cevap için teşekkür ederim.artık Hayirlisi diyorumCanım bu psikolojik değil. Ben bu hatayı çok yaptım, psikolojik olarak etkilendiğini düşünüp resmen kendime haksızlık ettim. Bazı kadınlarda vücut, yumurtlama gününü değerlendirdiğin zaman kendini gebeliğe hazırlıyor. Göğüs hassasiyeti, gaz sancısı, hatta kanama bile olabiliyor. Yani ben galiba çok etkileniyorum, nasıl rahatlatıcam kafamı nasıl nasıl derken daha çok kafayı yersin, sen bu belirtileri yaşıyorsun tatlım ötesi yok. Gayet normal
Sadece folik asit alıyorum. Artık pek düşünmüyorum. Ama sürekli bir belirtı çıkıyor. Daha bu sabah mide bulantısı yaşadım.yataktan kalkamadim baş ağrısı ve dönmesi, mide yanması yaşıyorum. Artık sadece hasta olacağım diyorum.kür yapıyorsanız yada herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bu etken olabilir yada tamamen psikolojik aynısı bu ara bendede oluyor.. kafamızı cok takıyoruz istemsizce başka şeylere odaklanmak gerek
kan testi yaptınız mı ? kaç çıktı ?sabah olsun gidip kan testi yaptırayım. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Geçen hafta faranjittim gırla antibiyotik içtim .(( hemen yarın sabah olsun da işten önce kan vereyim hemen
bende dün adet günümdü olmadım bugünde olmayacak gibi kafayı ycem çok takıyoruz takmamak mümkün değil bu yüzden vucutlar altüst olduSadece folik asit alıyorum. Artık pek düşünmüyorum. Ama sürekli bir belirtı çıkıyor. Daha bu sabah mide bulantısı yaşadım.yataktan kalkamadim baş ağrısı ve dönmesi, mide yanması yaşıyorum. Artık sadece hasta olacağım diyorum.
Evet inşallah guzrl haber alırsın. Test yaptın mibende dün adet günümdü olmadım bugünde olmayacak gibi kafayı ycem çok takıyoruz takmamak mümkün değil bu yüzden vucutlar altüst oldu
hayır üzülürüm yoksa az daha geçsinEvet inşallah guzrl haber alırsın. Test yaptın mi
kan testi yaptınız mı ? kaç çıktı ?
Çok sevindim gözün aydınSelamlar sabah yaptırdım az önce haberini aldım.
560 çıktı değerim.
:)
bugun 2. Ya da 3. Günüm olacaktı eğer olsaydım.Çok sevindim gözün aydıngayet iyi bir değer regl Geçti mi bu arada?
bu netliğin doğru olmama ihtimali yok hayırlı olsun çok sevindimmmKızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
Tabrik ederim canım hemde yüzde yüzde doğru bukadar net cikmasi çok güzel hemen bı kan testi verin eşinize suprizi yapınAllah Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinKızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
böyle çift çizgiler görünce çok mutlu oluyorum ağlayasım geliyor vallaKızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
Çok teşekkür ederim ama bundan sonra aynı şekilde çıkmasina rağmen 3 kez daha yaptım.desembu netliğin doğru olmama ihtimali yok hayırlı olsun çok sevindimmm
Amin inşallah ya çok sağolun işten gelsin eşim o zaman söylicem hemen gideriz o zamanTabrik ederim canım hemde yüzde yüzde doğru bukadar net cikmasi çok güzel hemen bı kan testi verin eşinize suprizi yapınAllah Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin❤❤
Amin inşallah canım Allah razı olsun eger gönlünden geçiyorsa Rabbim sanada nasip etsin inşallahböyle çift çizgiler görünce çok mutlu oluyorum ağlayasım geliyor valla
allah isteyen herkese nasip etsin... :)
Söyle tabi cnm ya inşallah Allah'ım bizede nasip etsin.Haber verirsin burdan bizlere yine gidinceAmin inşallah ya çok sağolun işten gelsin eşim o zaman söylicem hemen gideriz o zaman
Çok teşekkür ederim ama bundan sonra aynı şekilde çıkmasina rağmen 3 kez daha yaptım.desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?