- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde suanki durumum aynı bu belirtiler ama test negatif akintimda beyaz oluyor uzayan akıntı ara ara oluyor 10 gündür adet gecikmesi var ama test negatif negatifAdet sancisina benzer kasik agrisi
Istah artisi
Gaz siskinligi
Bel agrisi
Adet gectikten sonra
Gogus ucu acimadi
Idrar skligi artisi
Rahim agrilari devam
Halsizlik
Istah devam
Bende boyle durum kizlar
Benim hiç lekelenmem olmadı.Fakat bazı kadınlarda bu lekenme olayı 2-3 gün devam ediyormus.Hatta üstüne görme zannediyorlarmisBilgi icin teşekkürler evde idrar testi yaptim negatif cikti ondan dolayi umudum yok sende kahve rengi akintn oldumu
Merhaba benimde suanki durumum aynı bu belirtiler ama test negatif akintimda beyaz oluyor uzayan akıntı ara ara oluyor 10 gündür adet gecikmesi var ama test negatif negatif
MaelesefCanım benim 5 gün gecikmem vardı idrar testinde hayali çizgi ile çıkmıyordu bembeyazdı. 2 gün daha geçip 1 hafta gecikme olunca artık kesin sonucu göreyim kafam rahatlasın stresten gecikti heralde diye düşünerek kan verdim. Değerim 400 lerde çıktı. Pembe yada kahverengi akıntı olmadı ama. Bence gecikmem varsa kan testi yaptır düşündükçe insan strrss yapıp daha da geciktirebiliyor. En azından net Bi sonuç alırsın kan tahliliyle. İnşaallah sen de böyle güzel şaşırtıcı Bi haberle karşılaşırsın. Tahlil yaptırınca mutlaka yaz merak ettim ben dde
Malesef hamile degilim 3 cm cikolata kisti cikti miyom cikti kafayi yemek üzereyimCanım benim 5 gün gecikmem vardı idrar testinde hayali çizgi ile çıkmıyordu bembeyazdı. 2 gün daha geçip 1 hafta gecikme olunca artık kesin sonucu göreyim kafam rahatlasın stresten gecikti heralde diye düşünerek kan verdim. Değerim 400 lerde çıktı. Pembe yada kahverengi akıntı olmadı ama. Bence gecikmem varsa kan testi yaptır düşündükçe insan strrss yapıp daha da geciktirebiliyor. En azından net Bi sonuç alırsın kan tahliliyle. İnşaallah sen de böyle güzel şaşırtıcı Bi haberle karşılaşırsın. Tahlil yaptırınca mutlaka yaz merak ettim ben dde
Merhaba hanimlar normalde 15 ile 20 si arasinda hasta olurdum olmadim esimle cinsel iliskiye girdik ama korunuyorduk karnimda sislik sik idrara cikma ve akintim cok oluyor adetimden 10 gundur geciyor hamilelik testi yptim idrarda aslinda ama negatif cikti gene yapmalimiyim goyus uclarim boncuk boncuk sismis adete dair hicbirsey yok kasik agrilarim oluyor ama benim adetimden once hastanelik olacak kadar agri cekeerim boyle hafif olmaz uykudan uyanmamak istiyorum esimide cok kiriyorum kavga bile etmeye basladik hamilemiyim tekrar test yapmalimiyim yoksa kuruntumu
benim de aynı belirtiler oldu. kasık agrısı, uyku, memelerde sızı. 10 gun gecikmesini bekleyerek direkt kan testi yaptırdım aile hekimliğinde. pazartesi geciktiginii belirterek aile hekinize basvurun. kesin sonucu ogrenirsiniz, hic gebelik testleri ile ugrasmayın bence.
Ben hala regl olmadım yaa ala alaWallahi bende bel agrisi var kasik agrisi var reglden sonraki hafta ortası başladı bunlar hala aynı gaz çok goguzumun uclari koyu olmus gibi birde hep ruyalarimda bebek goruyorum belki pskolojiktir bilemiorum hayirlsi 4 gun var reglme test yaptim az once
Sonucunuz ne hamilemisinizbenim de aynı belirtiler oldu. kasık agrısı, uyku, memelerde sızı. 10 gun gecikmesini bekleyerek direkt kan testi yaptırdım aile hekimliğinde. pazartesi geciktiginii belirterek aile hekinize basvurun. kesin sonucu ogrenirsiniz, hic gebelik testleri ile ugrasmayın bence.
Sonucunuz ne hamilemisiniz