Evet engel oluyor doğru okumuşsun süt hormonu olduğu için vücut kendini hamile sanıyor süt salgılıyorProlaktin yüksekliği gebeliğe engel mi oluyor öyle bır şey okumuştum
bariz var canım ama akşama doğru bir daha yap testin varsa. Hayırlı olsun var mıydı belirtin falan?Kızlar varmı sizce yakından daha koyuEki Görüntüle 2582995
3 buçuk senedr olmayınca artık belirti arasan da yoktu yani belirti aramayı biraktm zaten bundan önce adetim de 3 ay gelmedi strsten galiba doktora gittim bisey yok dedi en son 30 aralikta oldum kasıkta batma hep vardı sık tuvlate çıkma bide gaz hep oldu hala bile hareket halinde batıyor bide akinti hep oldu seffaf seklindebariz var canım ama akşama doğru bir daha yap testin varsa. Hayırlı olsun var mıydı belirtin falan?
Aynen doğru diyorsun benimde 3 sene oldu hep aynı şeyler zaten bi kere hamile kaldım o da dış gebelik oldu onda da belirti olarak göğüslerim çok şişmişti birde hep başım ağrırdı adet öncesi o olmadı ve karın ağrısı hiç yaşamadım. zaten tutmadı da gitti. Ama sen ya kan ver yada bir daha test yap garanti olsun.3 buçuk senedr olmayınca artık belirti arasan da yoktu yani belirti aramayı biraktm zaten bundan önce adetim de 3 ay gelmedi strsten galiba doktora gittim bisey yok dedi en son 30 aralikta oldum kasıkta batma hep vardı sık tuvlate çıkma bide gaz hep oldu hala bile hareket halinde batıyor bide akinti hep oldu seffaf seklinde
Aynn canm doğru söylüyorsun bakalm inşllah vardr artık pek güvenemiyorum testlereAynen doğru diyorsun benimde 3 sene oldu hep aynı şeyler zaten bi kere hamile kaldım o da dış gebelik oldu onda da belirti olarak göğüslerim çok şişmişti birde hep başım ağrırdı adet öncesi o olmadı ve karın ağrısı hiç yaşamadım. zaten tutmadı da gitti. Ama sen ya kan ver yada bir daha test yap garanti olsun.
Evet yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan vermek. Reglin gecikti mi?Aynn canm doğru söylüyorsun bakalm inşllah vardr artık pek güvenemiyorum testlere
Merhaba benim reglim 8 gün gecikti. Adetin 4. Günü kan vermiştim negatif cıktı beta hcg 1.20 cıktı. Bugün 8 gün oldu sabah ilişki sonrası pembe kahverengi gibi leke geldi. Regl oldum sandım bu saate kadar bir daga hiç leke gelmedi regl oldum mu olmadım mı hiçbir şey anlayamadım ya nedir buEvet yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan vermek. Reglin gecikti mi?
4 Gün geciktikten sonra mı kan verdin anlamadım canım. Eğer geciktiğinde verdiysen ve çıkmadıysa artı birde lekelenmen olduysa bence bir kadın doğum doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.Bir kaç gün daha takip et durumunu olmadı pazartesi salı git doktora.Merhaba benim reglim 8 gün gecikti. Adetin 4. Günü kan vermiştim negatif cıktı beta hcg 1.20 cıktı. Bugün 8 gün oldu sabah ilişki sonrası pembe kahverengi gibi leke geldi. Regl oldum sandım bu saate kadar bir daga hiç leke gelmedi regl oldum mu olmadım mı hiçbir şey anlayamadım ya nedir bu
1 gün geçti canmEvet yanıltıcı olabiliyor en garantisi kan vermek. Reglin gecikti mi?
Evet 4. Günü kan verdim negatif cıktı. Ama adetin 1. Günü de ilişki yaşamıştım. Geç döllenme olabilir diyorlar ama bugünkü gelen pembe kahverengi gibi leke neydi bilmiyorum regl kanaması hala gelmedi4 Gün geciktikten sonra mı kan verdin anlamadım canım. Eğer geciktiğinde verdiysen ve çıkmadıysa artı birde lekelenmen olduysa bence bir kadın doğum doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.Bir kaç gün daha takip et durumunu olmadı pazartesi salı git doktora.
Olabilir canım o yüzden bekle dedm bir kaç gün daha. Dediğim gibi yerleşme kanaması olabilir eğer olmazsa 2 güne kadr test yap kesin.Evet 4. Günü kan verdim negatif cıktı. Ama adetin 1. Günü de ilişki yaşamıştım. Geç döllenme olabilir diyorlar ama bugünkü gelen pembe kahverengi gibi leke neydi bilmiyorum regl kanaması hala gelmedi
Tekrar test yaptınmıBen
Hayla adet olmadım
Yaptınızmı testiİnşallah ya bende bu akşam yapım bari
4 haftalık olur benceGebelik haftasi nasil hesaplaniyor suan benim adetime 5 6 gun var hamileysem kac haftalik hamile oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?