- 6 Ocak 2020
- 24
- 24
- 3
- 35
Daha 1 gün geçti test yapmadım tutuyorum hala kendimi test yapmamak içinF Fatmasancakk canım geçti mi günün test falan yaptın mı durum ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 1 gün geçti test yapmadım tutuyorum hala kendimi test yapmamak içinF Fatmasancakk canım geçti mi günün test falan yaptın mı durum ne
Evet canım gününde olurum m her zman hiç gexıkmez normalde ama psikolojik olarak gecikti ise bilemeyeceğim6
6 Gün gecti canm. Hayirlisi bekle bakım bir kaç gün.her zamn günü gününe mi olurdun
Bende akşam uyku okuyordu normalde uykum gelmezdi bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım geçti akıntı yok gögüslerde büyüme var 2 hamişlikte hiç belirti yaşamamıştım bunda belirti bekliyorum galibaCanm idrara çok çıktım. Afedersin sürekli gazm oldu .akıntı oldu.beyaz koyulu .gogusde bişey yok canm. Belimde biraz ağrı oldu.birde çok uyuyordum
Ayyyy hadi hayırlı sonuçlarini bekliyorumDaha 1 gün geçti test yapmadım tutuyorum hala kendimi test yapmamak için
Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var bende 2 gündür fln süt kesigi şeklinde beyaz akıntı geliyor kokusuz kaşıntı da yok sizce bir belirti olabilir mi yasayan var mı
Bende hamile olmadığım donemde de olmuştu hamile olduğum zamanda oldu yani olabilir de olmayabilir de canım inşallah vardır bebişArkadaşlar merhaba adetime 8 gün var bende 2 gündür fln süt kesigi şeklinde beyaz akıntı geliyor kokusuz kaşıntı da yok sizce bir belirti olabilir mi yasayan var mı
Adet dönemi belirtileriyle aynı olabiliyir. Sadece şüphe işte o icini yiyor insanın. Acaba acaba hep. Sen reglin i bekle olmazssan hamilesin dir ins hayirlisiylaBende akşam uyku okuyordu normalde uykum gelmezdi bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım geçti akıntı yok gögüslerde büyüme var 2 hamişlikte hiç belirti yaşamamıştım bunda belirti bekliyorum galiba
İnş hayırlısıyla olur canım beklemek zor geliyor açıkcasıAdet dönemi belirtileriyle aynı olabiliyir. Sadece şüphe işte o icini yiyor insanın. Acaba acaba hep. Sen reglin i bekle olmazssan hamilesin dir ins hayirlisiyla
İnş canım aynı zamanda olmus olacagız inşAyyyy hadi hayırlı sonuçlarini bekliyorum ❤❤
Inşallah canım adet olacakmışım gibi ağrı oluyor zaman zaman hatta dünde Bugün de bel ve karın ağrısı zaman zaman kasıkta ağrı var ama göğüslerimde bi hareket yok6 gün var adete adet belirtisimi hamilelik mi anlamıyorum sen ne durumdasın canımSelam canım, bat ımız ve yumurtlama tarihimiz aynıııı.
İki gündür kasık ağrısı şikayetim var, adet olacakmış gibi bir ağrı ama değişik deböyle.
İnşallah hamişizdir
Aynen canm. Hele ben bide hasta olucum gibi belim ağrıdı felan şişkinlik oldu. Bilemiyorsun. Bende akıntı oldu ama. Ondan da suphelendimİnş hayırlısıyla olur canım beklemek zor geliyor açıkcası
Beni mutlaka haberdar et canim belirtilerin ve sonuçla ilgili olurmuSelam canım, bat ımız ve yumurtlama tarihimiz aynıııı.
İki gündür kasık ağrısı şikayetim var, adet olacakmış gibi bir ağrı ama değişik deböyle.
