• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Haklısın henüz kan vermeye gidemedim ama beklicem. Dünden beri sırtımda ve belimde çok feci bi ağrı var bugünde aşırı üşüyorum kat kat giyindim ama ayaklarım ellerim dizlerim ısınmıyor hiç bilmiyorum hayırlısı olsun sabredip görcez 🌺

Wallahi bende bel agrisi var kasik agrisi var reglden sonraki hafta ortası başladı bunlar hala aynı gaz çok goguzumun uclari koyu olmus gibi birde hep ruyalarimda bebek goruyorum belki pskolojiktir bilemiorum hayirlsi 4 gun var reglme test yaptim az once

Wallahi bende bel agrisi var kasik agrisi var reglden sonraki hafta ortası başladı bunlar hala aynı gaz çok goguzumun uclari koyu olmus gibi birde hep ruyalarimda bebek goruyorum belki pskolojiktir bilemiorum hayirlsi 4 gun var reglme test yaptim az once
Bende rüyalarımda hep pozitif gecelik testi görüyorum 😂 sonuç ne çıktı canımm

Bende rüyalarımda hep pozitif gecelik testi görüyorum 😂 sonuç ne çıktı canımm
Pek gorunurde bisey yok ama tabiki herzaman burdada cok gördüm resmi negatif yapinca küçük bir golge var gibi ama kontrol cizgisi olabilir yani bilemiorum aslinda 4 gun var olsada cikmaz dedi arkadasim

Eklentiler

• Screenshot_20191124-190657_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20191124-190657_Photo Editor.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20191124-190642_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20191124-190642_Photo Editor.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 71
Benimde.adete.dort.gunum vr ve sabah beste yaptim durunca azcik koyu ous gibiydinikinci cizgi ama yoktu attim sizinde oyle gibi gordum hayrlisi olsun insallah

Benimde.adete.dort.gunum vr ve sabah beste yaptim durunca azcik koyu ous gibiydinikinci cizgi ama yoktu attim sizinde oyle gibi gordum hayrlisi olsun insallah

Hayırlısı olsun aynen canım az once yegenimle konustum doktorluk okuyor kadin dogumcunun yaninda egitimde gördü teyze moralini bozma erken daha dedi regl gecikirse tekrar diyor o 3 5 gun kala cikanlarda istisna dedi idrarda beta hcg erken salgilaniyormus bazi bünyelerde hatta regl cekikmesinden 1 hafta sonra cikan bile varmis yani bizde duyuyoruz aslinda belkide hakli ama iste merak😁

Hayırlısı olsun aynen canım az once yegenimle konustum doktorluk okuyor kadin dogumcunun yaninda egitimde gördü teyze moralini bozma erken daha dedi regl gecikirse tekrar diyor o 3 5 gun kala cikanlarda istisna dedi idrarda beta hcg erken salgilaniyormus bazi bünyelerde hatta regl cekikmesinden 1 hafta sonra cikan bile varmis yani bizde duyuyoruz aslinda belkide hakli ama iste merak😁
Aynen haurlisi olsun diger gebeligimde adet gnmde yaptrmistim 13tu betam dusun simdi 4gn var ama yarn kn vercm hic sanmiyrum cikcagini adetime dahavar diktrum.istyr hayrlisi

Benim de adetime 4 gün var şuan gribim gebelik ihtimali var diye ilaçta kullanamıyorum, pek bir belirtim yok öyle nadiren hafif hafif kasık sızlaması oluyor ve yemeklerden sonra sanki yediğim ağzıma geliyor gibi midem kalkıyor. Gripten de olabilir belki bilmiyorum ama test yapsam çıkar mı sizce? Yumurtam 13 kasımda çatlamıştı 11 gün geçti üstünden

Back