Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tam 13 kasimda catladigina nasil eminsin ovulasyonmu kullandin canım yap bakalm belki cikar benim biseu cikmadi malesefd

Çok erken cevap vermişsin kız doğum yaptım ben:)

Tam 13 kasimda catladigina nasil eminsin ovulasyonmu kullandin canım yap bakalm belki cikar benim biseu cikmadi malesefd

Klomen kullandım doktorum yumurta takibi yaptı o söyledi çatladığını, ya 12si ya 13ü oluyormuş, 13ün sabahında yoğun bir akıntı geldi sonra kesildi bende o şekilde emin oldum doktorun söylediğinden. Çıkmazsa diye elim gitmiyor ama ilaçsız hastalık geçirmekte çok zor, yarın sabah yapayım istiyorum

Aynen ilk idrarinla yap canim insallah çıkar

İnşallah vardır da çıkar bu sabahta rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı 7 haftalık hamileyim diyordum onun da etkisindeyim pozitifi göremezsem diye korkuyorum

Ohoo ben hergun ya hamile goruyorum ya bebek ya kendimi hamile yaa birazda bilinç altı gibime gelio ama insallah vardir bosuna umitlenmiyoruzdur

Ohoo ben hergun ya hamile goruyorum ya bebek ya kendimi hamile yaa birazda bilinç altı gibime gelio ama insallah vardir bosuna umitlenmiyoruzdur
Bana da çok düşünmekten oluyor gibi geliyor ama insan yine de etkisinde kalıyor uyanınca bir hayal kırıklığı.. İnşallah vardır hepimizde

Testin adı al bi gebelik testi canım çok güvenilir değil yazmışlar bi teste öylesine yaptım ben de . Niye böyle dağıldı anlamadım

Aynen albi ilk defa duydum ben sonra ucuz ve adi yazmislar falan ya benim komsum 20 tane test yapmisti cikmadi katta kandada çıkmadı ultrasonra belli oldu 6 haftalik hemde oluyor mus boyle seyler

Aynen albi ilk defa duydum ben sonra ucuz ve adi yazmislar falan ya benim komsum 20 tane test yapmisti cikmadi katta kandada çıkmadı ultrasonra belli oldu 6 haftalik hemde oluyor mus boyle seyler
varsa bile bu gidişle biz de ultrasonla öğreniriz herhalde çizgi var ama kuruma çizgisi sanırım . O testi eczaneden almıştım şimdi sipariş verdiğim testin adı ovula bakalım bu nasıl Sen de durumlar nasıl var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…