• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar, klomenden sonra yumurtam kendılıgınden catlamıstı 1 haftadır sag kasıgımda agrı,belımın bır noktasında agrı var. Yumurtamda sag taraftaydı sız ne dusunuyosunuz? Hamılelık belirtisi için erken mi? Bırde bugun asırı derecede agrı artmaya basladı.

kızlar dün sormuştum size gece eşime söyler söylemez kan vermeye gittik beta 478 çıktı 🤩
Çok şükür hamileyim 🥰 yorumlarınız için teşekkürler 😍❤️
Allah'ım gönlünden geçen dileyen kim varsa mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasıp etsin canı gönülden diliyorum 🥰🥰
Bend 15 aydır hic korunmadim bugüne kısmetmiş sizlere tek tavsiyem stres yapmayin.
Burda birsürü post okuyup yorum yapıyordum. Nasıl stres yapmayalım diyordum.ama ilk defa bu ay kafamdan attım o kadar denedik olmuyor dedim yaza tedavi başlarız dedik eşimle ve ben hamile kalmışım gerçekten hala inanamıyorum o kadar ovulasyon ile takip eden ben esime kendime türlu şeyler yediren ben hamile kalmadım.
Doğru düzgün birliktelik olmayan bu ay gelmiş bebeğim😍
Stres yapmayın gerçekten doğruymuş 🥰🥰

kızlar dün sormuştum size gece eşime söyler söylemez kan vermeye gittik beta 478 çıktı 🤩
Çok şükür hamileyim 🥰 yorumlarınız için teşekkürler 😍
Allah'ım gönlünden geçen dileyen kim varsa mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasıp etsin canı gönülden diliyorum 🥰🥰
Bend 15 aydır hic korunmadim bugüne kısmetmiş sizlere tek tavsiyem stres yapmayin.
Burda birsürü post okuyup yorum yapıyordum. Nasıl stres yapmayalım diyordum.ama ilk defa bu ay kafamdan attım o kadar denedik olmuyor dedim yaza tedavi başlarız dedik eşimle ve ben hamile kalmışım gerçekten hala inanamıyorum o kadar ovulasyon ile takip eden ben esime kendime türlu şeyler yediren ben hamile kalmadım.
Doğru düzgün birliktelik olmayan bu ay gelmiş bebeğim😍
Stres yapmayın gerçekten doğruymuş 🥰🥰

Ne güzel bir haber :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤

Merhaba kızlar bakmayacak diyorum kafaya takmıycam diyorum bata 2 gün kala Gine bütün yorumları okudum çok şükür bir oğlum var ama bundan 8 ay önce bi düşügüm oldu ondan beri bi daha evlat sahibi olmayı o kadar istiyorumki bı mübarek günde Rabbim isteyen Herkeze nasip etsin her ay beklemek çok zor biz hamileliği düşündükçe vücudumuz bile bize oyun oynuyor ben bu ayda hamile degılim ne hamilelik belirtisi var nede adet belirtisi zaten test gecikmeden yapmıycam adettim onu yapmak ve Kocaman negatıfi görmek bile yıkıyo 😓😓

Kızlar selam ben bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 12.günüm test yaptım belli belirsiz siliklik görünce içini açtım resimdeki gibi çıktı anlayamadım ne bu kuruma çizgisi filan mı daha önce hiç açmamıştım
9F3B60A8-8D9F-45D3-818F-F5B41A85D4F4.jpeg

Arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyor 😔😔 lütfen yardımcı olun bana

