• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sizin belirtileriniz ne peki
Ovu 5. gün bir akıntı geldi pembe kahvemsi ama 6-12 gün arasında yerleşme olur yazıyordu nette. Heralde normal akıntı dedim. Ovudan beri zaten kasık ve karın ağrım devam ediyor. Ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum geçiyor. Ama dün ve bugün sol kasığıma doğru ara ara 5-10-15 saniyelik deli gibi bir acı hissediyorum . İlk hissettiğimde Allahım bu ne dedim nefesim kesildi. İstemsiz elim kasığıma gidiyor o derece girince sancı acıyor. Ara ara hafif belim ağrıyor.Bugünde göğüslerim taş gibi oldu sızlıyor ve sağ göğüsüm kaşınıyor. Sarı akıntım var.Tuvalet yaparken birşey dürttü yaptım böyle çıkınca acaba mı dedim innovita ilk defa kullanıyorum emin olamadım canım.

Ovu 5. gün bir akıntı geldi pembe kahvemsi ama 6-12 gün arasında yerleşme olur yazıyordu nette. Heralde normal akıntı dedim. Ovudan beri zaten kasık ve karın ağrım devam ediyor. Ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum geçiyor. Ama dün ve bugün sol kasığıma doğru ara ara 5-10-15 saniyelik deli gibi bir acı hissediyorum . İlk hissettiğimde Allahım bu ne dedim nefesim kesildi. İstemsiz elim kasığıma gidiyor o derece girince sancı acıyor. Ara ara hafif belim ağrıyor.Bugünde göğüslerim taş gibi oldu sızlıyor ve sağ göğüsüm kaşınıyor. Sarı akıntım var.Tuvalet yaparken birşey dürttü yaptım böyle çıkınca acaba mı dedim innovita ilk defa kullanıyorum emin olamadım canım.
Test yaptırdıktan sonra haber veror mısınız ne cıkcak aynı belırtıler bende de var leke fln

Bende yumurtlama günüm olduğunu bilmiyodum netten yumurtlama tarihine bakınca anladım son yumurtlama günüm olduğunu o günden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti akşamına yatağa girdiğimde karnımın üstüne yatamadım resmen karnım kalp gibi atmaya başladı yatamadım yüz üstü ertesi gün sağ tarafımda kasıklarımda ağrı ve hafif sızı başladı ertesi günde rahmimde ağrı başladı günden güne rahim ağrım arttı sanki rahmimem bıçak iğne batırıp çıkarttılar gibi oldum.. şu iki günde sağ kasımda hafif ağrı girip çıkıyor ve jiletle kesiliyomuş gibi oluyor batıp çıkıyor arada sağ kasığımada vuruyor içim yanıyor göbeğime vuruyor kaşınıyo gibi oluyor ben adet dönemimde ve adet dönemime bile böyle birşey yaşamadım kasıklarımda adetime yakın ağrı olurdu ama bunu ilk kez yaşıyorum... sanki içimde bişeyle deviniyor bişey gidip geliyor gibi adetime 8 gün var dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı bişey acaba hamilemiyim diye araştırmadığım yer kalmadı

O kahverengi pembemsi akıntı benden hala geliyor 4. Haftada başladı ara ara wc ye girince silinirken geliyor dr sordum dinlen dedi

İnşallah ya bende bu akşam yapım bari
Ama ara ara mide bulantım başladı kasıklarıma bakıyorum şişlik yok sol gogusumde bastırınca ağrıyor normalde bastirdigimda agirmazdi benim adetim üç gün geçti bugünde beraber dört gün olacak test yapım diyorum korkuyorum acaba ikinci çizgiyi goremezsem diye bilmiyorum acaba beklesemmi yapsam mı emin olamadım

Eklentiler

• IMG_20200201_183141.jpg
    IMG_20200201_183141.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 187
Back