Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetimin 4. Günü kanamam azaldı dünden beri ama 7gün gec gelmişti aşırı ağrılı yoğun kanama oldu kan pıhtılarıda düştü bugun ovulasyon testi yapayım dedim adetimin 4. Gününde böyle cizgi cıkması normal mi anlamı nedir

Eklentiler

• 626D75F8-966B-4DB1-85AA-622D605FC8E3.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 75
Evet benimde böyle çıkıyor sanırım regl etkiliyor sen regl biter bitmez değerlendir ertesi günü de

Canım bu psikolojik değil. Ben bu hatayı çok yaptım, psikolojik olarak etkilendiğini düşünüp resmen kendime haksızlık ettim. Bazı kadınlarda vücut, yumurtlama gününü değerlendirdiğin zaman kendini gebeliğe hazırlıyor. Göğüs hassasiyeti, gaz sancısı, hatta kanama bile olabiliyor. Yani ben galiba çok etkileniyorum, nasıl rahatlatıcam kafamı nasıl nasıl derken daha çok kafayı yersin, sen bu belirtileri yaşıyorsun tatlım ötesi yok. Gayet normal

kür yapıyorsanız yada herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bu etken olabilir yada tamamen psikolojik aynısı bu ara bendede oluyor.. kafamızı cok takıyoruz istemsizce başka şeylere odaklanmak gerek

Kizlar merhaba ben bu ay ates olcme yontemi denemek istedim burda bu yöntemle hamile kalan var mi benim tablomu yorumlarmisiniz ?

4.gün = 36.5
5.gün = 36.3
6.gün = 36.1
7.gün = 36.2
8.gün = 36.2
9.gün = 36.3
10.gün = yapmadim
11.gün = 36.2
12.gün = 36.5
13.gün = 36.4
14.gün = 36.8
15.gün = 36.3 ......................-> Yumurtlama
16.gün = 36.7.......................-> Çatlama
17.gün = 36.8
18.gün = 36.8

Şuana kadar ki ateş tablom 18.günümdeyim adetime 10 gün var nasil sizce ?

Benimde iliskiden 7gun sonra belirtiler başladı. halsizlik baş dönmesi mide ekşimesi acaba mi dedim adet gunum bugün sabah ilk idrarlatest yaptım ama tek çizgi cikti.adet olacakmış gibi bazen ağrım oluyo ama bişey yok daha adetim çok duzenlidir.gunu gününe olurum.goguslerim sanki emzircekmis gibi sizliyo kasiklarimda ağrı var acayip sis

Bide normalde midem ekşimesi yaşamıyorum 20 gündür ne yesem soluk borumda sanki deli gibi yemek yiyorum gözüm doymuyo bu ay çok emindim ama test beni yaniltti beklicem olmazsan tekrar yapicam test ins bebek vardır

Ya kızlar bende ve eşimde çok şükür hiç bir problem yok ama uzun süredir olmuyor. Bu ay yumurtlamadan 3-4 gün sonra belime inanılmaz bir ağrı girdi 2 gün sürdü şuanda adetime 8 gün var ama belimde ve kasıklarımda hafif ağrılar var. Size hamilelik olabilir mi?

Selamlar kızlar zamanında ilk bebegime hamile kalmak için buralarda yazdık. Güzel dostluklar kurduk. Şimdi 2.'yi düşünüyoruz hayırlısıyla. Inşallah sorunsuz şekilde 2.ye hamile kalırım

Merhaba kizlar bende bebek istyorum ama 1.5 yıldır olmuyor klomen kullandım 7 gün gecikmem oldu sonra adet oldum klomenden sonra 3. Ayım. Normalde benim bugün adet olmam lazım ama adete dair hiçbir belirtim yok sancılarım olurdu olmadı ara ara kramp tarzında birşeyler oluyor kasıklarımda ve adet oluyorum zannediyorum bakıyorum afedersiniz ama şeffaf sulu akıntı geliyor sizce bu hamilelik belirtisi mi ha birde adetime bir hafta kala önce erken gebelik testi yapmıştım ondada ikinci beyaz olarak belirdi ama pembelesmedi gölgesi vardi sizce varmıdır bebiş ?

Testte bu kizlar

Eklentiler

• IMG_20200223_022817.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 98
Adet gununse test yap varsa mutlaka cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…