8 ocak jinekolga rndevm var.gitmişken bi kan testide yaptrrm diye düşündümsanmiyorum bence bekle randevunu ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 ocak jinekolga rndevm var.gitmişken bi kan testide yaptrrm diye düşündümsanmiyorum bence bekle randevunu ne zaman
sana diyorum ama bende sabredemem ama acile gitsen bise yapacagini sanmiyorum8 ocak jinekolga rndevm var.gitmişken bi kan testide yaptrrm diye düşündüm
Ayy o kirpik durumu bende var özellikle sol gözümde kirpikler gözümü açıp kapatırken yapışıyor birbirine sinir olmuştum inşallah bebektendir şu andan itibaren sinir olmuyorumonlar nedendir bilinmez ama bende kızkende vardı şuandada var.Bide kirpik karışmasıda olur diyolar kişiden kişiye değişyı böle kirpikler çapraz çapraz birbrine giriyomuş varmı snde
canım kirpiklerim sen yeterk ki karış asla sinir olmuyorum karış karışAyy o kirpik durumu bende var özellikle sol gözümde kirpikler gözümü açıp kapatırken yapışıyor birbirine sinir olmuştum inşallah bebektendir şu andan itibaren sinir olmuyorum
Evet evet evet karış lütfen lütfencanım kirpiklerim sen yeterk ki karış asla sinir olmuyorum karış karış
sende başka hangi belirtiler var canmmEvet evet evet karış lütfen lütfen
Yumurtlama tarihinden 2 gün sonra şiddetli bir bel ağrısı başladı. Sonra kasıklarda batma ağrı bazen uykudan uyanmama sebep olan ağrılar hatta bunlar. Bir kaç kez baş dönmesi yaşadım kokuya karşı bir hassasiyet var mide yanması göğüslerim deki damarlar sızlıyor ve kirpikler Daha önce yaşamadığım şeyler hepside ama idrar testinde negatif çıktı. Ben çok emindim bu ay aslındaBekleyeceğim bakalım şu an 3 gün gecikti adetim bir hafta olsun gidip kan vereceğim. Ya hamileyim yada kafayı yiyorum bu belirtiler neye işaret çözemedimsende başka hangi belirtiler var canmm
sonucu mutlaka paylaş benimlee inşAllah kalbinden geçen kaderin olurYumurtlama tarihinden 2 gün sonra şiddetli bir bel ağrısı başladı. Sonra kasıklarda batma ağrı bazen uykudan uyanmama sebep olan ağrılar hatta bunlar. Bir kaç kez baş dönmesi yaşadım kokuya karşı bir hassasiyet var mide yanması göğüslerim deki damarlar sızlıyor ve kirpikler Daha önce yaşamadığım şeyler hepside ama idrar testinde negatif çıktı. Ben çok emindim bu ay aslındaBekleyeceğim bakalım şu an 3 gün gecikti adetim bir hafta olsun gidip kan vereceğim. Ya hamileyim yada kafayı yiyorum bu belirtiler neye işaret çözemedim☹
Aminn çok teşekkür ederim sizinde isteyen herkesin inşallahsonucu mutlaka paylaş benimlee inşAllah kalbinden geçen kaderin olur
kız test yapda paylaş bizimle bari yüzümüz güler vallahi ..Dediklerini eğer psikolojik olarak yaşamıyorsan göğüs olayı direk hamileliğe belirti.Umarım hamilesindirMerhaba kızlar benim yaşadığım belirtileri yasayan varmı kafam çok karışık kasıklarda ara ara batma oluyor ine batar gibi oluyor göğüslerim acayip şiş ve üzerinde büyük ve çok damarlar var ucundada küçük küçük kabarcıklar var cok belli yani bide göğüslerim ateş gibi yanıyor çok sıcaklar akıntı olarakda çok yoğun katı akıntı var
Inş kuzum öyledir ama ben catlatma inesi vuruldum ondan olabilirmiş bu belirtilerkız test yapda paylaş bizimle bari yüzümüz güler vallahi ..Dediklerini eğer psikolojik olarak yaşamıyorsan göğüs olayı direk hamileliğe belirti.Umarım hamilesindir
inşAllh değildirInş kuzum öyledir ama ben catlatma inesi vuruldum ondan olabilirmiş bu belirtiler
Inş kuzum inş değil-dirinşAllh değildir
Canım aynen bende öyle oldum 28 aralıkta adet oldum ama 3 gün sürdü ama öbür adetlerine benzemiyorsun yani dün bitti normalde 5 gün sürer bnm adetim bakalımOooof maalesef adet oldum ama daha 2 ocakta olmam gerekiyordu önceden oldum , üstüne görme midir acaba ? Ama kırmızı ve yoğun , internetten araştırıyorum eğer üstüne görmeyse 3 güne kadar sürer diyor
İyiyiz çok şükür 51 günlük oldukCanım nasılsın nerelerdesin bebişin nasıl
Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah bu senenin başındaki konuşmaları hatırlıyorum o zaman bende hamileydim dogsaydi simdi 2 aylik olacakti ama bebegim beni bıraktı düştü o zamanlarda konuşurduk sizlerle Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin ekimde yine hamile kaldım bebeğim sadece 2 buçuk ay benle kaldı ama kalbi durdu yine dua edin benim içinde rabbim sağlıklı bebek versin sağlıkla dogsun inşaallahİyiyiz çok şükür 51 günlük olduk ❤
Senin bebiş nasıl maşallah az kalmış doğuma
Ay maşallah nazar değmesin iyi Şükür valla nasıl olsun büyüyor evet az kaldı tabi bende git gide ağırlaşıyorum artık yaİyiyiz çok şükür 51 günlük olduk ❤
Senin bebiş nasıl maşallah az kalmış doğuma