- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Evet benimde böyle çıkıyor sanırım regl etkiliyor sen regl biter bitmez değerlendir ertesi günü deKızlar adetimin 4. Günü kanamam azaldı dünden beri ama 7gün gec gelmişti aşırı ağrılı yoğun kanama oldu kan pıhtılarıda düştü bugun ovulasyon testi yapayım dedim adetimin 4. Gününde böyle cizgi cıkması normal mi anlamı nedir
Merhaba kızlar. Ben 2 aydir ovulasyon takibi yapıyorum. Her ay düzenli gününde gelen regl 2 aydır ya geç ya erken geliyor ve 2 3 gün sürüyor. Bebek düşünmeye başlayınca doktor kontrolüne gittim bir sorun yok dedi. Ama sürekli sağ kasıgım ağrıyor gaz sancisi cekiyorum.test yaptım negatif sizce psikolojik mi bu durumu yasayan var mı? Acaba rahim kendini mi hazırlıyor?
kür yapıyorsanız yada herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bu etken olabilir yada tamamen psikolojik aynısı bu ara bendede oluyor.. kafamızı cok takıyoruz istemsizce başka şeylere odaklanmak gerekMerhaba kızlar. Ben 2 aydir ovulasyon takibi yapıyorum. Her ay düzenli gününde gelen regl 2 aydır ya geç ya erken geliyor ve 2 3 gün sürüyor. Bebek düşünmeye başlayınca doktor kontrolüne gittim bir sorun yok dedi. Ama sürekli sağ kasıgım ağrıyor gaz sancisi cekiyorum.test yaptım negatif sizce psikolojik mi bu durumu yasayan var mı? Acaba rahim kendini mi hazırlıyor?
değerlerinizde yükselme oldumu acaba bişi yazmamışsınız sonra merak ettim ?ben dayanamadım bugün kan verdim adete 3 gün var değerim 208 çıktı
oldu canım adet günümde 887 sonra 2 gün sonra da 2200 çıktı, 2200 den 2 gün sonra da karından kese görüldü 4+2ymiş adetime göre. Yarın tekrar kontrolüm var 5+3 olacak.değerlerinizde yükselme oldumu acaba bişi yazmamışsınız sonra merak ettim ?
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahaaa süper tebrikler darısı bana ve bekleyenlere inşallah...
Bnm pazartsi kontrolüm hakkımızda hayırlısı olur inşAllahHayırlısı olsun canım bende başladım pazartesi günü. Cumartesi kpntrole gidicem bakalım kaç mm olacaklar
Testte bu kizlarMerhaba kizlar bende bebek istyorum ama 1.5 yıldır olmuyor klomen kullandım 7 gün gecikmem oldu sonra adet oldum klomenden sonra 3. Ayım. Normalde benim bugün adet olmam lazım ama adete dair hiçbir belirtim yok sancılarım olurdu olmadı ara ara kramp tarzında birşeyler oluyor kasıklarımda ve adet oluyorum zannediyorum bakıyorum afedersiniz ama şeffaf sulu akıntı geliyor sizce bu hamilelik belirtisi mi ha birde adetime bir hafta kala önce erken gebelik testi yapmıştım ondada ikinci beyaz olarak belirdi ama pembelesmedi gölgesi vardi sizce varmıdır bebiş ?
Adet gununse test yap varsa mutlaka cikarMerhaba kizlar bende bebek istyorum ama 1.5 yıldır olmuyor klomen kullandım 7 gün gecikmem oldu sonra adet oldum klomenden sonra 3. Ayım. Normalde benim bugün adet olmam lazım ama adete dair hiçbir belirtim yok sancılarım olurdu olmadı ara ara kramp tarzında birşeyler oluyor kasıklarımda ve adet oluyorum zannediyorum bakıyorum afedersiniz ama şeffaf sulu akıntı geliyor sizce bu hamilelik belirtisi mi ha birde adetime bir hafta kala önce erken gebelik testi yapmıştım ondada ikinci beyaz olarak belirdi ama pembelesmedi gölgesi vardi sizce varmıdır bebiş ?
Korkuyorum yapmaya yaAdet gununse test yap varsa mutlaka cikar
Allah verdiyse olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun kısmet bu islerKorkuyorum yapmaya ya
Canım gözükmüyor ama ilk idrarınla mı yapmıştın?Testte bu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?