Arkadaşlar vajinismusluyum ve hiç ilişkiye girmedim. Eşim anlayışlı biri. 23 şubatta eşim ile bi denemem oldu yumurtlama günümdü. ama eşim vajina agzına boşaldı. Baktımki peçeteye silik silik meniler gelmiş. Sonra hamile kalabilirim belki diye bacaklarımı havaya diktim. İçine gittimi gitmedimi bilmiyorum ama. Yumurtlama günümdü takvimim diye bir program kullanıyorum. Ertesi gün sol kasıgımda bir agrı oldu. Şuanda adetime 14 gün var. O günden 5 gün geçti gögüslerim şişti sol kasıgım biraz agrı girip gidiyo gibi. Sizce hamilelik varmıdır. Belirtiler böylemi oluyor. Üzülüyorum çocugum yok diye inşallah nasip olur yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar vajinismusluyum ve hiç ilişkiye girmedim. Eşim anlayışlı biri. 23 şubatta eşim ile bi denemem oldu yumurtlama günümdü. ama eşim vajina agzına boşaldı. Baktımki peçeteye silik silik meniler gelmiş. Sonra hamile kalabilirim belki diye bacaklarımı havaya diktim. İçine gittimi gitmedimi bilmiyorum ama. Yumurtlama günümdü takvimim diye bir program kullanıyorum. Ertesi gün sol kasıgımda bir agrı oldu. Şuanda adetime 14 gün var. O günden 5 gün geçti gögüslerim şişti sol kasıgım biraz agrı girip gidiyo gibi. Sizce hamilelik varmıdır. Belirtiler böylemi oluyor. Üzülüyorum çocugum yok diye inşallah nasip olur yorumlarınızı bekliyorum
canım adetine 14 gün varsa bugün yumurtluyorsundur çünkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur belirtilerin yumurtalama agrsı olabilir bugünleri değerlendirmeni tavsiye ederim

Merhaba hamile kalmayı çok istiyorum eşim de aynı şekil adetime 2 gün kala test yaptim negatif çıktı üzüldüm 😞 sonra dün gece bir kac damla kırmızı kan gördüm adet oldum sandım adet günüm çünkü diye ama adet değilim kan yerleşme kanaması çocuk gecmi dollendi bilmiyorum kafam karışık sizce hamielik olabilirmi
merak ettim hamilelik gerçekleşti mi acaba Allah gönlünüze göre versin

İnşallah cnm bunu çeken bilir. Çok kötü dönemlerden geçiyorum. Bir tek umudum var inşallah olur. Ne deyim

Canım bende öyleydim doktora gittim ve çözüldü. Bence zaman kaybetmektense tedavi olmalısın çok kolay inan ki
Canımmm inşallaaahh bende hep bir umut olmasıno bekledim ama sonunca gidicem doktora gittim daha öncede hocalara gittim. Doktor dediki sen yaparsın vajinismus falan değilsin dedi gönderdi. Ama inşallah bu iş ile ilgilenen bir doktora gidicem. Diyorum ya hep bir umut bir umut...

ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Var mı

Eklentiler

• IMG_20200303_093924.jpg
    IMG_20200303_093924.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20200303_093825.jpg
    IMG_20200303_093825.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 54
Canımmm inşallaaahh bende hep bir umut olmasıno bekledim ama sonunca gidicem doktora gittim daha öncede hocalara gittim. Doktor dediki sen yaparsın vajinismus falan değilsin dedi gönderdi. Ama inşallah bu iş ile ilgilenen bir doktora gidicem. Diyorum ya hep bir umut bir umut...
Canım sakın normal kadın doğum doktoruna gitme insanın iyice psikolojisini bozuyorlar. Ben sırf o beyinsizler yüzünden kaç sene bununla uğraştım utandım çekindim vajinismus çok ayrı bir şey kesinlikle doktoru da ayrı eğitimler alıyor lütfen zaman kaybetme

Arkadaslar merhaba korunmayi birakalı 7 ay oldu bu süreçte reglim çok duzensizlesti simdi reglime 6 gün var gebelik istiyorum bel ağrısı ve kasıklarımda ağrı yaşıyorum mide bulandım da var . Bu sabah evde test yaptım negatifti 2 gün önce doktora gittim sivı var dedi ve kan tahlili de negatif cikmisti Düşünceleriniz ne yöndedir

Back