• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba;
Son adet başlangıç 13 ocak 5 gün günde 2 tane femara kullandım sağda 20 ve 18 mm solda 17 ve 15 mm 4 yumurtam oldu. 27 ocak öğlen saat 13.45 de ovitrelle vuruldum. Dr un sölediği birliktelik günlerinin hepsine uyduk. 4 gündür inanılmaz bir kokusuz akıntım var kasıklarda batma sık idrara çıkma gözlerimin altı mor gögüslerim hassas tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Dayanamadım bugün kan verdim beta hcg 3.66 çıktı. Polikistik overliyim. Daha önce klomen ovitrelle aşılama tedavilerinde hep negatif gördüm 2 kez tüp bebekle hamile kaldım düşük oldu. Bu betayı ilk defa gördüm bu şekilde olup yükselen varmı sonrasında. Biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar merhaba öncelikle letu kullanan varmı bir kaç ay önce klomen kullanmistim. Ama olmadı bu ay letu kullandım gün asiri birlikte olduk 2 günde bir aşırı şeffaf kokusuz ve çok fazla akışkan akıntım geliyor geçen pazar kasiklarimin ağrısından yürüyemedm arada kasıklarıma ağrı giriyor adetime 6 gün var çok umutluyum hamile olabilir miyim

Arkadaşlar merhaba;
Son adet başlangıç 13 ocak 5 gün günde 2 tane femara kullandım sağda 20 ve 18 mm solda 17 ve 15 mm 4 yumurtam oldu. 27 ocak öğlen saat 13.45 de ovitrelle vuruldum. Dr un sölediği birliktelik günlerinin hepsine uyduk. 4 gündür inanılmaz bir kokusuz akıntım var kasıklarda batma sık idrara çıkma gözlerimin altı mor gögüslerim hassas tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Dayanamadım bugün kan verdim beta hcg 3.66 çıktı. Polikistik overliyim. Daha önce klomen ovitrelle aşılama tedavilerinde hep negatif gördüm 2 kez tüp bebekle hamile kaldım düşük oldu. Bu betayı ilk defa gördüm bu şekilde olup yükselen varmı sonrasında. Biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mrb canım inşallah değerin kat kat artar bu ay bende kullanıyorum famera sonrda ovitrelle yapılacak sen nerden vurdurdun kol mu göbek mi kendin mi yaptın iğneyi

Mrb canım inşallah değerin kat kat artar bu ay bende kullanıyorum famera sonrda ovitrelle yapılacak sen nerden vurdurdun kol mu göbek mi kendin mi yaptın iğneyi
İnşAllah sağ taraftaki yumurtam daha iyi durumdaydı sağ göbekten kendim vurdum. Tüp bebek iğnelerinden alışkınım yüzlerce iğne vurdum kendime 😔

Merhaba size biraz derdimden bahsedip bişeyler öğrenmek istiyorum nişanlıyım ve nişanlımın ergenlik döneminde iki testisi alınmış okuduklarıma dayanarak sanırım kısırlık olarak tanımlanıyor peki bu şekilde hamile kalma durumu tıpta vs çözümü olabilir mi merak ettim sadece sonucta herkes evlat sahibi olmak ister allahım vermiyorsa muhakkak böylesi hayırlıdır nişanlımı cok seviyor ve asla ayrılmayı düşünmüyorum Allah’ın izniyle beni bu konuda azıcık bilgilendirebilirseniz cok mutlu olurum saygılar sevgiler hepinize kalbinizden geçen duaların kabul olması dileğiyle ❤️

Evet maalesef gecelik yok bugün ovitrelle vuralı 18. Gün hala adet olmadım ama ağrılar başladı yakında olurum.
Günaydın canım🌺Benimde dün iğnenin 18.günüydü sabaha karşı olurum dedim ama gelmedi. Benimde ağrılarım oluyor ara ara birde hamile olan arkadaşlar demiş çok akıntım var diye bende yok sende bi belirti var mı? Test yaptın mı?

Merhaba kızlar. Ben 2 aydir ovulasyon takibi yapıyorum. Her ay düzenli gününde gelen regl 2 aydır ya geç ya erken geliyor ve 2 3 gün sürüyor. Bebek düşünmeye başlayınca doktor kontrolüne gittim bir sorun yok dedi. Ama sürekli sağ kasıgım ağrıyor gaz sancisi cekiyorum.test yaptım negatif sizce psikolojik mi bu durumu yasayan var mı? Acaba rahim kendini mi hazırlıyor?

Günaydın canım🌺Benimde dün iğnenin 18.günüydü sabaha karşı olurum dedim ama gelmedi. Benimde ağrılarım oluyor ara ara birde hamile olan arkadaşlar demiş çok akıntım var diye bende yok sende bi belirti var mı? Test yaptın mı?
O akıntıların alası vardı bende tüm belirtilerim tamdı mide bulantısına uyanıyordum sabahları baş dönemsi tansiyon düşüklüğü gögüs kararması idrar sıklığı aklına gelen herşey ama maalesef hamile değilim

Back