek varmı acaba ben bugun yarım saat arayla iki test yaptım evde silik çıktı kan tahlili yaptırdım sonuç17. 2 çok yeni dediler ama umutlanmalımıyım sizce 4 yıldır ugraşıyorum evlat sahibi olabilmek için
Yok 7 gün var daha ama şüpheyle test yaptım şimdi doktorumada yazdım var gözüküyor dedi yarın kısmetse gitmeyi düşünüyorum yılladır tedavi görüyordum ya inşallah gerçektir çikolata kistim vardı benim 2 jez aşılama oldum 6 ay klomen±çatlatma ignesi kullandım ama hep sonuç negatif olduAdetin geçikti mi peki?
Bencede var gibi adetten sonra 2ye katlayarak artıyo diye biliyorumYok 7 gün var daha ama şüpheyle test yaptım şimdi doktorumada yazdım var gözüküyor dedi yarın kısmetse gitmeyi düşünüyorum yılladır tedavi görüyordum ya inşallah gerçektir çikolata kistim vardı benim 2 jez aşılama oldum 6 ay klomen±çatlatma ignesi kullandım ama hep sonuç negatif oldu
İnşallah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsinBencede var gibi adetten sonra 2ye katlayarak artıyo diye biliyorumhayırla gelsin inşallah❤
Umutlandırmak istemiyorum ama bence hamilesinnnİnşallah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsinşubatın 4 ünde adet olmuştum bu kadar erken çıkması normal mi onuda bilemedim çok erken değil mi genelde adet geçikmesi en garanti diyolar ama kafam karıştı olmasa bu sonuçta çıkmaz diyorum genelde 0.5 den yukarı hiç çıkamadım çünkü
Bence gebesin bi kaç gün daha bekle yenile benceSelam kızlar,
Ben de bugün test yaptım ama sonuçtan hiç bir şey anlamadım. Ne dersiniz?
Ay attım çöpe hiç hatırlamıyorum ki acaba nöbetçi eczaneye gidip şu erken hamilelik testinden mi alsam ki? Ne dersiniz içim içimi yiyor çünkü.Bence gebesin bi kaç gün daha bekle yenile bencemarkası ne testin canım?
Amiin canım amiin inşalah sende en kısa zamanda hamile haberini alırsın Rabbim çok büyükUmutlandırmak istemiyorum ama bence hamilesinnnumarım hamişsindir canım Bende şubatın 2sinde hastalandım bugün comfort erken gebelik yaptım ama negatif çıktı sonuç. Progestron içiyorum yarın son günü sanırım 4gün sonra hasta olmam lazım haftaya falan bende kan testi yaptırayım diyorum.
Silik bile çıksa var oluyor. Bir de 17cikmis. Adete 7gum kala ancak o değerlerde çıkar.. 2gune bir 2 ye katlar.adet günü tekrar kan ver katlanmışsa iyi gidiyordur hamilelik inşalalh öyledir hayırlısı olsunMerhaba bayanlar bana da yardımcı olabilecek varmı acaba ben bugun yarım saat arayla iki test yaptım evde silik çıktı kan tahlili yaptırdım sonuç17. 2 çok yeni dediler ama umutlanmalımıyım sizce 4 yıldır ugraşıyorum evlat sahibi olabilmek için
Hamilesin.Selam kızlar,
Ben de bugün test yaptım ama sonuçtan hiç bir şey anlamadım. Ne dersiniz?
Hamilesin.Benimde ilk gebeligimde böyle çıkmıştı. Zamanla koyulaşır
O sorun olmaz inşallah çünkü gebeliğin ilk zamanlarında ya hep ya hiç kuralı var. Yani o ilaçlar ya zarar verir ya hiç sorun olmaz. Ki genelde sorun olmuyor senin depolardan besleniyor ilk 3 ay bebek çünkü. Hayırlısıyla sağlıklı ilerler insallah:)sabah olsun gidip kan testi yaptırayım. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Geçen hafta faranjittim gırla antibiyotik içtim .(( hemen yarın sabah olsun da işten önce kan vereyim hemen
Amiin canım inşallah yükselir rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahSilik bile çıksa var oluyor. Bir de 17cikmis. Adete 7gum kala ancak o değerlerde çıkar.. 2gune bir 2 ye katlar.adet günü tekrar kan ver katlanmışsa iyi gidiyordur hamilelik inşalalh öyledir hayırlısı olsun
İnşallah canım seninde degerlerin yüksek çıkar bebebiş haberi alırsın allahın izniyle benim kuzenimde grip diye 1 kutu antibiotik içmişti hamile oldugunu bilmeden ama bişey olmamıştı çok şükür 1 yaşında oglu varsabah olsun gidip kan testi yaptırayım. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Geçen hafta faranjittim gırla antibiyotik içtim .(( hemen yarın sabah olsun da işten önce kan vereyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?