Ins saglikla kucagina alirsin. Şu an adet gecikmesinin 5. Günü en son gittiğimde 199 olmuştu ins. Seninki gibi güzelce artmistir. Aralik 6 da kese icin gidecemCanim ben ışığı az hatta karanlık bir ortamda yaptım ilk testimi hemde bata 6gun kala iş yerinin lavobasinda.Ortamin ışığı az olduğundan çıkmadı sandım yada belki erken diye cikmadi dedim kendi kendime.Hemen odadan çıktım başka odaya geçtim testi sandalyeye bıraktım bir baktim ki çok ama çok ince çizgi çıkmış.O gün inanirmisin 9-10kere testi çantamdan cikarip çıkarıp baktım iş yerimde.Sonra dedim bat günü tekrar yapıcam ama onuda bekleyemeyip 3gün kala yaptım çizgi koyulasmisti.Sonra adetten 4gun sonra kan verdim 2187 cilt beta hcg.Biraz daha bekleyip öyle gidicem doktora.İlki düşük çünkü korku ve tedirginlik var.O yüzden bekliyorum.İnsallah sende hamilesindir
Bilemiyorum canım ben geçen aylarda yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı iki defa yaptırdım şimdiye kadar ikisi de böyleydiKızlarrrrre hiç kan tahlil testinde 0.0 diye sonuç duydunuz mu ya da böyle bir şey yaşayan var mı çok acil ??
0.100 0.1 ile 1ayni canimBilemiyorum canım ben geçen aylarda yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı iki defa yaptırdım şimdiye kadar ikisi de böyleydi
Anladım canım bu tarz sonuçlar duydum ama hiç 0.0 duymamıştımBilemiyorum canım ben geçen aylarda yaptırdığımda 0.100 çıkmıştı iki defa yaptırdım şimdiye kadar ikisi de böyleydi
Sanırım bende 0.0 hiç duymadımAnladım canım bu tarz sonuçlar duydum ama hiç 0.0 duymamıştım
Canim konu hakkinda yardimlarini rica ediyorumCanım benim de 5 günlük gecikmeede çıkmadı. 1 hafta olunca kan verdim o zaman çıktı geç döllenme olmuş. İnşaallah sizin de öyledir
Bilgisi olan arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorumCanim konu hakkinda yardimlarini rica ediyorum
24 kasimda adet olmam gerekiyordu bugun oldu halen gelen giden yok 2 kere idrar testi yaptim negatif bugun acik kahve ve pembe akintim oldu bel ve mide bulantm var adet gunum bu kadar gecikipte negatif cikmasi ve akintinin pembe gelmesi acabami dedi cok istiyorum bebis kan vermek istemiyorum suan hayal kirikligindan korktugumdan senin durumun suan anlattgim gibimiydi
Idrara proteinler gec gecerse negatif verebilir. Evde yapilan testlerde en kesin sonuc bir hafta gecikince cikar. Ama o kadar sabirli olamiyor insan:) ben sizin yerinizde olsam kan verirdim.Bilgisi olan arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorum
Yorumlara baktim 24 kasim beklenen adet günü 3 gun gecikti bugun pembe acik kahve akintim geldi bel agrisi hafif var acaba diyimce test yaptim 1 saat once negatif cikti dedigin gibi sabirsizlik ve hayal kirikligi korkusuIdrara proteinler gec gecerse negatif verebilir. Evde yapilan testlerde en kesin sonuc bir hafta gecikince cikar. Ama o kadar sabirli olamiyor insan:) ben sizin yerinizde olsam kan verirdim.
Birde yerlesme kanamasi adetten önce gerceklesirmis bende adeti 3 gun gece başlayınca sebebi nedir diyede merak ediyorumYorumlara baktim 24 kasim beklenen adet günü 3 gun gecikti bugun pembe acik kahve akintim geldi bel agrisi hafif var acaba diyimce test yaptim 1 saat once negatif cikti dedigin gibi sabirsizlik ve hayal kirikligi korkusu
Canım benim 5 gün gecikmem vardı idrar testinde hayali çizgi ile çıkmıyordu bembeyazdı. 2 gün daha geçip 1 hafta gecikme olunca artık kesin sonucu göreyim kafam rahatlasın stresten gecikti heralde diye düşünerek kan verdim. Değerim 400 lerde çıktı. Pembe yada kahverengi akıntı olmadı ama. Bence gecikmem varsa kan testi yaptır düşündükçe insan strrss yapıp daha da geciktirebiliyor. En azından net Bi sonuç alırsın kan tahliliyle. İnşaallah sen de böyle güzel şaşırtıcı Bi haberle karşılaşırsın. Tahlil yaptırınca mutlaka yaz merak ettim ben ddeCanim konu hakkinda yardimlarini rica ediyorum
24 kasimda adet olmam gerekiyordu bugun oldu halen gelen giden yok 2 kere idrar testi yaptim negatif bugun acik kahve ve pembe akintim oldu bel ve mide bulantm var adet gunum bu kadar gecikipte negatif cikmasi ve akintinin pembe gelmesi acabami dedi cok istiyorum bebis kan vermek istemiyorum suan hayal kirikligindan korktugumdan senin durumun suan anlattgim gibimiydi
Bilgi icin teşekkür ederim koyu kahve akimtm var suan sanirim adet olacam yine duruma gore haber veririm pek umut kalmadi gibiCanım benim 5 gün gecikmem vardı idrar testinde hayali çizgi ile çıkmıyordu bembeyazdı. 2 gün daha geçip 1 hafta gecikme olunca artık kesin sonucu göreyim kafam rahatlasın stresten gecikti heralde diye düşünerek kan verdim. Değerim 400 lerde çıktı. Pembe yada kahverengi akıntı olmadı ama. Bence gecikmem varsa kan testi yaptır düşündükçe insan strrss yapıp daha da geciktirebiliyor. En azından net Bi sonuç alırsın kan tahliliyle. İnşaallah sen de böyle güzel şaşırtıcı Bi haberle karşılaşırsın. Tahlil yaptırınca mutlaka yaz merak ettim ben dde
ZehraBjk eğer yarın hasta olmazsan hemen kan ver ve doktora gitYorumlara baktim 24 kasim beklenen adet günü 3 gun gecikti bugun pembe acik kahve akintim geldi bel agrisi hafif var acaba diyimce test yaptim 1 saat once negatif cikti dedigin gibi sabirsizlik ve hayal kirikligi korkusu
Bilgi icin teşekkürler evde idrar testi yaptim negatif cikti ondan dolayi umudum yok sende kahve rengi akintn oldumuZehraBjk eğer yarın hasta olmazsan hemen kan ver ve doktora gitİlk kizim da adet 5 gum geçti.Test yaptım pozitif.Doktora gittim geç kalsam kanama başlayıp düşük olacaktı.Cok şükür erken yakaladik.Benim de beklenen adet tarihim seninle aynı.Suan hala olmadım.Yarin da regl olmazsam testi yapacağım.Lutfen üzülecegim diye düşünme sonra çok daha fazla uzulebilirsin
Canim bekle bence adetin 3 4 gecsin öyle bak derim sonrasi hüsran olmasin bende de agri yapiyordu kasiklarim belim ama adetim 3 gun gecti idrar negatifKızlar birşey sorucam ya normal adet döngüm 30 3 ay önce 36 oldu geçen ay 39 oldu hangi güne göre hesaplayıp hamilelik testi yapmalıyım 30 günden hesaplarsam 2 güne adet olmam lazım ama adet belirtim yok hatta gebelik belirtim çok uyku yemek kasıktan rahime batmalar ve sağ sola yatınca rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?