- 23 Aralık 2018
- 693
- 386
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam kan verecem inşallah vardır dua etTesti yenileyin adete 4gn.kala yaptm bn yoktu bnm daha adetime.uc gun vr
İnsallah yarn aksm.bbde vericem usuttum.galiba hic yuruyemiyrm agrim oyle boyle diilBu akşam kan verecem inşallah vardır dua et
Haklısın henüz kan vermeye gidemedim ama beklicem. Dünden beri sırtımda ve belimde çok feci bi ağrı var bugünde aşırı üşüyorum kat kat giyindim ama ayaklarım ellerim dizlerim ısınmıyor hiç bilmiyorum hayırlısı olsun sabredip görcez
Bende rüyalarımda hep pozitif gecelik testi görüyorum sonuç ne çıktı canımmWallahi bende bel agrisi var kasik agrisi var reglden sonraki hafta ortası başladı bunlar hala aynı gaz çok goguzumun uclari koyu olmus gibi birde hep ruyalarimda bebek goruyorum belki pskolojiktir bilemiorum hayirlsi 4 gun var reglme test yaptim az once
Pek gorunurde bisey yok ama tabiki herzaman burdada cok gördüm resmi negatif yapinca küçük bir golge var gibi ama kontrol cizgisi olabilir yani bilemiorum aslinda 4 gun var olsada cikmaz dedi arkadasimBende rüyalarımda hep pozitif gecelik testi görüyorum sonuç ne çıktı canımm
Çizgi yok gibi kuzum kaç gün vardı adetePek gorunurde bisey yok ama tabiki herzaman burdada cok gördüm resmi negatif yapinca küçük bir golge var gibi ama kontrol cizgisi olabilir yani bilemiorum aslinda 4 gun var olsada cikmaz dedi arkadasim
4 gün varmış şimdi gördümPek gorunurde bisey yok ama tabiki herzaman burdada cok gördüm resmi negatif yapinca küçük bir golge var gibi ama kontrol cizgisi olabilir yani bilemiorum aslinda 4 gun var olsada cikmaz dedi arkadasim
Ben de yaptım test atayım şimdi heveslendimPek gorunurde bisey yok ama tabiki herzaman burdada cok gördüm resmi negatif yapinca küçük bir golge var gibi ama kontrol cizgisi olabilir yani bilemiorum aslinda 4 gun var olsada cikmaz dedi arkadasim
4 gün varmış şimdi gördüm
Yani yok evet ama ben inanmiyorum erken yaptim galiba vücudumu taniyorum yoksa çok sasiririrm yani
Benimde.adete.dort.gunum vr ve sabah beste yaptim durunca azcik koyu ous gibiydinikinci cizgi ama yoktu attim sizinde oyle gibi gordum hayrlisi olsun insallah
Hani nerde kiz ne cikti sonucuBen de yaptım test atayım şimdi heveslendim
Cok.guzel degerin bnmde kalp atimi olmadigindan kurtajim var simdi yine istyruz korkuyrumKızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
Aynen haurlisi olsun diger gebeligimde adet gnmde yaptrmistim 13tu betam dusun simdi 4gn var ama yarn kn vercm hic sanmiyrum cikcagini adetime dahavar diktrum.istyr hayrlisiHayırlısı olsun aynen canım az once yegenimle konustum doktorluk okuyor kadin dogumcunun yaninda egitimde gördü teyze moralini bozma erken daha dedi regl gecikirse tekrar diyor o 3 5 gun kala cikanlarda istisna dedi idrarda beta hcg erken salgilaniyormus bazi bünyelerde hatta regl cekikmesinden 1 hafta sonra cikan bile varmis yani bizde duyuyoruz aslinda belkide hakli ama iste merak
Bel agriniz nasil bisey acaba bn cok kotuyum kasigima sirtima vuruyor ilk kez bole bi agri yasiyorumMerhaba canım sol kasıkta batma hala devam ediyor soluma yatamıyorum bel ağrısı hafif miğde bulantısı göğüslerimde sızlama var belirtilerim bunlar canım