- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testten bende aldım ovulasyon testi yanında geldi yumurtlama nin kaçıncı günü yaptınız testiMerhaba hanimlar. Daha once innovita gebelik testi kullanan var mi? Guvenilirmidir?Eki Görüntüle 2583222
kızlar dün sormuştum size gece eşime söyler söylemez kan vermeye gittik beta 478 çıktı
Çok şükür hamileyim yorumlarınız için teşekkürler ❤
Allah'ım gönlünden geçen dileyen kim varsa mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasıp etsin canı gönülden diliyorum
Bend 15 aydır hic korunmadim bugüne kısmetmiş sizlere tek tavsiyem stres yapmayin.
Burda birsürü post okuyup yorum yapıyordum. Nasıl stres yapmayalım diyordum.ama ilk defa bu ay kafamdan attım o kadar denedik olmuyor dedim yaza tedavi başlarız dedik eşimle ve ben hamile kalmışım gerçekten hala inanamıyorum o kadar ovulasyon ile takip eden ben esime kendime türlu şeyler yediren ben hamile kalmadım.
Doğru düzgün birliktelik olmayan bu ay gelmiş bebeğim
Stres yapmayın gerçekten doğruymuş
canım adetine 14 gün varsa bugün yumurtluyorsundur çünkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur belirtilerin yumurtalama agrsı olabilir bugünleri değerlendirmeni tavsiye ederimArkadaşlar vajinismusluyum ve hiç ilişkiye girmedim. Eşim anlayışlı biri. 23 şubatta eşim ile bi denemem oldu yumurtlama günümdü. ama eşim vajina agzına boşaldı. Baktımki peçeteye silik silik meniler gelmiş. Sonra hamile kalabilirim belki diye bacaklarımı havaya diktim. İçine gittimi gitmedimi bilmiyorum ama. Yumurtlama günümdü takvimim diye bir program kullanıyorum. Ertesi gün sol kasıgımda bir agrı oldu. Şuanda adetime 14 gün var. O günden 5 gün geçti gögüslerim şişti sol kasıgım biraz agrı girip gidiyo gibi. Sizce hamilelik varmıdır. Belirtiler böylemi oluyor. Üzülüyorum çocugum yok diye inşallah nasip olur yorumlarınızı bekliyorum
merak ettim hamilelik gerçekleşti mi acaba Allah gönlünüze göre versinMerhaba hamile kalmayı çok istiyorum eşim de aynı şekil adetime 2 gün kala test yaptim negatif çıktı üzüldüm sonra dün gece bir kac damla kırmızı kan gördüm adet oldum sandım adet günüm çünkü diye ama adet değilim kan yerleşme kanaması çocuk gecmi dollendi bilmiyorum kafam karışık sizce hamielik olabilirmi
Habet veririm inşallah canımmerak ettim hamilelik gerçekleşti mi acaba Allah gönlünüze göre versin
İnş bir tane güzel haber bile insana umut veriyoHabet veririm inşallah canım
Canım bende öyleydim doktora gittim ve çözüldü. Bence zaman kaybetmektense tedavi olmalısın çok kolay inan kiİnşallah cnm bunu çeken bilir. Çok kötü dönemlerden geçiyorum. Bir tek umudum var inşallah olur. Ne deyim
Canımmm inşallaaahh bende hep bir umut olmasıno bekledim ama sonunca gidicem doktora gittim daha öncede hocalara gittim. Doktor dediki sen yaparsın vajinismus falan değilsin dedi gönderdi. Ama inşallah bu iş ile ilgilenen bir doktora gidicem. Diyorum ya hep bir umut bir umut...Canım bende öyleydim doktora gittim ve çözüldü. Bence zaman kaybetmektense tedavi olmalısın çok kolay inan ki
Var mıya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Cift çizgiVar mı
Yarın inşallah tatlımCift çizgi
Hamilesiniz gibi duruyor. Kan testi de verin en kısa zamanda
Canım sakın normal kadın doğum doktoruna gitme insanın iyice psikolojisini bozuyorlar. Ben sırf o beyinsizler yüzünden kaç sene bununla uğraştım utandım çekindim vajinismus çok ayrı bir şey kesinlikle doktoru da ayrı eğitimler alıyor lütfen zaman kaybetmeCanımmm inşallaaahh bende hep bir umut olmasıno bekledim ama sonunca gidicem doktora gittim daha öncede hocalara gittim. Doktor dediki sen yaparsın vajinismus falan değilsin dedi gönderdi. Ama inşallah bu iş ile ilgilenen bir doktora gidicem. Diyorum ya hep bir umut bir umut...