Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kişiden kişiye belirtiler değişiyor genelde 6 haftadan sonra bulantı olur derler ben 6+4 günlüğüm hiç bulantım hamilelik belirtilerim yok ara ara adet olcakmışım gibi belirti oluyo bide şişkinlik onun haricinde ne bulantı ne baş dönmesi ne aman aman uyku hali yok

Evet 4. Günü kan verdim negatif cıktı. Ama adetin 1. Günü de ilişki yaşamıştım. Geç döllenme olabilir diyorlar ama bugünkü gelen pembe kahverengi gibi leke neydi bilmiyorum regl kanaması hala gelmedi
Adetin 1. Günü hamile kalmak çok düşük ihtimal genelde kanda 1 günlükte olsa çıkar diyolar

Kızlar adetime 8 gün var kasıklarım ağrıyo diken gibi sanki jiletle kesiliyo gibi batıyo arada rahmime de ağrı giriyor hamilelik belirtisi olabilirmi adetime yakın benim hiç böyle sorunum olmamıştı erken test yapcam çıkarmıki

Normal testte çıkmayabilirde erken gebelik testi 16 gün öncesine kadar gösteriyor demişti eczacı

Normal testte çıkmayabilirde erken gebelik testi 16 gün öncesine kadar gösteriyor demişti eczacı
Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı çoğu kişi o testler yalan diyolar ne yapcağımı bilemedim yeniden yapsam adetime sekiz gün var çıkarmı birşey diye merak ettim belki benim durumum gibi olan vardır

Döllenme oluyorsa eğer döllenme olduktan sonra kaçıncı gün hamilelik belli olur teste filan

Erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı çoğu kişi o testler yalan diyolar ne yapcağımı bilemedim yeniden yapsam adetime sekiz gün var çıkarmı birşey diye merak ettim belki benim durumum gibi olan vardır
Yapma bence çıkmadıysa adet günü nü bekle bende aylar öncesi ayda yılda bi yaşadığımız birliktelikten sonra hamile moduma sokardım sonra adet olunca hüsrana uğrardım sabırla 1 hafta daha bekle derim

Hayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testi
Bu testle hamile olduğunuzumu öğrendiniz

Hayir canim daha 8 gun var. Bat 8 subat bazi belirtiler uzerine yaptim saniyeler icinde cikti ilk deva innovita kullandim ovu yaninda hediye gelmisti. Erken gebelik testi
Gözün aydın canım o zaman gebelik var henüz erken çıktığı için silik kan testi yaptır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…