• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bu psikolojik değil. Ben bu hatayı çok yaptım, psikolojik olarak etkilendiğini düşünüp resmen kendime haksızlık ettim. Bazı kadınlarda vücut, yumurtlama gününü değerlendirdiğin zaman kendini gebeliğe hazırlıyor. Göğüs hassasiyeti, gaz sancısı, hatta kanama bile olabiliyor. Yani ben galiba çok etkileniyorum, nasıl rahatlatıcam kafamı nasıl nasıl derken daha çok kafayı yersin, sen bu belirtileri yaşıyorsun tatlım ötesi yok. Gayet normal
cevap için teşekkür ederim.artık Hayirlisi diyorum

kür yapıyorsanız yada herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bu etken olabilir yada tamamen psikolojik aynısı bu ara bendede oluyor.. kafamızı cok takıyoruz istemsizce başka şeylere odaklanmak gerek
Sadece folik asit alıyorum. Artık pek düşünmüyorum. Ama sürekli bir belirtı çıkıyor. Daha bu sabah mide bulantısı yaşadım.yataktan kalkamadim baş ağrısı ve dönmesi, mide yanması yaşıyorum. Artık sadece hasta olacağım diyorum.

Sadece folik asit alıyorum. Artık pek düşünmüyorum. Ama sürekli bir belirtı çıkıyor. Daha bu sabah mide bulantısı yaşadım.yataktan kalkamadim baş ağrısı ve dönmesi, mide yanması yaşıyorum. Artık sadece hasta olacağım diyorum.
bende dün adet günümdü olmadım bugünde olmayacak gibi kafayı ycem çok takıyoruz takmamak mümkün değil bu yüzden vucutlar altüst oldu :işsiz:

Kızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu🤩 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım 🤭 eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam🤩 İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_20200226_164558.jpg
    IMG_20200226_164558.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu🤩 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım 🤭 eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam🤩 İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
bu netliğin doğru olmama ihtimali yok hayırlı olsun çok sevindimmm

Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar
Benim bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım ben bu ay 5 gün klomen kullandım ondan sonra yumurta çatlatıcı iğne yaptım
acaba ilaçlardan dolayı mı öyle oldu
ama adet olacakmışım gibi hissediyorum

Tabrik ederim canım hemde yüzde yüzde doğru bukadar net cikmasi çok güzel hemen bı kan testi verin eşinize suprizi yapınAllah Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin🤗❤️❤️

böyle çift çizgiler görünce çok mutlu oluyorum ağlayasım geliyor valla
allah isteyen herkese nasip etsin... :)

Çok teşekkür ederim ama bundan sonra aynı şekilde çıkmasina rağmen 3 kez daha yaptım.desem🙈

çok normal bende pozitif çıksa 10 kere yaparım. Hamişsin duların kabul olur ne olur bizede dua et olur mu? 5gün kaldı reglime ama yine regl belirtileri yaşıyorum :(

Back