- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
Benim de adetime 4 gün var şuan gribim gebelik ihtimali var diye ilaçta kullanamıyorum, pek bir belirtim yok öyle nadiren hafif hafif kasık sızlaması oluyor ve yemeklerden sonra sanki yediğim ağzıma geliyor gibi midem kalkıyor. Gripten de olabilir belki bilmiyorum ama test yapsam çıkar mı sizce? Yumurtam 13 kasımda çatlamıştı 11 gün geçti üstünden
Çok erken cevap vermişsin kız doğum yaptım ben:)Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah ♥ değerlerin çok güzel çıkmış aslında bence aklına kötüsünü hiç getirme bebişin sana sımsıkı tutunsun ☺ Ben henüz kan vermeye gidemedim inşallah benim de olur regl zamanına kadar gidemezsem testi tekrarlıcam belki yeniden çıkar koyulaşır bu defa
Tam 13 kasimda catladigina nasil eminsin ovulasyonmu kullandin canım yap bakalm belki cikar benim biseu cikmadi malesefd
Aynen ilk idrarinla yap canim insallah çıkarKlomen kullandım doktorum yumurta takibi yaptı o söyledi çatladığını, ya 12si ya 13ü oluyormuş, 13ün sabahında yoğun bir akıntı geldi sonra kesildi bende o şekilde emin oldum doktorun söylediğinden. Çıkmazsa diye elim gitmiyor ama ilaçsız hastalık geçirmekte çok zor, yarın sabah yapayım istiyorum
birazdan yükleyeceğim canımHani nerde kiz ne cikti sonucu
Aynen ilk idrarinla yap canim insallah çıkar
Hani nerde kiz ne cikti sonucu
İnşallah vardır da çıkarbu sabahta rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı 7 haftalık hamileyim diyordum onun da etkisindeyim pozitifi göremezsem diye korkuyorum
Bana da çok düşünmekten oluyor gibi geliyor ama insan yine de etkisinde kalıyor uyanınca bir hayal kırıklığı.. İnşallah vardır hepimizdeOhoo ben hergun ya hamile goruyorum ya bebek ya kendimi hamile yaa birazda bilinç altı gibime gelio ama insallah vardir bosuna umitlenmiyoruzdur
Testin adı al bi gebelik testi canım çok güvenilir değil yazmışlar bi teste öylesine yaptım ben de . Niye böyle dağıldı anlamadımTest bozuk sanki canım dağılmış hep
Testi yapalı 4 5 saat oldu adet günüm de tekrar yapıcam inşallah o zaman bir şey çıkar
Bu test bir aydır duruyor evdeAyy sendekide sans heeogrenememek kaderinde var adetaa bekleeyecen
Testin adı al bi gebelik testi canım çok güvenilir değil yazmışlar bi teste öylesine yaptım ben de . Niye böyle dağıldı anlamadım
varsa bile bu gidişle biz de ultrasonla öğreniriz herhaldeAynen albi ilk defa duydum ben sonra ucuz ve adi yazmislar falan ya benim komsum 20 tane test yapmisti cikmadi katta kandada çıkmadı ultrasonra belli oldu 6 haftalik hemdeoluyor mus boyle seyler
Aynı rüyayı bugün ben de gördüm hayırlara vesile inşallahİnşallah vardır da çıkarbu sabahta rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı 7 haftalık hamileyim diyordum onun da etkisindeyim pozitifi göremezsem diye korkuyorum
Aynı rüyayı bugün ben de gördüm hayırlara vesile inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?