İnşallah hamişizdir
Inşallah canım adet olacakmışım gibi ağrı oluyor zaman zaman hatta dünde Bugün de bel ve karın ağrısı zaman zaman kasıkta ağrı var ama göğüslerimde bi hareket yok6 gün var adete adet belirtisimi hamilelik mi anlamıyorum sen ne durumdasın canım
Bugün aşırı bi ağrı hisseder oldum kasıklarımda,hatta bi an dondum kaldım yerimde o derece şiddetli bi ağrı oldu.Beni mutlaka haberdar et canim belirtilerin ve sonuçla ilgili olurmu
Ve evet benimde göğüslerde bi hareket yok. Ama herkes de aynı belirtiler olmuyor diye biliyorum ben. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canımmInşallah canım adet olacakmışım gibi ağrı oluyor zaman zaman hatta dünde Bugün de bel ve karın ağrısı zaman zaman kasıkta ağrı var ama göğüslerimde bi hareket yok6 gün var adete adet belirtisimi hamilelik mi anlamıyorum sen ne durumdasın canım
Ilk hamileligim de 4 ayda şişmişti benim göğüslerim sonrasında adet tarihi geçtikten sonra son gebeligimde adetime 1 hafta kala şişmişti benceen güzel belirti adet gecikmesi ne yumurtlama ile karışır ne adetle ne enfeksiyonla direk hamilesin demek oluyorVe evet benimde göğüslerde bi hareket yok. Ama herkes de aynı belirtiler olmuyor diye biliyorum ben. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canımm
Inşallah hamilelik belirtisidir Rabbim güzelhaberler vermeni nasip eder canım insallahhhhh❤Bugün aşırı bi ağrı hisseder oldum kasıklarımda,hatta bi an dondum kaldım yerimde o derece şiddetli bi ağrı oldu.
Eşim de yanımdaydı şaşırdı adam noluyoruz diye adet belirtisi icin çok erken bende, ben hep tam adet günü ağrı çekerim oda sadece 1 gün sürer ,bu ağrı çok tuhaf gercekten. Tamam canım haber ederim sende et olurmu
Canım peki yoğun ve uzun süren bir akıntı miydi? Yoksa ara ara şeffaf sıvı mi görüyordun?Aynen canm. Hele ben bide hasta olucum gibi belim ağrıdı felan şişkinlik oldu. Bilemiyorsun. Bende akıntı oldu ama. Ondan da suphelendim
Nasıl desem ara ara ama hergun . Sefaf dedilde süt gibi beyaz lik var.afedersin iç çamaşırında sarımtırak olurmuş kuruyunca .Canım peki yoğun ve uzun süren bir akıntı miydi? Yoksa ara ara şeffaf sıvı mi görüyordun?
tomrs çok teşekkür ederim canım benim :)
Benim garip bir sey oldu arkadaşlar sizinle paylaşayım yorumunuzu merak ediyorum. Reglime 3 gun vardı daha fakat bu sabah ilişkiden sonra aşırı bi kaşık agrım oldu ve lavaboda hafif kan gordum. Şimdi de bildiğiniz regl agrım var ve başladı. Bu normal bir durum mu? Eğer öyleyse ve regl olduysam, sevgili Audreyhorne benim bat 14 ocak yazıyordu onu değiştirebiliriz :)
Oy canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim:)) peki bilgilenmek için soruyorum , yerleşme kanaması nasıl oluyormuş hiç duydugun okudugun oldu mu? Sadece damla seklinde olup geciyormuymus 1 gundeRica ederim canm. Moralini bozmak istemiyorum. Regl olamus da olabilirsin. Bekle bir kacgun. Benim karşı komşum yeni gelin oda gebelik düşünüyor. Biraz lekelenme olmuş. Acaba yerleşme kanaması mi diye düşündü. Olabilirde ama sen bekle. Birkaç gün sonra regl oldu. hayırlısı canm. Sen de bekle birkacgun. Moralini de bozma